.

Виж резултатите на анкетата: Липсва ли ви даскалото през лятната ваканция?

Гласували
183. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не

90 49,18%
  • да

93 50,82%
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 134

Град
    софия
    Еми понеже сега завърших 7 клас и в края на годината много ревах ама иначе не ми липсва през лятото \/

Пламен

Изобщо не ми липсва

Guest
    мн

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не, не ми липсва .. Нямам излишно време да мисля за него А и класът ми не ме кефи особено...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Whatever
    Не ми липсва,имам си толкова неща на главата и все пак не изпадам в див ужас,като дойде време за него
    It's like you're a drug,
    It's like you're a demon I can't face down

It's like I can't breathe,It's like I can't see anything
    Nothing but you,I'm addicted to you...

НЕ, за жалост хората от класа ми не са от най-приятните, така че предпочитам да се виждам с приятелките от класа през лятото. Не искам да започваме, така ми е ок.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    Rivendel, Middle Earth
    ne vuob6te

Специално тази ваканция нямам никакво желание да свършва, изобщо не ми липсва даскалото...ако можеше да не ходя на училище....много добре щях да се чувствам.
    SMILE FOR ME NOW

Град
    Po SfEtA I u NaS
    Za daskaloto hich ne me ebe ,lipsfat mi priqtelite \/

DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !

физика61
    Guest
    АЛЕ ДА ТИ КАЖА КАТО СЪМ НА ДАСКАЛО МИ ЛИПСВА ЛЯТНАТА ВАКАНЦИЯ И ПО4ИВКАТА И Т.Н. И СИ ЖИКАМ САМО ДА СИ ПО4ИНА 2-3 ДЕНА АМА КАТО ВЛЕЗНА В ЛЯТНАТА ВАКАНЦИЯ И МИ ЛИПСВАТ ПРИЯТЕЛИ ГАДЖЕТА И Т.Н. 6ТОООТО ВСИ4КИ НА СЕЛО А АЗ МНОГО МНОГО НЕ ОБИ4АМ НА СЕЛО И ТУКА ИМАМ НЯКОИ ПРИЯТЕЛИ АМА КАТО СМЕ ВСЕКИ ДЕН ЗАЕДНО И 6А СА ИЗПРОТРЕШПИМ О6ТЕ МАЛКО ТАКА4Е КАКВО ДА ТИ КАЖА НЕМАМ ОТГОВОР

всъшност нямах търпение да се махна от гадните си съу4еници така 4е изоб6то не ми е мъ4но

Град
    Ямайка:)
    Ем не само като си спомня къв ад беше миналата година бих казала, че изобщо не ми липсва.. Тва между другото е първото лято, в което не ми липсва даскалото..Хмм странно
    Because when I’m with you My heart stops
    And when I’m not near
    It’s Bleeding on the floor
    Someone get a mop!!!

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    ДА, МНОГО ГИ ОБИЧАМ И МИ ЛИПСВАТ МНОГО!

Guest
    хммм,винаги сам си мислел че не ми липсва,но сега като питате ...КАТЕГОРИЧНО НЕ!!!

Град
    Bulgaria
    Липсва ми естествено ... Липсват ми приятелите ми ... Но тази година ще сменям у4илището и не знам как ще издържа ...
    sexy , sexy ;}

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    липсват ми съучениците,а не ученето
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Да, липсва ми. Още повече като знам, че тази година за мен вече няма да има първи учебен ден.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

.... и даскалото, и приятелите-ВСИЧКО!
    music pulls me in a big black hole. I would like to tell you more but there are no more words to say!

I have to leave you now, the music takes me away

Град
    В мечтите ти
    Ami daskaloto mi lipsva za6toto e v dr grad a tam si jiveq sama a i tam sa priqtelite mi i priqtelkite mi.. tam moga da se pribera v 5 sytrinta bez da davam obqsneniq na nokogo kyde sym bila, da piq, py6a, da se zabavlqvam, da jiveq svobodnoi sama da opravlqvam jivota si bez da se trevoja 4e nqkoi moje da me hvane.
    Be FREE!!! And feel the love...

Guest
    Аз вече завърших и да си призная много ми липсва. Тази година съм 13 клас и още не мога да повярвам, че завърших.

На мен не ми липсва училището...липсват ми съучениците ми
    √Iק`Ne SuM Te IsKaLa-Ne SuM Te ImAlA`√Iק

Супер фен
    Тези дни много съм се затъжила за училището си, за чина си, за невероятните съученици, които имах. За съжаление тази година завърших и моят първи учебен ден ще бъде в университета.
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Сега ви липсва, а после ревете за ваканция.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си