.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43
    Guest

Въпрос за момичетата

zdraveite , taka zna4i moje i da ima takava temi4ka a ako ne mi e interesno da kajete vie momi4eta kvo gledate i tarsite kato vun6en vid v edno mom4e . imam predvid da ima mnoo muskuli , grivni , lanci , izrusen , obici , tatuirovki ., sladka usmivka ili kvoto i da e . prosto go kajete

Guest
    футболистче, бритонче, розова тениска руси кичури или ленти по главата, яке с пухчета ... Кво търсят според теб ?!

Guest
    По възможност да може да става и за момченце и за момиченце че по голям кеф хем ще се хвалиш че си се чукнала и с двата пола

Град
    КаНзАс GhEttO{Казанлък}
    "футболистче, бритонче, розова тениска руси кичури или ленти по главата, яке с пухчета ... Кво търсят според теб ?! "

И да си бръсне гъза.Тва май го пропусна.
    They schools can't teach us shit My people NEED FREEDOM, we tryin to get all we can get All my high school teachers can SUCK MY DICK...!!!!

Guest
    ...и краката и да си слага повече грим от самото момиче

Guest
    Току що описахте Азис...само без тва за футболисчето...

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
    Току що описахте Азис...само без тва за футболисчето...
    Той може и да рита е...
    - Всички авто-части на едно място!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Хаххахахха изрусено бритонче търся да си ходим заедно на фризьор и на педикюр

Guest
    Азис играе в националния отбор по футбол на Б-я ти незнаеше ли

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от FaceR
    "футболистче, бритонче, розова тениска руси кичури или ленти по главата, яке с пухчета ... Кво търсят според теб ?! "

И да си бръсне гъза.Тва май го пропусна.

да това най-вече
    попринцип цялото излъчване на момчето...усмивката,очите кецовете
    I don't need the sun
    Don't need the moon
    Now that you're here
    God gave me both in you

I don't need to sleep
    Only need to look at you
    Then I'll be awake
    Much more than any rest could do

Град
    София
    Хахаххах това, което наистина ми прави лошо впечатление е ушната кал Много ме дразни. Други изисквания нямам. :P

Guest
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Хахаххах това, което наистина ми прави лошо впечатление е ушната кал Много ме дразни. Други изисквания нямам. :P
    Хаххаха абе мацка, значи ми казваш, че ако се довлече някой, дрипав, небръснат, некъпан, миризливи крака, мазна коса, смърди на алкохол и цигари и има чисти уши...... А?

0o
    Guest
    Майна, бръсненето на краката не влиза в тая категория извинявайте! Виж тва за гъза си е простотия!

ЪЪ...какво лошо има в мириса на цигари? Аз толкова съм свикнала с мириса и вкуса на цигари, че даже ми харесва...и какво лошо има в небръснатите мъже?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

хехее...че трябва ли да е точно определен тип и друг да не става....за мен лично трябва да не е някоя лига дето не спира с тъпите бъзици и лафове отпреди два века ( защото такива ги има доста) ...и просто да си намерим някоя обща тема пък другото си идва от само себе си!!!
    ЖиВоТа е ЕдНа БуРя в ЕдИн МиГ СлЪнЦеТеТо Те ГаЛи,а В СлеДваЩиЯ МоРеТо Те БлЪсКа в СкаЛиТе

Град
    Sofiq
    spored men e po-dobre leko neizbrasnat otkolkoto s po-gladki kraka ot na momi4eto,po tanki vejdi, pove4e fon dio ten i taka natatak много са се изпедерастили мом4етата напоследак
    I don't need the sun
    Don't need the moon
    Now that you're here
    God gave me both in you

I don't need to sleep
    Only need to look at you
    Then I'll be awake
    Much more than any rest could do

Guest
    bulki kefat li vi piqnicite i zatrite

Град
    София
    Естествено, че имам и други, но примерно предпочитам момчета с косми по краката, но ако се влюба в такъв, който няма, разбира се, че няма да го изгоня или "Абееее, ти първо ми кажи дали си бръснеш краката, пък после може и да ти дам да ме целунеш".

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Естествено, че имам и други, но примерно предпочитам момчета с косми по краката, но ако се влюба в такъв, който няма, разбира се, че няма да го изгоня или "Абееее, ти първо ми кажи дали си бръснеш краката, пък после може и да ти дам да ме целунеш".
    Мъжете, които харесвам, са ясни, че не си бръснат краката

Град
    София
    То за твоите ясно

Харесвай си и ти такива :P

Цитирай Първоначално написано от Lullaby
    spored men e po-dobre leko neizbrasnat otkolkoto s po-gladki kraka ot na momi4eto,po tanki vejdi, pove4e fon dio ten i taka natatak много са се изпедерастили мом4етата напоследак
    чак пък изпедерасили.....има нещо та им откача бушона ама в някой случаи е добре че се потдаржат.....неказвам за скубане на вежди или пък ползване на балсам за устни !!!
    ЖиВоТа е ЕдНа БуРя в ЕдИн МиГ СлЪнЦеТеТо Те ГаЛи,а В СлеДваЩиЯ МоРеТо Те БлЪсКа в СкаЛиТе

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Харесвай си и ти такива :P
    Хаххаха преди 2 години ходихме със семейството ми на море и с едни приятели. И имаше и едно момче, което за пореден път ме сваляше.
    Отиваме на плажа и този се мислеше за голямата работа и не влизаше никога в морето и го гледам с гладко избръснати крака и сяда нашият, който не се усетил, че като седне и банските /тип панталонки/ се вдигат малко по-нагоре и лъсват дълги, черни косми. Е, такъв смях няма Той не се усети, де. Ама може ли да е толкова малоумен да си обръсне краката само до там, докъдето стига банския И после всеки път като ме сваляше се сещах за това......

Guest
    Мъже определено малко са останали...Но до колкото до бръснати крака,добре поддържано тяло... и т.н. защо не? Крайно време беше мъжете да се вземат в ръце,а не да миришат на "мъже".
    Аз не бих отхвърлила един добре поддържан МЪЖ,но без много комплекси

Град
    София
    И какво, ако са му космати краката, според теб смърди?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си