- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Класирания - УНСС
Mejdu dr az si polu4ih e-mailaПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
i vse o6te ne sam na 100% sigurna,4e sa fal6ivi. Utre ako izleznat novi,zna4i sa fal6ivi,ako pak ne-zna4i ne sa!Vse pak nikade ne pi6e,4e sa fal6ivi!
Какво УНСС бе?! Във вестника четох че горяло тази нощ.![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ще ми се , ама няма![]()
а! ти не искаш ли в УНСС? аз си мислех, че и ти за там се гласишПървоначално написано от RAWRRR
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Аз искам..ама..
ако наистина таксите са 900 лева,едва ли ще причиня това на нашите,не искам да ги оставям в глад и мизерия за да ме издържат в София.
Трябва да дават поне по 1700 лева на семестрър..
Затова мисля да си остана в Пловдив,и без това съм приета тук в ПУ Макроикономика![]()
Kvi 900lv dranka6 beПървоначално написано от RAWRRR
Verno,4e se govore6e,ama ako se interesuva6e malko pove4e 6te6e da razbere6!
http://www.unwe.acad.bg/?lang=bg&&page_id=10&sub_id=121
Oле благодаря ти!Първоначално написано от Sladkata_Nansi
![]()
може ли линк , защото аз не мога да намеря първо класиране на сайта....
няма го още официалнонали т'ва нищим тук от сума време.
до 1-2дена ще ги има... стига сте напирали... ще излязат... щете, не щете... вижда му се края![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Да ви питам по колко листа за записки има в книжката, в която ви дават на изпита, защото се притеснявам,че няма да ми стигнат. Аз на олимпиадата за 4 задачи изхабих 12 листа и .....
пфф, предостатъчно... посмъртно не можеш да изпишеш белите си листи пък ако ще и да рисуваш по тяхПървоначално написано от shadow4e
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
ЕЕЕЕ, суперр. Аз си мислех, че дават по 5и дъответно, че ще се смята наум, което при мен води до грешки
![]()
абе, шегуваш ли сето дори и да ти дадат малко листи, после пак отпускат стига да си поискаш. няма да те оставят да смяташ на ум, спокойно
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Spokoino za listite - kat se zamislia mimimum 20-30 sa!
A kolkoto do klasiraneto - dnes go o4akvame![]()
http://priem.unwe.acad.bg/?m=3&id= tuk si pi6e6 vhodq6tia nomer i EGN!
gоворим за изпит,дарлин 'Първоначално написано от TheNightRider
нека ти цитирам неизменните встъпителни изречения преди всеки изпит "Моля,всички джиесеми,калулатори,мп3 пейъри и всякаквио средства за комуникация да се изключат и да се предадат на квесторите или да се поставят в чантите,които остават настрана от вас"
УНСС![]()
Дай Боже пове4е като теб да разсъждаватПървоначално написано от Анонимко
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Как няма да разсъждавам така, като на изпита по География имам само 4.46?! А по Английски - 4.23. Да не би английският в УНСС да е по сложен от TOEFL и CAE? Защото така излиза.
това е защото не знаеш колко са козите в БългарияПървоначално написано от Анонимко
или коя година Алеко Константинов се е качил на Черни връх.Срам и позор за теб
![]()
![]()
![]()
Въпросите по география бяха наистина абсурдно несъществени и глупави ..
А по английски всичко беше хубаво,освен превода ..
Ти колко изкара на Английския? За мен текста за превода сигурно ми е преебал нещата. Беше много тъп и без никакъв смисъл. Разказваше се за някаква индийска циганка дето не знаела какво да сготви. Ебати, най-тъпия текст да сложат.Първоначално написано от RAWRRR
не питай.Първоначално написано от Анонимко
важното е че преразказа с "английския хумор" беше уникален![]()
![]()
и диктовката беше лесна..
и докато чакаме да напечатат превода квесторката една злобна надута свиня,без да се извинявам й давам такова определение,дето бъкел сигурно си няма от английски..вика "о,какъв лесен превод,направо сладкишче".. и аз се радвам,понеже диктовките по-принцип са ми ахилесовата пета,а щом нея направих и преразказа направих мнгоо добре,и изгарям от щастие,че съм взела изпита .. и накрая дават ни листа с превода и ми беше трудно да намеря позната дума,не че не можах да го преведа,ама имаше части,които не разбирах..а пък то ако не преведеш две изречения,ти свалят 2 единици и си прецакан ..![]()
E ve4e izlezna OKON4ATELNOTO klasirane v UNSS - itova na 2 avgust ne e bilo izmama,a neokon4atelno klasirane - ima6e soab6tenie v saita.E, koito ne si e proveril dali e priet - neka go napravi i da kaje koi kakvo e priet. Vpro4em za tova pusnah tematada vidim koi kade kakvo i s kolko e priet
![]()
Някой купувал ли си е книжката ЕПИ математика. Търся си няко да ми я продаде за 3-4 лв. По възможност от София или поне да е близко, може и да си направя екскурзийка до друг град![]()