- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Липсва ли ви даскалото през лятната ваканция?
е признайте си дали има моменти, в които да ви липсва?
сори ако е имало и други такива теми, но прегледах малко и не намерих
няма любов
ako pita6 men lipsva ne daskaloto ami priqtelite deto sea sa po selata![]()
Липсва ми това, че не се виждам с приятелите всеки ден....![]()
хъхъ..
Всъщност ....
ДА
даскалото не ми липсва толкова, колкото приятелите които имам там.
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Неподходящо съдържание на снимка в подпис!
Не ми липсва.Така съм си много добре.![]()
MMMMM nee
С приятелите ми като се видиме си говориме и няма хора, които да не виждам през лятото, така че старото у-ще не ми липсва.Сега ще съм осми клас и ме приеха в у-щето, което исках и много искам да почнеме по-бързо, за да се запозная и с нови хора![]()
Hm..ami sqkash i daskaloto mi zalipsva malko,zatova glasuvah s "Da".No poveche mi lipsvat priqteliteTakiva hubavi momenti imam s tqh,che nqmam tyrpenie da pochnem.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
В училището си е много добре. Постоянно смях, бъзици. Дано да имам 13-и клас, че да се порадвам още малко на училището, както и на приятелите от класа.
Определено не ми липсва
Първоначално написано от kristi_90
на мен пък ми липсва..и то даже многопросто ... класа ми е мн як и мн му се кефя и почти винаги на даскало е повече от якооооо
ии такам
а и.. бтв броя си дните до 15ти
после на 18 сиг ще ги броя до 30ти но тва е др тема
П.П . .. даскалото може и да ми липсва защото ся не съм си в русе и ще се върна там чаак когато почнем
![]()
Случва се, но с класа си се виждаме и през лятото, така че няма проблеми![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ами старото не ми липсва особено...
А новото-ми не знам как е...ама нек'во ми се почва
отговорих не щото през учебно време имам мн по-малко време за работа или по-точно трябва да правя всичко по-бързо че даже и за по-малко време ... иначе може би малко ми липсва разнообразието иначе си е добре без даскало![]()
ЛИПСВА МИИИИИ МНОГООООООООО!
Everything happens for a reason..
Липстват ми простотиите,киото правихме!
Съжалявам,4е не направих вси4ки,които съм планирала,а сега в новото даскало не знам как 6те се подредят не6тата.Предполагам,4е поне 2,3 месеца трябва да съм най-добри4кото дете за да се харесам на даскалята и да си нямам проблеми като взема да си ги практикувам пак ежедневно!
Може би да![]()
If you do not tell the truth about yourself you cannot tell it about other people.
нормално е за хората,които постъпват в ново даскало да нямат търпение да дойде 15,а на мен също ми липсват простотииките, които правехме, но самите уроци и ученето не ми липсват,а и мн мои съученици не са от града и сега не са си тук,не сме се виждали от одавна
няма любов
Много.Не ми липсва ученето ,а само ходенето на даскало ,ако беше едно вечно междучасие щеше да е супер.
Малко или много-ДА
Сегаще се местя в ново училище и ,се терзая защото ми липсват приятелите ,съучениците и учителите!!!
Учението изобщо![]()