- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Егоистично ли е?
tq iska da i lija putkata...6oto tq mi prai svirki//az mraza da lija...kfo da pravq egoist li sam ???![]()
![]()
ako primerno az samoe lijih a tq ne mi prai kavali..tfa egoisti4no li e
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
amiii da![]()
Правилно е Че и тя иска.трябва да давате поравно от всиЧко в секса.ИнаЧе ти си по задоволен а тя не.Не е Чак толкова ло6о,ако се пла6и6 от директния вкус,посипия с малко сок от портокал,или сметана..подслади си основата после сам 6е лиже6 :PПървоначално написано от zzcxxcz
Голям размер на картинката! /machoka/
Абе що за въпроси.Аз бих й истискам сливката до капка ама като не ти аресва прото не го прави!!!!
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
amii...da ti kaja...nqkoi momi4eta koit ne haresvat svirki ne praat..ama tqhnite polvinki gi lijat ???egoisti4no li e tfa ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
па чиляг говори с нея обсъдете го ... И земете конпромисно решение ... Толкус ли е сложно ... Аз така правя с ръката си като се наложи говоря с нея![]()
горката ръчичка
Нема нема, смучиш там кат прахосмукачка - ако тя не смучи - 5-6 шамара и сичко се опраа.
Хубав съвет ,няма що!!!!Нема нема, смучиш там кат прахосмукачка - ако тя не смучи - 5-6 шамара и сичко се опраа.![]()
Първоначално написано от Jaden
Пуф нестига ч понякога и давам почивка 5-10 минути ... Ми и я щадъ да бърка по рани путета ми и горка ...
da egoisti4no e no vupreki 4e moq me lije a aza ne sum mu praila svirki no skoro 6te opuna sumuka4a![]()
![]()
![]()
![]()
:P
Вече не издържам от простаци.Пуф нестига ч понякога и давам почивка 5-10 минути ... Ми и я щадъ да бърка по рани путета ми и горка ...
Ми спри да си говориш сам тогава ...Първоначално написано от Jaden
Едното върви с другото така,че по-добре се престраши![]()
абеееееее в секса вобще има ли нещо еГОИСТИчно ????![]()
JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!
хахаха.Кой го казва?Най-грамотния от всички!Селянин!Първоначално написано от svetoslav123
егоист![]()
Като получаваш, трябва и да даваш...![]()
Ae liji q e 4oek az ymiram ot kef kat lija![]()
еми да![]()
JiVEQt samo VLUbEnItE oStnAlITE pRoStO sA6EstVuVaT!!!