.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    momicheto
    Guest

Как се ползва интимен гел?

iskam da vi popitam kak to4no se izpolzva intiomniq gel,tui kato oputvaneto e na 4ujd ezik,sled kupane ili kak,molq da mi obqsnite.blagodarq predvaritelno

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Както се използва течен сапун за ръце или дуп-гел /хахаххаххаа, дупе гел хахаххахахаххахха/. Но запомни, че не трябва да се пъха във вагината. Само отвън.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Еми просто се измиваш отдолу с него,вместо със съпун!И наистина не трябва да се пъха във вагината!Незнам какъв ползваш,но на oriflame интимните гелове са мн хубави!

Guest
    za6to da ne se slaga vuv vaginata moje da se slaga i tam ama stiga da znae6 posle kak da go izplakne6 az si slagam i do sega ni6to ne mi e stanalo

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    za6to da ne se slaga vuv vaginata moje da se slaga i tam ama stiga da znae6 posle kak da go izplakne6 az si slagam i do sega ni6to ne mi e stanalo
    Нормално.

Guest
    не се слага там, защото може да нарушиш киселинния баланс и да си докараш инфекция, без значеиние дали добре го изплакваш.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    az su6to sum si slagala i ni6to mi nqma az polzvam na krasnaqliniq i mi haresva no ne go izpolzvam neprekusnato,se pak nai dobriq na4in e da se mie6 s voda tova za kraini slu4ai... po temata,prosto se izmiva6 kato s sapun i se izplakva6 hubavo,no ne slagai po mnogo
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си