.

Виж резултатите на анкетата: С МЕН ЛИ СТЕ?

Гласували
77. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

28 36,36%
  • Да

49 63,64%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 74
    Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар

Кампания: Спрете еднотипните идиоти!

Сега е времето,момчета и момичета.Нека кажем на надутите и "по-умни" "поробители",че и ние можем да мислим и то много по-добре от тях!Нека защитим форумът от еднотипни идиоти.Ще кажете
    "-Но могат да ни унижат."
    Е,да ...могат,но умирайки в леглото си след много години ще ви се иска да размените всичко за една единствена възможност да се върнете тук и да им заевите,че
    МОЖЕ ДА НИ ВЗЕМАТ УМЪТ,НО НИКОГА НЕ МОГАТ ДА ПРЕВЗЕМАТ НАШИЯ ФОРРРРУУУУМ!!!

пс. Ето и черния списък:

Код:
    Мухлясъл_Търлък    ... така де ... чорап.
    Хихи1.9
    Жилав Сътър
    Списъка се обновява постоянно!

Сложете линк към темата в подписа си,ако подкрепяте каузата!/не искам да ми слагате ника... не го правя,за да се прочуя./
    Incomplete..........

URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
    (i se vturva napred kum надутите и "по-умни" "поробители"... spira... zamislq se kak podqvolite 6te gi spre i se obru6ta kum negoviq lider da go pita)
    -Ъъъъ, Брато, как предлагаш да ги спреме, ако не е тайна?

.... ebati filma.....

edit:
    Цитирай Първоначално написано от LGPz
    едит: Затапвайте ги колкото можете.
    koi?

edit: URAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
    .... Ok, kakto kaje6
    sloji 4erniq spisuk v purviq si post i go obnovqvai po-4esti4ko

sloji v podpisa si linka kum temata, i kaji na potrebitelite ot na6iq otbor da slojat [LGPz] v podpisa si

ne mi stiga mqstoto za tova 6te sloja samo LGPz bez skobite

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Ами затапвате ги постоянно.Те като кажат нещо на някой потребител,вие го защитавате.

НАПРЕЕЕД!

edit: hforce,добра идея!
    Incomplete..........

\/ \/ \/ \/ ЛГПЗ спри ги!!!! :Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д::Д:д :P :P :P :P :P :P :P

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Ето ги и шпионите.Неоригинални,какт о винаги.На кладата!
    Incomplete..........

T-Rex
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Яначко
    LGPz абе момче ти имаш ли си пенис (пишок,пишка,пишле,патка) както му викаш да си играеш? Ами си седнал да се занимаваш с глупости.... Боже на тая тема се спуках щях да се задавя докато закусвам.....
    Яначко ти си тъпо парче.......... Много си прост и вземи ти да си играеш с пениса (пишката,пишока,пишлето пъпката) или там както си го наричаш. Кво обиждаш френдовете ми ? Ти се невиди и у келемето...

Яначко
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от T-Rex
    LGPz абе момче ти имаш ли си пенис (пишок,пишка,пишле,патка) както му викаш да си играеш? Ами си седнал да се занимаваш с глупости.... Боже на тая тема се спуках щях да се задавя докато закусвам.....
    Яначко ти си тъпо парче.......... Много си прост и вземи ти да си играеш с пениса (пишката,пишока,пишлето пъпката) или там както си го наричаш. Кво обиждаш френдовете ми ? Ти се невиди и у келемето...
    хъхъхъхъ смешку земи се скри некаде и не загрозявай чата
    Иди да си главата някаде

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Според мене по добре е не да ги затапваме а изобщо да не им отговаряме. Ако им отговаряме тех ще им е интерено и ще продължават. Просто никой да не им пише в темите и те ще спрът да ги прават.

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Иди да си главата някаде
    Умен си като на агнето майка му...
    Incomplete..........

Град
    40 Miles from the Sun
    Предпочитам Жилав Сатър да ме разсмива с темите му за таратора, отколкото няква 12-13 годишна пикла да пуска теми в "Секс" и "Любов" като:
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=100148 OMFG!
    когa почнахте със свирките?
    12 15% [ 16 ]
    13 7% [ 8 ]
    14 32% [ 34 ]
    15 44% [ 47 ]

Общо гласове : 105

Или:
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=118092

Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    Според мене по добре е не да ги затапваме а изобщо да не им отговаряме. Ако им отговаряме тех ще им е интерено и ще продължават. Просто никой да не им пише в темите и те ще спрът да ги прават.
    super si praf.. =D>
    ~!1912!~

Guest
    Иди да си главата някаде
    Кучето си лае... T-Rex си върви напред... Да не мислиш че си много умен бре? Такива простаци като теб бол. Няма да ти обръщам повече внимание, че ставам по прост от теб вече. Ае живей в лайна. Бог да те пази слон да те згази. Ти го надене слон в пъпа. Ти се изпикае краставо куче в устата. Ако наште ме бяха родили изрод като теб щях да ги застрелям..... Баща ти ако знаеше къв щеше да се родиш щеше да предпочете да се изцфъка в мивката. Тапак грозен... Мри!!!!

