.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Град
    At the world's end

За бръснатите крака на мъжете - много важно

Az sum muj no ne si brusna krakata, zashtoto namiram za pederasko da si brusnesh krakata. Vie kak mislite. Trqbva li mujete da se brusnat i kude?

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Re: Za obrusnatite kraka na mujete- mnogo vajno

Цитирай Първоначално написано от Pepe Rey
    Az sum muj no ne si brusna krakata, zashtoto namiram za pederasko da si brusnesh krakata. Vie kak mislite. Trqbva li mujete da se brusnat i kude?
    Гейско е да !ОСВЕН!, ако не са спортисти! Аз си бръсна подмишниците и интимните части( упф бая хладничко става ) и от време на време си скъсявам космите по гърдите ^_^ Това да се правиш на манекен, а всъщност да не си е гейско Когато професията го изисква нямам нищо против, но някакъв пишльо на 16 години си бръсне краката и после се хвали на всички... умриииии!!!!! ))
    Клик ми (:

Guest
    ZABELQZVATE LI GI? TE SA NAVSQKUDE OKOLO VAS?
    Nqkvi tupi gejove sus obrusnati RUCE KRAKA ebati tva e super nenormalno.

Guest
    Не бе , да имаш широколистна гора по краката е по-яко да знаеш . Ти си некаф комплексар бе . Избиваш комплекси , че по онова време не са ви давали в казармата да се бръснете . СЪБУДИ СЕ . ЖИВЕЕШ В 21 Век
    По темата : Пич обръсни си ги , аз тфа ще направя , даже съм пуснал тема - Кола маска

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ZABELQZVATE LI GI? TE SA NAVSQKUDE OKOLO VAS?
    Nqkvi tupi gejove sus obrusnati RUCE KRAKA ebati tva e super nenormalno.
    И с това , вече ти ставаш ненормален мой приятелю

Аз съм против това мъжете да се обезкосмяват.Това е присъщо на жените.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

tocata , според мен не трябва да се обезкосмяваш.Ти си само на 15,сигурно имаш пет косъма на кръст.Пък и както казах - това е присъщо за жените да се обезкосмяват.А и ти най-вероятно искаш да си махнеш космите,само защото е модерно.Повярвай ми не ти трябва да си махаш космите.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

На мен пък ми харесва.По-добре е,че ги махаш
    Гейско е,ако спиш с мъж,не,ако си бръснеш краката...поне според мен.

Не смятам, че е педераско или нещо подобно! Напоследък все повече мъже го правят и това е нормално. Много по-гадно ми става, когато видя на улицата някакъв космат отколкото обезкосмен...

Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    На мен пък ми хареса.По-добре е,че ги махаш
    Гейско е,ако спиш с мъж,не,ако си бръснеш краката...поне според мен.
    АХХАхаАХАХА

Майка ти пипа крака и се комплексира, че твойте крака са по-гладки от нейните...
    гей си, ако се опитваш да приличаш на жена... това е мойто разбиране освен това, че да спиш с мъж... пак подчертавам само ако професията го изисква или това с което се занимава един човек сериозно... фитнес, спорт, работа...
    Клик ми (:

щом казваш...
    въпрос на вкус

Град
    Лапландия!?
    хъх ако ства дума за такива косми че с косачка за трева да ги махаш няям против да се отиде 1,2 пъти на кола маска за да станат по рядки,но на интимните части е добре иначе навсякъде другаде е супер гейско един господин по физкултура си ги бръсне и направо е ужасен

Цитирай Първоначално написано от Ryan_105
    Не смятам, че е педераско или нещо подобно! Напоследък все повече мъже го правят и това е нормално. Много по-гадно ми става, когато видя на улицата някакъв космат отколкото обезкосмен...
    дам,определено!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    щом казваш...
    въпрос на вкус
    Мдам, от въпрос на професия се е обърнало на въпрос на вкус. Егати вкуса имате... аз мъж ли съм или жена? Искам да се различавам по нещо от гаджето си. И да като се замисля има и жени, които обичат обескосмени, има и такива, които ги възбуждат космати мъже.
    Клик ми (:

Град
    At the world's end
    E suglsasen sum s tva, che krakata ti ne tr da sa kato nqkvi hrasti otdolu ama vse pak da ima neshto, taka che da se razlichavash ot drugiq pol...vse pak.
    LGPz

Град
    At the world's end
    Цитирай Първоначално написано от Ryan_105
    Normalno e zashtoto vse poveche muje go pravqt ili zashtoto ti taka mislish?
    LGPz

Guest
    Или понеже модната индустрия намери още едно място от където да цоца парички?
    Човешкото тяло е много по-умно от милион козметици. Космите са там с някакво предназначение, което "цивилизацията" тотално е извратила.

Лично на мен не ми пречат едни мъжки крака да си стоят с космите или пък да са обръснати. Зависи как човек се харесва и възприема. Решил е да си обръсне краката....ехми хубу, но лично за мен нормалните места за обезкосмяване на мъжете са лицето, генеталите и подмишниците, от там на татък на който както му е удобно.

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София

Re: Za obrusnatite kraka na mujete- mnogo vajno

Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    Гейско е да !ОСВЕН!, ако не са спортисти!
    =D>

ne mislq 4e e pederasko .....mi nz...krakata,gardite i mi6nicite trqq da sa 4isti spored men(za intimnite zoni nqq da kazvam,tam sa znai ).....ot higieni4na gledna to4ka za men e vajno....
    aa da i mustaka trqq da sa maha zadaljitelno,4e imam edin poznat deto ima i....NO COMMENT

Цитирай Първоначално написано от Pepe Rey
    E suglsasen sum s tva, che krakata ti ne tr da sa kato nqkvi hrasti otdolu ama vse pak da ima neshto, taka che da se razlichavash ot drugiq pol...vse pak.
    Разбира се. Писна ми да повтарям, че ако човек иска да пипа гладки крака, да си хване жена. Тъкмо ще е гладка навсякъде.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Абе гейско било.....дечурлига
    Let The BEAT Control Your Body

!!!!
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    ne mislq 4e e pederasko .....mi nz...krakata,gardite i mi6nicite trqq da sa 4isti spored men(za intimnite zoni nqq da kazvam,tam sa znai ).....ot higieni4na gledna to4ka za men e vajno....
    aa da i mustaka trqq da sa maha zadaljitelno,4e imam edin poznat deto ima i....NO COMMENT
    абе, шъ мъ извиняаш, ма що па да е нехигиенично, ако едно момче си ходи с космите по краката ? кво, той тряа да се къпе примерно по 2 пъти на ден, шот е нехигиеничен с космите си по краката, докато едно момченце с блестящи (буквално) краченца може да си се къпе и по 1 път на ден, защото пък няма косми ? абе, аз ли съм кьорава или логиката се изгуби някъде по пътя.. добре, харесва ти момчето до теб да няма и 1 косъмче по себе си, кат изключим косата и веждите.. ма не се обосновавай по тоя тъп начин, че не е хигиенично, след като тва е просто абсурдно
    по темата - както на момчето му е по-комфортно, ма лично аз предпочитам краката му да не блестят на слънцето

Obr1sni se
    naposled1k vse pove4e mom4eta go pravqt i na mene mi haresva
    Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си