.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    До ден-два ще излезе класирането официално, надявам се...
    сигурно още утре ще започнат да летят e-mail-и и смс-и кой класиран, кой не...
    решиха да се направят на бързоскоростни да изкарат класирането 2дена преди насрочената дата, като ИУ-Варна, ама на... не им се удаде
    Mejdu dr az si polu4ih e-maila i vse o6te ne sam na 100% sigurna,4e sa fal6ivi. Utre ako izleznat novi,zna4i sa fal6ivi,ako pak ne-zna4i ne sa!Vse pak nikade ne pi6e,4e sa fal6ivi!

Guest
    Какво УНСС бе?! Във вестника четох че горяло тази нощ.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

ще ми се , ама няма

Цитирай Първоначално написано от RAWRRR

ще ми се , ама няма
    а! ти не искаш ли в УНСС? аз си мислех, че и ти за там се гласиш
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    София
    Аз искам..ама..
    ако наистина таксите са 900 лева,едва ли ще причиня това на нашите,не искам да ги оставям в глад и мизерия за да ме издържат в София.
    Трябва да дават поне по 1700 лева на семестрър..
    Затова мисля да си остана в Пловдив,и без това съм приета тук в ПУ Макроикономика

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Аз искам..ама..
    ако наистина таксите са 900 лева,едва ли ще причиня това на нашите,не искам да ги оставям в глад и мизерия за да ме издържат в София.
    Затова мисля да си остана в Пловдив,и без това съм приета тук в ПУ Макроикономика
    Kvi 900lv dranka6 be Verno,4e se govore6e,ama ako se interesuva6e malko pove4e 6te6e da razbere6!
    http://www.unwe.acad.bg/?lang=bg&&page_id=10&sub_id=121

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sladkata_Nansi
    Аз искам..ама..
    Kvi 900lv dranka6 be Verno,4e se govore6e,ama ako se interesuva6e malko pove4e 6te6e da razbere6!
    http://www.unwe.acad.bg/?lang=bg&&page_id=10&sub_id=121
    Oле благодаря ти!

Guest

:(

може ли линк , защото аз не мога да намеря първо класиране на сайта....

няма го още официално нали т'ва нищим тук от сума време.
    до 1-2дена ще ги има... стига сте напирали... ще излязат... щете, не щете... вижда му се края
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Да ви питам по колко листа за записки има в книжката, в която ви дават на изпита, защото се притеснявам,че няма да ми стигнат. Аз на олимпиадата за 4 задачи изхабих 12 листа и .....

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Да ви питам по колко листа за записки има в книжката, в която ви дават на изпита, защото се притеснявам,че няма да ми стигнат. Аз на олимпиадата за 4 задачи изхабих 12 листа и .....
    пфф, предостатъчно... посмъртно не можеш да изпишеш белите си листи пък ако ще и да рисуваш по тях
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Град
    София
    ЕЕЕЕ, суперр. Аз си мислех, че дават по 5 и дъответно, че ще се смята наум, което при мен води до грешки

абе, шегуваш ли се то дори и да ти дадат малко листи, после пак отпускат стига да си поискаш. няма да те оставят да смяташ на ум, спокойно
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Spokoino za listite - kat se zamislia mimimum 20-30 sa!
    A kolkoto do klasiraneto - dnes go o4akvame
    http://priem.unwe.acad.bg/?m=3&id= tuk si pi6e6 vhodq6tia nomer i EGN!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Що пък на ум? Нямаш ли калкулатор? Всяко по-ново GSM-че може да поддържа някой хубав Java калкулатор. :P
    gоворим за изпит,дарлин '
    нека ти цитирам неизменните встъпителни изречения преди всеки изпит "Моля,всички джиесеми,калулатори,мп3 пейъри и всякаквио средства за комуникация да се изключат и да се предадат на квесторите или да се поставят в чантите,които остават настрана от вас"

Guest
    УНСС

УНСС
    Дай Боже пове4е като теб да разсъждават
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Guest
    Как няма да разсъждавам така, като на изпита по География имам само 4.46?! А по Английски - 4.23. Да не би английският в УНСС да е по сложен от TOEFL и CAE? Защото така излиза.

Град
    София
    Как няма да разсъждавам така, като на изпита по География имам само 4.46?! А по Английски - 4.23. Да не би английският в УНСС да е по сложен от TOEFL и CAE? Защото така излиза.
    това е защото не знаеш колко са козите в България или коя година Алеко Константинов се е качил на Черни връх.Срам и позор за теб
    Въпросите по география бяха наистина абсурдно несъществени и глупави ..
    А по английски всичко беше хубаво,освен превода ..

Guest
    това е защото не знаеш колко са козите в България или коя година Алеко Константинов се е качил на Черни връх.Срам и позор за теб
    Ти колко изкара на Английския? За мен текста за превода сигурно ми е преебал нещата. Беше много тъп и без никакъв смисъл. Разказваше се за някаква индийска циганка дето не знаела какво да сготви. Ебати, най-тъпия текст да сложат.

Град
    София
    Ти колко изкара на Английския? За мен текста за превода сигурно ми е преебал нещата. Беше много тъп и без никакъв смисъл. Разказваше се за някаква индийска циганка дето не знаела какво да сготви. Ебати, най-тъпия текст да сложат.
    не питай.
    важното е че преразказа с "английския хумор" беше уникален
    и диктовката беше лесна..
    и докато чакаме да напечатат превода квесторката една злобна надута свиня,без да се извинявам й давам такова определение,дето бъкел сигурно си няма от английски..вика "о,какъв лесен превод,направо сладкишче".. и аз се радвам,понеже диктовките по-принцип са ми ахилесовата пета,а щом нея направих и преразказа направих мнгоо добре,и изгарям от щастие,че съм взела изпита .. и накрая дават ни листа с превода и ми беше трудно да намеря позната дума,не че не можах да го преведа,ама имаше части,които не разбирах..а пък то ако не преведеш две изречения,ти свалят 2 единици и си прецакан ..

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    E ve4e izlezna OKON4ATELNOTO klasirane v UNSS - itova na 2 avgust ne e bilo izmama,a neokon4atelno klasirane - ima6e soab6tenie v saita.E, koito ne si e proveril dali e priet - neka go napravi i da kaje koi kakvo e priet. Vpro4em za tova pusnah temata da vidim koi kade kakvo i s kolko e priet

Град
    София
    Някой купувал ли си е книжката ЕПИ математика. Търся си няко да ми я продаде за 3-4 лв. По възможност от София или поне да е близко, може и да си направя екскурзийка до друг град

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си