- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Тризначките кандидатстваха
Ама това от законодателството ли е ?![]()
Имаме 1 от нашия клас ( вече сме 12 , но все още ме дразни това...) че е влезнал поради болест , и то не каквато и да е а асма. То това като е асматик , знам неприятно е , но аз съм се скъсъл трибуквието за да постигна нещо , а той защото е асматик и влезнал ей така.. асмата не му пречи да разсъждава...![]()
Първоначално написано от drebosy4eto
Дам. Освен това ще ги изхвърлят за рекордно време!!!![]()
I told myself I won't miss you but I remember what it feels like beside you...
на тая от дясно ако и кажеш може ли да си поиграя с циците ти , тя ще ти каже може но не се отдалечавай..
Ne e vuzmojno... v UNSS za momicheta pod 5.70.. nema vlizane.. s toq 3.50Първоначално написано от LunaTriCk
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
интереса клати феса, балончо
нали знаеш УНСС - утре носете съответната сума![]()
S parite e qsno..Първоначално написано от quench
,chestno kazano polovinata ot vrusnicite mi i znaqt tochnite imena na koito se nosqt,no realno poglednato ako trqbva da se borqt s toq 3,50 i za chistachki nema gi zemat tam..
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
То навсякъде е както в УНСС ... аз сега съм 12 клас и се чудя на къде да забия... н оми се стои в БГ ... но като гледам ...АМа незнам
не бе, като дадеш кинтите, тея от университета пишат в книгите, че си получил объркани изпитни резултати - или квато делавера има там - и си уреденПървоначално написано от DjBaloon
щото ти да не мислиш, че всичките попфолк курви, дето завършиха МИО, МО и Право и ПР и т.н. - все сложни специалности с висок бал - са учили, за да ги вземат???
Тия сигурно са бутнали някаква доста тлъста сума...Първоначално написано от Aleandra
С едното 3.50 трите тъпи п*тки е*и му майката!!! Съжалявам може да съм момиче, но не мога да се сдържа.....Как може, бе?! Ако ще в Пернишки университет да е или в Чирпански ама 3.50 да вкара и трите за*би ти тая работа..... С такава оценка ЕДИН човек в училище за бавноразвиващи се не би успял да влезе
![]()
Ами аз като отидох в УНСС и видях много момичета тип тризначките, така, че ще са сред свои.
И другата абревиатура за УНСС - Ум Няма Студент Стана. Доста им подхожда на тея трите. (Ама не всички са толкова зле в УНСС - сестра ми е там, а хич не е тъпа.)
Първоначално написано от zloto