.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Не е бременна!
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Приятелката ти не е бременна. Деца не се правят така лесно. Няма смисъл да я тровиш с хапчетата. Тест може да направи най-малко седмица след акта.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Приятелката ти не е бременна. Деца не се правят така лесно. Няма смисъл да я тровиш с хапчетата. Тест може да направи най-малко седмица след акта.
    i az sum na tva mnenie, po-dobre ne q trovi s hap4eta, no ako tolkova se pritesnqvate neka pie, va6a si rabota, kakvoto si re6ite tova pravete, 6tot az ako vi kaja ne e bremenna, nqma smisul da pie hap4e posle ako e bremenna az 6e se 4ustvam vinoven, no puk ot druga strana sum siguren 4e ne e

Ne mi se vqrva da e bremenna pri polojenie che 1 si se izchistil a s dr prezervativ kato ste bili, ne si svarshil..no vse pak edno testche taka mejdu drugoto, moje da si napravi ako i zakasnee neshto..
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Супер фен
    Град
    sofiq
    100%ne e bremenna.parvo spermatozoidite umirat v kislorodna sreda burzo,taka 4e i da e ostanalo ne6to ot predniq pat nqma problem.vtoro ti ne si svar6val v neq

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    не можеме да гадаеме дали в нея е попаднало нещо за туй за всеки случай де да знам земи и постинор дуо
    няма любов

Guest
    Взехме Ескапеле-тия хора, които го произвеждат са луди...31,45лв. за 1 хапче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си