- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За бръснатите крака на мъжете - много важно
Az sum muj no ne si brusna krakata, zashtoto namiram za pederasko da si brusnesh krakata. Vie kak mislite. Trqbva li mujete da se brusnat i kude?
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Гейско е да !ОСВЕН!, ако не са спортисти! Аз си бръсна подмишниците и интимните части( упф бая хладничко става ) и от време на време си скъсявам космите по гърдите ^_^ Това да се правиш на манекен, а всъщност да не си е гейскоПървоначално написано от Pepe Rey
Когато професията го изисква нямам нищо против, но някакъв пишльо на 16 години си бръсне краката и после се хвали на всички... умриииии!!!!!
))
ZABELQZVATE LI GI? TE SA NAVSQKUDE OKOLO VAS?
Nqkvi tupi gejove sus obrusnati RUCE KRAKA ebati tva e super nenormalno.
Не бе , да имаш широколистна гора по краката е по-яко да знаеш . Ти си некаф комплексар бе . Избиваш комплекси , че по онова време не са ви давали в казармата да се бръснете . СЪБУДИ СЕ . ЖИВЕЕШ В 21 Век
![]()
По темата : Пич обръсни си ги , аз тфа ще направя , даже съм пуснал тема - Кола маска![]()
И с това , вече ти ставаш ненормален мой приятелюПървоначално написано от Анонимко
![]()
Аз съм против това мъжете да се обезкосмяват.Това е присъщо на жените.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Я вижте тази тема ПЛС- Тук
tocata , според мен не трябва да се обезкосмяваш.Ти си само на 15,сигурно имаш пет косъма на кръст.Пък и както казах - това е присъщо за жените да се обезкосмяват.А и ти най-вероятно искаш да си махнеш космите,само защото е модерно.Повярвай ми не ти трябва да си махаш космите.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
На мен пък ми харесва.По-добре е,че ги махаш
Гейско е,ако спиш с мъж,не,ако си бръснеш краката...поне според мен.
Не смятам, че е педераско или нещо подобно! Напоследък все повече мъже го правят и това е нормално. Много по-гадно ми става, когато видя на улицата някакъв космат отколкото обезкосмен...![]()
АХХАхаАХАХАПървоначално написано от Under_my_skin
Майка ти пипа крака и се комплексира, че твойте крака са по-гладки от нейните...![]()
![]()
![]()
гей си, ако се опитваш да приличаш на жена... това е мойто разбиране освен това, че да спиш с мъж... пак подчертавам само ако професията го изисква или това с което се занимава един човек сериозно... фитнес, спорт, работа...
щом казваш...
въпрос на вкус
![]()
хъх ако ства дума за такива косми че с косачка за трева да ги махаш няям против да се отиде 1,2 пъти на кола маска за да станат по рядки,но на интимните части е добре иначе навсякъде другаде е супер гейско един господин по физкултура си ги бръсне и направо е ужасен![]()
дам,определено!Първоначално написано от Ryan_105
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Мдам, от въпрос на професия се е обърнало на въпрос на вкус. Егати вкуса имате... аз мъж ли съм или жена? Искам да се различавам по нещо от гаджето си. И да като се замисля има и жени, които обичат обескосмени, има и такива, които ги възбуждат космати мъже.Първоначално написано от Under_my_skin
E suglsasen sum s tva, che krakata ti ne tr da sa kato nqkvi hrasti otdolu ama vse pak da ima neshto, taka che da se razlichavash ot drugiq pol...vse pak.![]()
LGPz
Normalno e zashtoto vse poveche muje go pravqt ili zashtoto ti taka mislish?Първоначално написано от Ryan_105
![]()
LGPz
Или понеже модната индустрия намери още едно място от където да цоца парички?
Човешкото тяло е много по-умно от милион козметици. Космите са там с някакво предназначение, което "цивилизацията" тотално е извратила.
Лично на мен не ми пречат едни мъжки крака да си стоят с космите или пък да са обръснати. Зависи как човек се харесва и възприема. Решил е да си обръсне краката....ехми хубу, но лично за мен нормалните места за обезкосмяване на мъжете са лицето, генеталите и подмишниците, от там на татък на който както му е удобно.
ne mislq 4e e pederasko.....mi nz...krakata,gardite i mi6nicite trqq da sa 4isti spored men(za intimnite zoni nqq da kazvam,tam sa znai
).....ot higieni4na gledna to4ka za men e vajno....
aa da i mustaka trqq da sa maha zadaljitelno,4e imam edin poznat deto ima i....NO COMMENT![]()
Разбира се. Писна ми да повтарям, че ако човек иска да пипа гладки крака, да си хване жена. Тъкмо ще е гладка навсякъде.Първоначално написано от Pepe Rey
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Абе гейско било.....дечурлига![]()
Let The BEAT Control Your Body
абе, шъ мъ извиняаш, ма що па да е нехигиенично, ако едно момче си ходи с космите по краката ?Първоначално написано от CuRly Doll
кво, той тряа да се къпе примерно по 2 пъти на ден, шот е нехигиеничен с космите си по краката, докато едно момченце с блестящи (буквално) краченца може да си се къпе и по 1 път на ден, защото пък няма косми ?
абе, аз ли съм кьорава или логиката се изгуби някъде по пътя..
добре, харесва ти момчето до теб да няма и 1 косъмче по себе си, кат изключим косата и веждите.. ма не се обосновавай по тоя тъп начин, че не е хигиенично, след като тва е просто абсурдно
![]()
по темата - както на момчето му е по-комфортно, ма лично аз предпочитам краката му да не блестят на слънцето
![]()
Obr1sni se![]()
naposled1k vse pove4e mom4eta go pravqt i na mene mi haresva
Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!