.
Отговор в тема
Страница 10 от 10 ПървиПърви ... 678910
Резултати от 226 до 241 от общо 241

Град
    Под масата
    Аз съм 176.. представям си ако тръгна с някоя 190 хаха тя да се навежда да ме целуне.. няма ли да е смешно????
    dance

Град
    Почакай есенните листа...
    Ръста наистина е последното нещо,което забелязвам в едно момче.Харесвала съм момчета,които са 190,харесвала съм и такива,които са колкото мен(171).Не е въпросът във височината,а в това как се държи дадения човек,какъв е отвътре и въобще заслужава ли си.
    100% съм съгласна с `Death`Whore``за това,което каза.Много е права и я подкрепям напълно,защото все пак за един някой е "грозен",но за друг - най-красивото момче или момиче.
    За мен мен лично по-привлекателни са момчетата с ръст около 180 - 185,но пак казвам - това не е най-важното!

аз съм 174 и бих казала,че харесвам по-високи,Но ако е висок и някъв гаден по характер-височината не се гледа
    The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.

Град
    У нас
    Аз ли съм най ниския тук 169см
    Just keep your mind on the shit you want and off that fuckin' shit you don't...

Цитирай Първоначално написано от Sashkov
    Ако не бях 1.63 , вероятно нямаше да изпиша 90% от нещата си в тази тема.

Цитирай Първоначално написано от kroasandvi4
    На колко години си?

Цитирай Първоначално написано от Weels
    Цитирай Първоначално написано от kroasandvi4
    На колко години си?
    Май правя 17.

Лошо, много си нисък...Аз бях толкова на 13 и тогава дори си бях нисък като за 13 годишен.Май вече на 17 няма какво да се направи, ако беше започнал отрано с баскетбол може би имаше някаква надежда за малко подобрение...Съчувствам ти, защото наистина огромна част от момичетата биха те отрязали заради височината.

Аз не глидам,когато трагнах с гаджето си беше по-нисък от мен (сега и колкото мен), а ето този приятел http://game.pop-bg.net/vote.php?id=576 е нисичък,но голям сладур :P

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    аз не съм момиче ама е смешно когато видиш момче и момиче прегърнали се да варвят по улицата и момичето да е глава , глава и половина по висока примерно...
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Много ясно че харесвам момчета по-високи от мен аз съм 170 и искам момчето да е поне 178!Първото нещо което гледам в едно момче е ръстът ако е по-нисък от мен ако ще и мистър свят да е няма да му обърна внимание как може момичето да стърчи с 4 пръста та и повече над приятеля си та това е смешно никога не бих трагнала с някакво ниско минионче да ми подбива самочувствието в краина сметка тои ли е мъжът или аз...
    Da oBiчAш MojE da E NAI-KrAsiVotO чuVstvO,nO Da NakArAш nЯkoi Da tE ObIчa-ToVa E IZKUSTVO!!

zdr

az sam viskok 160 a sam na 17godini i ima momi4eta koito si padat po niski mom4eta taka4e spored men viso4inata ne e vajna vajnoto odvatre kakav si!

как теиии сичкии почнаха да ги кефят ниските незнам

Цитирай Първоначално написано от soulfly
    как теиии сичкии почнаха да ги кефят ниските незнам
    Я преброй мненията за ниските и против тях в тази тема и го кажи това пак.

az sam viskok 160 a sam na 17godini i ima momi4eta koito si padat po niski mom4eta taka4e spored men viso4inata ne e vajna vajnoto odvatre kakav si!
    Това е донякъде вярно по принцип. Но досега не съм срещнал момиче , което да се кефи точно на ниски момчета.

По-скоро съм срещал такива , които биха го толерирали и такива , които не.

Аз по принцип не си падам по ниски момчета,а по едно време нямах дълго време гадже и идваха да ме занимават точно такива момчета Друго си е да е по висок да мога да си сложа високи обувки когато поискам и да не се притеснявам че остава някаде там долу

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    Цитирай Първоначално написано от Na^PoPa^RaSoTo
    Защото по-високите момчета са с малки пишлета?
    4e ti kolko si visok 10 metra?
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си