- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Тризначките кандидатстваха
Тризначките кандидатстваха в много университети
Благоевградските блондинки Вяра, Надежда и Любов, които се превърнаха в сензация на миналогодишното издание на риалити шоуто Big Brother, отново напомниха за себе си тази седмица.
След краткото отсъствие на тризначките от медийното пространство, гръмна новината, че са осъществили една от големите си мечти http://www.teenproblem.net/forum да станат студентки. Истината обаче е, че това все още не е ясно, съобщава "Монитор". “Наистина кандидатстваме и то на четири места. Едно от тях е благоевградският университет “Неофит Рилски”. Още обаче не сме приети. Сега чакаме класирането”, обяснява Надежда. “Държахме изпити по български език и литература. Мога да кажа, че бяха трудни, но мисля, че няма как да не стане. Този път ще ни приемат. Писахме всички възможни специалности, които съществуват, но най-много искаме туризъм. Много хубаво звучи за бъдеща професия”, продължава блондинката. Надя пък призна, че единодушно и трите вече са се отказали от амбицията си да стават PR-ки, както искаха по време на участието си в играта на Нова тв: “Не ни харесва тази професия”.
Един мозък в три глави....![]()
![]()
А дано ги приемат![]()
Въпреки че няма как да стане![]()
хъхъ..
Според мен главите са повече. Половината мозък е останал у майката при раждането, другата половина се е разпределила по равно между трите.Първоначално написано от Sam90
Ако ги приемат (което е малко вероятно) поне на колегите им няма да им е скучно. Ще има да се смеят на глупостите, които тези три руси същества ръсят.
има има, те имат париПървоначално написано от Shadow_Walker
Незнам кои преподаватели ще ги допуснат да стъпят в Университет.
Цяла България се убеди в простотата им и със сигурност евентуалното им приемане ще се превърне във новина номер едно.......и тежко им на проверяващите
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Айде сега, вие пък щото сте много по-умни![]()
Let The BEAT Control Your Body
от тях ли ? даПървоначално написано от radito
![]()
Държали са изпит по български?! Не знаех, че могат да пишат.![]()
от тях и кучето ми е по-умно драга!Първоначално написано от radito
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Кучето ти може, но това не гарантира, че и ти си по-умна!Първоначално написано от Jeuelle
Много подходяща снимка си избрал![]()
Lele ako teq gi priemat znachi smqtaite kakva ni e dobra obrazovatelnata sistema!!!![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Хаха, кандидатстват тия `дето не знаят какво е подлог и сказуемо....![]()
Е**ти смеха...
Може и така да е! Започвам сериозно да се замислямПървоначално написано от dark slammer
![]()
Te ako vleznat,za nas nema da ima problemi!
Ili ot druga strana shte e adskata izlagaciq na visheto obrazovanie v Bulgaria![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
От тов, което разбрах, те вече са приети в Благоевград. Надежда е изкарала 3,50 на изпита, а другите две не са го изкарали, но влизат покрай нея.
Не искам да се заяждам с никой, но едно дете на 10 години със сигурност много по-умно от тях.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
От тях в България всеки е по-умен ... ако не е то поне може да говори свястно без да е нужен преводач и субтитри на българскиПървоначално написано от radito
![]()
![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
тва са пълни глупостихах миличките са ми много тъпи
![]()
Явно в деня на изпита мозъка е бил в Надежда.Първоначално написано от Aleandra
![]()
Хахаххахахахахахахахах , те са се изключили в името на 1-таНо ми е странно как 1та го е взела , а другите не и 3те са вътре... то тогава хайде и ние така да кандидастваме..
![]()
Първоначално написано от class
taka stava zashtoto sa triznachki .. triznacite bliznacite chetiriznacite ne se delqt moje ediniq izobshto da ne uchi da ne hoi na daskalo ama mine li edin ot dvamata vlachi i drugiq .. izvinqvam se che ne pisha na kirilica ama neshto se caka![]()
Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...