- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Липсва ли ви даскалото през лятната ваканция?
oh ujasno mnooo mi lipsva iskam da vidq horicata ot daskaloto
tiq ot ekoto malko da se pozabavlqvame abe hodimi se na daskalo samo o6te tri sedmici!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
spored mene na nikoi ne mu lipsvat klasnite izpitvaniqta i kontrolnite. a fr i veselite momenti prekarani s tqx!
ами даскалото точно не ми липсва,но хората с който съм през времето което съм на даскало да... много.. защото с пове4ето не мога да се видя..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
ne,v nikakyv slu4ai
и аз съм така........липсват ми по-скоро и глупостите които правим с френдовете в даскалото.Първоначално написано от sladkata_presi
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
Знам ли ?Всъшност не толкова самото даскало колкото купона там и простотийките дето ставан, изминалата година обаче ааадски много ми липсва и бих дала всичко да си я върна![]()
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
Твърдо не!
Тц.Преди 12 клас точно, като знам какво ме чака...хич не ми липсва да ви кажа.
Пък с хората оттам можем да се уговорим да се видим. Затова са телефоните.
![]()
Ами само от време на време.Едно страна ми се почва - искам да си виждам пак съучениците всеки ден и да си простееме яко,ама пък от друга страна като знам,че сега ме чака яко учене ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Абсолютно и категорично НЕ!Единствената причина да искам да почнем даскало е,че нямам търпение да се запозная с новия ми клас(нали ще съм заек)![]()
Липсват ми щуротиите и приятелите. Не съм умряла за даскалото...![]()
Ами аз сега съм 8ми и на 15 зарязах любимото си училище...
Няма да ми е мъчно за съучениците,колкото за мястото...пътя няма да е същия който беше преди..сега ще вървя по съвсем различен път,ще видя съвсем различни хора...
За съучениците ми ще ми е мъчно,но те са хора,ще се срещаме,ще караме колелета в бившия двор на бившото даскало...
Но нищо няма да е същото...няма да сме онзи задружен клас,който бяхме...няма ги глупавите момчета от класа ни,с които се заяждахме!!!
Всички случки в даскало ще ми липсват!
Приятелите,а дори и неприятелите...![]()
![]()
![]()
Много ми е мъно за всичко,което преживях там,защото трябва да го захвърля настрана и да започна нов живот...
Ново начало,нови приятели,нови врагове...всичко на ново...7 години потънаха в нищото и това мн ме натъжава!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!
Изобщо...аз се виждам с приятелите ми от даскало...нормално е да заминват по почивки, ама...кефи ме това, че имам време за всичко0о0о...и макар че живея на 2 улици разстояние от даскало, не съм минавала покрай него от 2 месеца...
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Vsu6nost mi lipsvat 6turotiite koito pravehme i kak poburkvahme daskalite..Nqkoi ot horata ot stariq mi klas vaob6te i daje se radvam 4e se razdelih s tqh 6tot ne gi haresvah!sega 6te sum osmi klas i nqmam tarpenie da se zapoznaq s novite mi suy4enice![]()
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
Да вече ми втърсна тая ваканция....Искам на даскало ,но като почне на втората седмица ще си мисля колко по-добре ми беше ваканцията![]()
Училището - не...
Но другарите![]()
Първоначално написано от N0_feAR
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Липсва ми, че как! Само, дето аз няма да се върна повече там,с изключение на някой др фестивал
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Изобщо не ми липсва супер си е ваканциятаИмам гадни даскали и повечето от класа не ми харесват
![]()
Определено не ми липсва..ваканцията си ми е супер
ne nikak daje![]()
![]()
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...