.
Отговор в тема
Страница 2 от 10 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 241
    inn4eto
    Guest
    a 6to se otnasq do tfa 4e momi4etata spyt s bogati sao za tfa 4e sa bogati e izvinqqi am mene tfa kfo ma interesuva !? toi ako e bogat 6a sa ima za nekyf nai- nai am az 6a spy s nego nqq sa jena za nego a toi nqq mi pla6ta za tfa 4e sym spala s nego taka 4e dali e bogat v toq slu4ai ne ma int ! am ako naistina e nekfo maneken4e s biceps polvin metyr i 10000000000000000000000000000000000000 lea v joba i o6te tolkoa v kreditnata karta i otdelno e 2 metra em izvinqqi am pak nea sa sao parite nito sao viso4inata taka4e .....

Пич да не ти пука аз като бях 10-ти клас бях висок 160 а в 11-ти станах 173 не мога да си обясня как толкова много пораснах имаш шанс ако си още малък

Цитирай Първоначално написано от bloodranger
    Vij sia tuka si v gre6ka ne sa 90 a 100%.Vednaga sa obuslavqm sas slednoto mi izkazvane:nito edno ama absolutno nito edno momi4e nqma da otkaje da spi ili kvoto i da e na gotin visok muskulest paraliqkoito 6e q 4uka qko na 2 viagri i 6e i kupuva si4ko .Tai 4e tva e jivota pak tva 4e si nisi4ak hi4 da ne ta ibe(ima vreme 6e raste6 ) az kat sam 185 redovno si razbivam glavata po avtobusite tai 4e si4ko si ima plusove i minusi
    Виж кво ще ти кажа знаеш ли на колко с такова описание: "gotin visok muskulest paraliq" ама на колко мн съм отказвала само заради тва че просто не знаят кво да кажат на момичето за да го предразположат за такива неща. Аз лично мн се нервя точно на тиква гледаш ги красиви ала бала готини и кво накрая ти изтърсват "аре да те чукам" ми на такъв пикльо естествено че няма да му пусна ама ти се пак си мисли квото иска6

Цитирай Първоначално написано от 1
    защото ако имаха толкова коса колкото трябва щеха да гледат в нея
    ЯЯЯ, наистина дай да я видим таз коса.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    gorno nanadolni6te
    Moje akal na visoko da ne viree ama pak na nisko gnie
    s dve dumi nemam dumi

Наистина, друго си е, както си вървите, да скокнеш да целунеш момчето по бузата и да не нацелиш изобщо и да се пребиеш. Или пък да нямаш нужда от упражнения за прасци от постоянното надигане на пръсти всеки път, когато искаш да го гушнеш.
    On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.

az visochinata izobshto ne q gledam.. stiga da mi haresa momcheto, shto da ne trygna s nego ? kfo kato e po nisyk ot men ? hodila sym i s niski i s visoki ne visochinata e vajna.. pone za men :P
    ~!1912!~

Мега фен Аватара на sasha_90
    ...Защото ми харесва момчето, с което ходя да е колкото мен висок или малко по-висок.

Град
    OUT OF SPACE
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    мен ме кефят по ниските момчета
    маркучи не ми требат
    мене също

Guest

Re: momi4etata zasto gledate tolkoz viso4inata na mom4eto

Цитирай Първоначално написано от oziato
    az da si priznaq ne sam mnoo visok .imah slu4ai v koito edno momi4e koeto e edna glava pod men vika 4e sam bil nisak.to si e taka ama zvu4i stranno ot 4ovek kat neq.v slu4aq viso4inata mi v sravneniq s neinata si e normalna.
    momi4eta imate li nqkakva stranna mani mom4eto da e nqkvo visoko i zasto?
    за мен е все едно дали е по-нисък или по-висок от мен. проблемът обикновено идваот момчето, защото аз самата не съм ниска (173см), но почти винаги ходя на високи токчета или платформи. Ей сега ги гледах, най-ниските ми обувки са 6 см. всъщност нося такива и защото са ми по-удобни, а и защото ме кефят но някои ги притеснява мацката да е над тях така, че - гледаме височината заради вас, да ви спестим комплекси

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    Цитирай Първоначално написано от Na^PoPa^RaSoTo
    Защото по-високите момчета са с малки пишлета?
    4e ti kolko si visok 10 metra?
    пич не се мисля за ниска 166 съм на 14
    citirala si mi gre6niq post
    po request mi ti moje da ne se misli6 ama ako ne porasne6 6te si na dr mnenie

Guest
    Aадски си падам по високи момчетаа сааа квото и да говорите едно е да те гушне некъф дребосък и да имаш чувството че ти трябва да го паэиш нeкой нещо да не му направи .... друго си еee някой висок и силен да те прегърнееее (то и аэ не съм ниска 1.77 )

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krisi_pisi
    Акъл на високо не вирее
    А на ниско мухлясва.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    za6toto da si s po-nisko mom4e e kofti
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    At the world's end
    Цитирай Първоначално написано от Ice
    Аз изобщо не гледам височината.Ходила съм и с високи и с ниски, стига да ми хареса момчето няма значение височината...
    Hah, da be vsichki taka kazvat. Purvoto prechatlenie e naj-vajno.
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Супер фен
    Еми предполагам че едно момиче се чувства по-сигурно ако е с някое момче което е по-високо от нея. Някак си по-сериозно изглежда. Иначе това не е най-важното нещо. Височината е само общо впечатление за човека, ако сае държиш готино никой няма да ти гледа височината :P

Мухамстер
    Guest
    На високо нищо не вирее.

Най-отвратителното нещо е момиче да ти каже "прекалено си нисък за мен" и да не те иска заради това.

Защото мъжът е силното начало...и трябва да е мъжествен. А ако мъжът е колкото жената, когато го погледне тя, дали ще изглежда мъжествен в нейните очи? Поне за мен е така.

Guest
    az sam 2.30 i sam palen pi4, da mi qdete kureca

Guest
    Death_Whore е много права - мъжът трябва да е мъжествен! НО мъжественността далеч не се определя от височината и мускулатурата...

Никой не е споменал мускулатура...аз даже се заглеждам все по кльощави...

И аз знам за какво говоря...мъничко същество съм и е доста приятно да погледна нагоре и да се почувствам защитена...в преносен смисъл, разбира се...това е просто някакъв женски инстинкт. Но разбира се...е малоумно изказване като от началото на темата, че мъж 1 глава по-висок от момичето не бил достатъчно висок...

Guest
    аз гледам лично не ми трябва нисък

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Мухамстер
    На високо нищо не вирее.

Най-отвратителното нещо е момиче да ти каже "прекалено си нисък за мен" и да не те иска заради това.
    Значи за другите казвам - хубаво е да си висок. Обаче аз се харесвах повече като бях нисък (5-6 клас) и светът ми изглеждаше по-красив някак си. Като си висок и е гадно в превозните средства като вървиш да виждаш всички, а като си нисък няма да забелязваш всеки. И да си висок си има предимства, но предпочитам да не бях пораствал, защото се прегърбих. Искам да съм нисък пак!

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    ми аз предпочитам момчето да е по високо от мен но не с повече от 2 глави.. аз съм 163 и ми стага много готино като ме гушне някой по голям ... (на ръст де) .. чувствам се сигурна ...

Наистина би било по смешно по ниско момче . За мен не че не бих тръгнала с такова но бих се замислила много преди това . не мога да дам някакво точно обяснение просто ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си