- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Достатъчно голям и дебел ли ми е ?
Значи знам че има много теми във форума относно такива проблеми и съм чел даже... но искам да си попитам![]()
Значи аз съм на 15 години дълъг ми е 14-15 см. и е дебел колкото 2 пръста ("като ги хванете в кръгче се получава дебелината на пениса ми") това достатъчно ли е за да задоволя гаджето ми защото съм дествен и тя е дествена...и ми повтаря от една седмица че е готова и иска да го нарпавим.. да действам ли с този пенис.достатучно голям ли е?![]()
не е ! вземи си по голям
Craig David-Walking Away
Зависи кои пръсти хващаш :P Но да, нормален ти е. Дали ще я задоволиш, зависи от доста неща.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
о0о абсурд! Къде си тръгнал и ти да е*еш... докато не стане поне 26см не си сваляй гащите пред моми4е...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Що пък да не я топне?!Първоначално написано от thefreak
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Мммм поне 1 метар тряа да е иначе не та признаам![]()
Глупости.Първоначално написано от thefreak
Малко вероятно.
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Щото понякога от първият път порсто не става.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
А на тебе ще ти кажа - съвсем нормален си е. Какви са тия депресии от днешните мъже. Какво искате да ви е 50 на 20 ли?! И айде, да кажем че разбирам притисненията ти, ама не е като да можеш да си го смениш в магазина за по-голям. С каквото разполагаш с такова ще работиш.
Не ти го казвам за да те засегна, а просто защото според мен се тревожиш напразно. Не размера е от значение, важвото е ка кще го използваш.
The principles of lust are burned in your mind
do what you want, do it until you find love...
хаха аз ви питам сериозно бе стига сте се ебавали(хващам средняи и показалеца)
![]()
а и щом могат само с пръст да се задоволяват![]()
Първоначално написано от lamzzzercho
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
няма любов
Представям си колко ти е голяма...Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нали му казах на този симпатягамалък ти е бе! търси си нов или го обвържи с тиксо,за да изглежда по голям като пакет поне!
Craig David-Walking Away
15 сантиметра?![]()
!?!?!?!Как така ти е толкова малък бе!?![]()
![]()
![]()
как 18 бе лелеееПървоначално написано от sexita
ние тука мериме от 30 см нагоре ей
![]()
Craig David-Walking Away
18 сантиметра ми беше, когато бях на 14, сега ми е 21, за това се учудвам как така тоя на 15 и му е толкова малък....
До автора: Пич ти да не си го мериш, докъто не ти е надървен бе???![]()
По темата: Не се притеснявай, четох някъде, че 8 сантиметра са способни да задоволят жената, така че, спокич![]()
пфффф много е малък аз си мислех че ще кажеш че е поне 25 смПървоначално написано от chicago91
![]()
ехехехехехехеПървоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
е нещо си гледал с криви огледала патката ти май,че си я изкарал такава змия
мамин
![]()
Craig David-Walking Away
hahahaa 14,15 sm,mnnnnoogooo maluk beee,sorry manik trqbva o6te da raste,kato stane6 na 20 6te e gotov za vsqkakvi deistviq,ina4e sega e za izhvurlqne
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
не е добре работата тукаПървоначално написано от sexita
споко пич стигат ти а и ще ти порасте не се притеснявай ползвай това което имаш сичко ще е О.К.
САМО НЕ СЕ КОМПЛЕКСИРАЙ![]()
![]()