- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за момичетата
zdraveite , taka zna4i moje i da ima takava temi4ka a ako ne mi e interesno da kajete vie momi4eta kvo gledate i tarsite kato vun6en vid v edno mom4e . imam predvid da ima mnoo muskuli , grivni , lanci , izrusen , obici , tatuirovki ., sladka usmivka ili kvoto i da e . prosto go kajete![]()
![]()
футболистче, бритонче, розова тениска руси кичури или ленти по главата, яке с пухчета ... Кво търсят според теб ?!![]()
По възможност да може да става и за момченце и за момиченце че по голям кеф хем ще се хвалиш че си се чукнала и с двата пола![]()
"футболистче, бритонче, розова тениска руси кичури или ленти по главата, яке с пухчета ... Кво търсят според теб ?! "
И да си бръсне гъза.Тва май го пропусна.
They schools can't teach us shit My people NEED FREEDOM, we tryin to get all we can get All my high school teachers can SUCK MY DICK...!!!!
...и краката и да си слага повече грим от самото момиче![]()
Току що описахте Азис...само без тва за футболисчето...![]()
Хаххахахха изрусено бритонче търся да си ходим заедно на фризьор и на педикюр![]()
Азис играе в националния отбор по футбол на Б-я ти незнаеше ли![]()
Първоначално написано от FaceR
да това най-вече![]()
![]()
попринцип цялото излъчване на момчето...усмивката,очите кецовете![]()
![]()
I don't need the sun
Don't need the moon
Now that you're here
God gave me both in you
I don't need to sleep
Only need to look at you
Then I'll be awake
Much more than any rest could do
Хахаххах това, което наистина ми прави лошо впечатление е ушната калМного ме дразни. Други изисквания нямам. :P
Хаххаха абе мацка, значи ми казваш, че ако се довлече някой, дрипав, небръснат, некъпан, миризливи крака, мазна коса, смърди на алкохол и цигари и има чисти уши......Първоначално написано от shadow4e
А?
![]()
![]()
![]()
Майна, бръсненето на краката не влиза в тая категория извинявайте! Виж тва за гъза си е простотия!![]()
ЪЪ...какво лошо има в мириса на цигари? Аз толкова съм свикнала с мириса и вкуса на цигари, че даже ми харесва...и какво лошо има в небръснатите мъже?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
хехее...че трябва ли да е точно определен тип и друг да не става....за мен лично трябва да не е някоя лига дето не спира с тъпите бъзици и лафове отпреди два века ( защото такива ги има доста) ...и просто да си намерим някоя обща тема пък другото си идва от само себе си!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
spored men e po-dobre leko neizbrasnat otkolkoto s po-gladki kraka ot na momi4eto,po tanki vejdi, pove4e fon dio ten i taka natatak![]()
много са се изпедерастили мом4етата напоследак
![]()
![]()
I don't need the sun
Don't need the moon
Now that you're here
God gave me both in you
I don't need to sleep
Only need to look at you
Then I'll be awake
Much more than any rest could do
bulki kefat li vi piqnicite i zatrite![]()
Естествено, че имам и други, но примерно предпочитам момчета с косми по краката, но ако се влюба в такъв, който няма, разбира се, че няма да го изгоня или "Абееее, ти първо ми кажи дали си бръснеш краката, пък после може и да ти дам да ме целунеш".![]()
Мъжете, които харесвам, са ясни, че не си бръснат кракатаПървоначално написано от shadow4e
![]()
Харесвай си и ти такива :P
Хаххаха преди 2 години ходихме със семейството ми на море и с едни приятели. И имаше и едно момче, което за пореден път ме сваляше.Първоначално написано от `Death`Whore``
Отиваме на плажа и този се мислеше за голямата работа и не влизаше никога в морето и го гледам с гладко избръснати крака и сяда нашият, който не се усетил, че като седне и банските /тип панталонки/ се вдигат малко по-нагоре и лъсват дълги, черни косми. Е, такъв смях няма![]()
![]()
Той не се усети, де. Ама може ли да е толкова малоумен да си обръсне краката само до там, докъдето стига банския
И после всеки път като ме сваляше се сещах за това......
![]()
Мъже определено малко са останали...Но до колкото до бръснати крака,добре поддържано тяло... и т.н. защо не? Крайно време беше мъжете да се вземат в ръце,а не да миришат на "мъже".
Аз не бих отхвърлила един добре поддържан МЪЖ,но без много комплекси![]()
И какво, ако са му космати краката, според теб смърди?![]()