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Ами на мене не ми се смешно само да се правят на умни там и моите съфорумници да страдат и да бъдат наричани идиоти... Тежко ми е да гледам тъгата в очите им.
    Incomplete..........

Guest
    E,bravo we.Nai-posle nqkoi da se seti da kaje na onezi tupaci pulneshti foruma s absoliutni idiotshtini.Za sujalenie mislq che tazi tema shte bude iztrita tui kato podbujda radori ili tam,kakto behse pisano v pravilata na foruma.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Ами на мене не ми се смешно само да се правят на умни там и моите съфорумници да страдат и да бъдат наричани идиоти... Тежко ми е да гледам тъгата в очите им.

Ми мене все още никой от изброените в черния списък по горе не ме е нарекъл "идиот" и знаеш ли защо? Защото не им пиша в глупавите теми и не им обръщам внимание на простите коментари. Смятам че така най лесно можем да ги победим. Както се казва "Надвий глупака съм мълчание". Който иска да му викат идиот да пише там. Но който има самочувствие може да си мълчи и да им се смее на простотията!

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Др-ят начин е да ги обиждаме и те ще спрат.
    Както се вижда на снимката в 1-я пост,аз съм ВАРВАРИН и избирам този начин.
    Incomplete..........

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Др-ят начин е да ги обиждаме и те ще спрат.
    Както се вижда на снимката в 1-я пост,аз съм ВАРВАРИН и избирам този начин.
    Окс дано имаш успех

Хихи и Сатъра да останат...поне ме разведряват(въпреки че Хихи напорследък е супер банален..)...а за чорапа доживотен бан,опитва се да имитира горните два индивида ама определено не му се отдава,само лази по нервите..

ПП:Все пак ще ти дам едно стимулиращо 'Да'
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
    Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!

Мега фен Аватара на koalka
    [b]Казваш, че искаш да спреш безмислените теми, а ти сам пишеш такава.Много "умен" потребител си, няма що...
    Вместо да помогнеш за справянето с тях, а именно и ти да не усложняваш работата, точно сега правиш.Не мога да изтрия и заключвам темата, но скоро ще го направя.[/b]

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    След като те чух мога да кажа само:

ОЛИ - НЕ
    Incomplete..........

Re: Кампания: Спрете еднотипните идиоти!

Сега е времето,момчета и момичета.Нека кажем на надутите и "по-умни" "поробители",че и ние можем да мислим и то много по-добре от тях!Нека защитим форумът от еднотипни идиоти.Ще кажете
    "-Но могат да ни унижат."
    Е,да ...могат,но умирайки в леглото си след много години ще ви се иска да размените всичко за една единствена възможност да се върнете тук и да им заевите,че
    МОЖЕ ДА НИ ВЗЕМАТ УМЪТ,НО НИКОГА НЕ МОГАТ ДА ПРЕВЗЕМАТ НАШИЯ ФОРРРРУУУУМ!!!

пс. Ето и черния списък:

Код:
    Мухлясъл_Търлък    ... така де ... чорап.
    Хихи1.9
    Жилав Сътър
    Списъка се обновява постоянно!

Сложете линк към темата в подписа си,ако подкрепяте каузата!/не искам да ми слагате ника... не го правя,за да се прочуя./
    браво браво

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Птичи грип,ти разнообразяваш. Ама да те включа ли?
    Incomplete..........

Ти тъп ли си? Хихи се гаври с вас...и вие се връзвате. И е доста по-интелигентен от теб...поне не мисли, че темите му са смислени и полезни. И прави истински спам...а твоето е спам с идеята за гениалност...зле си. Точка по въпроса.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Чувствам се поласкан,но не виждам защо да ти се обиждам.Запетайка по въпроса!
    едит: ДО сега не помня да се е гаврил с мен...
    Incomplete..........

Не се стремя да те обидя. Пиша това, което мисля. А ти продължавай да флуудиш, пусни още няколко теми за спамърите...сигурно си пускал и за това, че не трябва гости да посещават форума...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си