- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичетата защото гледате толкоз височината на момчето
Аз съм 176.. представям си ако тръгна с някоя 190 хаха тя да се навежда да ме целуне.. няма ли да е смешно????![]()
dance
Ръста наистина е последното нещо,което забелязвам в едно момче.Харесвала съм момчета,които са 190,харесвала съм и такива,които са колкото мен(171).Не е въпросът във височината,а в това как се държи дадения човек,какъв е отвътре и въобще заслужава ли си.
100% съм съгласна с `Death`Whore``за това,което каза.Много е права и я подкрепям напълно,защото все пак за един някой е "грозен",но за друг - най-красивото момче или момиче.
За мен мен лично по-привлекателни са момчетата с ръст около 180 - 185,но пак казвам - това не е най-важното!
аз съм 174 и бих казала,че харесвам по-високи,Но ако е висок и някъв гаден по характер-височината не се гледа![]()
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
![]()
![]()
Аз ли съм най ниския тук
![]()
![]()
169см
![]()
Just keep your mind on the shit you want and off that fuckin' shit you don't...
Ако не бях 1.63 , вероятно нямаше да изпиша 90% от нещата си в тази тема.Първоначално написано от Sashkov
На колко години си?Първоначално написано от kroasandvi4
Лошо, много си нисък...Аз бях толкова на 13 и тогава дори си бях нисък като за 13 годишен.Май вече на 17 няма какво да се направи, ако беше започнал отрано с баскетбол може би имаше някаква надежда за малко подобрение...Съчувствам ти, защото наистина огромна част от момичетата биха те отрязали заради височината.
Аз не глидам,когато трагнах с гаджето си беше по-нисък от мен (сега и колкото мен), а ето този приятел http://game.pop-bg.net/vote.php?id=576 е нисичък,но голям сладур :P
аз не съм момиче ама е смешно когато видиш момче и момиче прегърнали се да варвят по улицата и момичето да е глава , глава и половина по висока примерно...
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Много ясно че харесвам момчета по-високи от мен аз съм 170 и искам момчето да е поне 178!Първото нещо което гледам в едно момче е ръстът ако е по-нисък от мен ако ще и мистър свят да е няма да му обърна внимание как може момичето да стърчи с 4 пръста та и повече над приятеля си та това е смешно никога не бих трагнала с някакво ниско минионче да ми подбива самочувствието в краина сметка тои ли е мъжът или аз...![]()
az sam viskok 160 a sam na 17godini i ima momi4eta koito si padat po niski mom4eta taka4e spored men viso4inata ne e vajna vajnoto odvatre kakav si!
как теиии сичкии почнаха да ги кефят ниските незнам![]()
Я преброй мненията за ниските и против тях в тази тема и го кажи това пак.Първоначално написано от soulfly
Това е донякъде вярно по принцип. Но досега не съм срещнал момиче , което да се кефи точно на ниски момчета.az sam viskok 160 a sam na 17godini i ima momi4eta koito si padat po niski mom4eta taka4e spored men viso4inata ne e vajna vajnoto odvatre kakav si!
По-скоро съм срещал такива , които биха го толерирали и такива , които не.
Аз по принцип не си падам по ниски момчета,а по едно време нямах дълго време гадже и идваха да ме занимават точно такива момчета![]()
![]()
Друго си е да е по висок да мога да си сложа високи обувки когато поискам и да не се притеснявам че остава някаде там долу
![]()
Първоначално написано от vvs_go
![]()
![]()
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii