- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Звезди без грим
http://teens.aol.com/style/celebrities-without-makeup
http://whitooutmakeup.skyrock.com/1.html
Доста добри гримьори трябва да имат.
И звездите са хора.Не може винаги да изглеждат перфектно.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
От всичките снимки на звездите без грим единствено Лив Тейлър си беше красива и без...
Така е =D>Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
[size=7][b][u]fosse cos
Подкрепям с две ръцеПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
хм е съвсем нормално е.При добри гримьори,качествено осветление и професионални фотографи да си изглеждат така с грим...повечето ми се струват хубави и без грим...като напълно нормални хора.Първоначално написано от Th3WildAng3l
Не ми харесват тези,които от мн грим изглеждат като болни или плакали без..като памела андерсън
Nqkoi ne izglejdat zle bez grim..vse pak i te sa hora,ne mogat da bydat postoqnno s grim.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
майкооо уплаших се,като видях тази,която играе сватовницата,Amy Sweet и Eva Longoria...![]()
иначе има и такива,които не изглеждат чак толкова зле без грим.
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Да, и мен Алиша Силвърстоун, Ева Лонгория, Памела Андерсън, Лиса Кудроу и още няколко ме изненадаха, въпреки че една снимка дали ще стане зле или добре зависи от страшно много неща. Това че са известни не ги прави по-добри и тези снимки поне го доказват. Всеки може да изглежда зле, някои от тях доста по-зле дори от средностатистическата жена. Но има такива, които си изглеждат нормално (не съвсем добре, но нормално) и без грим.
![]()
че те половината и с грим са грозни, половината са жени над 40-те или наркоманки, какво по дяволите очаквате - и те са хора, открихте колелото
ПП и фотошопът е играл, въпросът е само в кои снимки е било по-често - за фотосесиите или за "случайните"
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Еми, имат.Кой знае колко пари им плащат."Звездите" са си обикновени хора, нищо повече като красота.
Наистина са хора , какво пък толкова![]()
Ева Лонгория е страхотна! С грим, без грим - същата красавица, както и Катрин Зита Джоунс!
Собственост на Canis_Dirus
mn sa grozni we maina....fse edno ot gorata sa gi vzemali....bez grim mi har. samo taq vukalistkata na pussy cat dols
Неподходящ размер на снимка в подпис!
И аз съм с 2 ръцеПървоначално написано от Gothique♫
Life isn't about waiting for the storm to pass..It's about learning to dance in the rain
emi to ne samo zvezdite a i momi4etata jenite bez grim ralzikata pri pove4eto e frapirashta .. a prosto golqm shum se vdiga okolo zvezdite .mda se pak i te sa hora no hora koito sa sledeni 24 4asa ot paparaci..predstavete si 4e i vas vi sledqha po tolkova..za edin den shqha da vi napravqt tokova snimka i sig oshte po brutalni.. btw nqkoi daje sa s grim ;]
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
аз пък се уплаших, като видях мерилин менсън. ама аз от него винаги се плаша, така че тва не би трябвало да ме учудваПървоначално написано от rusalkata_
![]()
Има някои ужасни, но повечето са си нормални хора, хванати в лош момент - дъвчат, зъбят се, т.н.
Скарлет Йохансон, Анжелина Жоли и Лив Тейлър са хубави и без грим![]()
We are all dead people in vacation, but still we dance
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
A spored men toi i Liv Teilar bqha izlezli nai-dobre!Първоначално написано от sladur4etyYy
Bring me to life...
и мене нищо, че съм грозна, като ме гримират професионалисти, ще стана мис свят![]()