.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    задължително трябва да ги маха под мишниците и там отдолу.. та то иначе е ебати гнусното

Фен Аватара на Persie
    Град
    София
    Според мен това си е въпрос на вкус, на мен лично не ми прави кой знае какво впечатление.Наскоро по улицата мернах един, беше си ги махало момчето, но вече му бяха попораснали - много е грозно.
    Пък в квартала ни има един пич 14/15-годишен - е няма такъв, кожата му е по-гладка отколкото на тюлен.Това също не мисля, че е присъщо на мъж, но всеки с вкуса и разбиранията си.
    [b][i]Je t'aime au-del

blqh! povdiga mi se kato vidq mom4e s BRYSNATI KRAKA

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

Цитирай Първоначално написано от !!!!
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    ne mislq 4e e pederasko .....mi nz...krakata,gardite i mi6nicite trqq da sa 4isti spored men(za intimnite zoni nqq da kazvam,tam sa znai ).....ot higieni4na gledna to4ka za men e vajno....
    aa da i mustaka trqq da sa maha zadaljitelno,4e imam edin poznat deto ima i....NO COMMENT
    абе, шъ мъ извиняаш, ма що па да е нехигиенично, ако едно момче си ходи с космите по краката ? кво, той тряа да се къпе примерно по 2 пъти на ден, шот е нехигиеничен с космите си по краката, докато едно момченце с блестящи (буквално) краченца може да си се къпе и по 1 път на ден, защото пък няма косми ? абе, аз ли съм кьорава или логиката се изгуби някъде по пътя.. добре, харесва ти момчето до теб да няма и 1 косъмче по себе си, кат изключим косата и веждите.. ма не се обосновавай по тоя тъп начин, че не е хигиенично, след като тва е просто абсурдно
    по темата - както на момчето му е по-комфортно, ма лично аз предпочитам краката му да не блестят на слънцето
    ne,ne e absurdno,za6toto kosmite zadarjat potta i tq zapo4va da voni o6te pove4e.....mai na tebe ti se gubi logikata

Цитирай Първоначално написано от !!!!
    ne mislq 4e e pederasko .....mi nz...krakata,gardite i mi6nicite trqq da sa 4isti spored men(za intimnite zoni nqq da kazvam,tam sa znai ).....ot higieni4na gledna to4ka za men e vajno....
    aa da i mustaka trqq da sa maha zadaljitelno,4e imam edin poznat deto ima i....NO COMMENT
    абе, шъ мъ извиняаш, ма що па да е нехигиенично, ако едно момче си ходи с космите по краката ? кво, той тряа да се къпе примерно по 2 пъти на ден, шот е нехигиеничен с космите си по краката, докато едно момченце с блестящи (буквално) краченца може да си се къпе и по 1 път на ден, защото пък няма косми ? абе, аз ли съм кьорава или логиката се изгуби някъде по пътя.. добре, харесва ти момчето до теб да няма и 1 косъмче по себе си, кат изключим косата и веждите.. ма не се обосновавай по тоя тъп начин, че не е хигиенично, след като тва е просто абсурдно
    по темата - както на момчето му е по-комфортно, ма лично аз предпочитам краката му да не блестят на слънцето
    ne,ne e absurdno,za6toto kosmite zadarjat potta i tq zapo4va da voni o6te pove4e.....mai na tebe ti se gubi logikata
    Каква пот по краката ?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

az govorq zaq mi6nicite....pak za krakata....nqma pot mn qsny....ama se pak da slojat3/4 pantaloni i otdolu kosmi...pfff ujas

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    смятаМ 4е най важното и задължително място където трябва да се бръснат е брадата и подми6ниците... другото ве4е е въпрос за вкус.. аз ли4но предпо4итам мъзът да няма косми по краката както и на оная работа... па и да има 6е го преживея!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си