- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичетата защото гледате толкоз височината на момчето
a 6to se otnasq do tfa 4e momi4etata spyt s bogati sao za tfa 4e sa bogati e izvinqqi am mene tfa kfo ma interesuva !? toi ako e bogat 6a sa ima za nekyf nai- nai am az 6a spy s nego nqq sa jena za nego a toi nqq mi pla6ta za tfa 4e sym spala s nego taka 4e dali e bogat v toq slu4ai ne ma int ! am ako naistina e nekfo maneken4e s biceps polvin metyr i 10000000000000000000000000000000000000 lea v joba i o6te tolkoa v kreditnata karta i otdelno e 2 metra em izvinqqi am pak nea sa sao parite nito sao viso4inata taka4e .....![]()
Виж кво ще ти кажа знаеш ли на колко с такова описание: "gotin visok muskulest paraliq" ама на колко мн съм отказвала само заради тва че просто не знаят кво да кажат на момичето за да го предразположат за такива неща. Аз лично мн се нервя точно на тиква гледаш ги красиви ала бала готини и кво накрая ти изтърсват "аре да те чукам" ми на такъв пикльо естествено че няма да му пусна ама ти се пак си мисли квото иска6Първоначално написано от bloodranger
![]()
ЯЯЯ, наистина дай да я видим таз коса.Първоначално написано от 1
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Moje akal na visoko da ne viree ama pak na nisko gnie![]()
![]()
![]()
s dve dumi nemam dumi
Наистина, друго си е, както си вървите, да скокнеш да целунеш момчето по бузата и да не нацелиш изобщо и да се пребиеш. Или пък да нямаш нужда от упражнения за прасци от постоянното надигане на пръсти всеки път, когато искаш да го гушнеш.
On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.
az visochinata izobshto ne q gledam.. stiga da mi haresa momcheto, shto da ne trygna s nego ? kfo kato e po nisyk ot men ? hodila sym i s niski i s visokine visochinata e vajna.. pone za men :P
~!1912!~
...Защото ми харесва момчето, с което ходя да е колкото мен висок или малко по-висок.
мене същоПървоначално написано от ~egoistiC
за мен е все едно дали е по-нисък или по-висок от мен. проблемът обикновено идваот момчето, защото аз самата не съм ниска (173см), но почти винаги ходя на високи токчета или платформи. Ей сега ги гледах, най-ниските ми обувки са 6 см. всъщност нося такива и защото са ми по-удобни, а и защото ме кефятПървоначално написано от oziato
но някои ги притеснява мацката да е над тях
така, че - гледаме височината заради вас, да ви спестим комплекси
![]()
citirala si mi gre6niq postПървоначално написано от ~egoistiC
po request mi ti moje da ne se misli6 ama ako ne porasne6 6te si na dr mnenie
Aадски си падам по високи момчетаа![]()
сааа квото и да говорите едно е да те гушне некъф дребосък и да имаш чувството че ти трябва да го паэиш нeкой нещо да не му направи
.... друго си еee някой висок и силен да те прегърнееее
![]()
![]()
(то и аэ не съм ниска 1.77
)
А на ниско мухлясва.Първоначално написано от krisi_pisi
![]()
za6toto da si s po-nisko mom4e e kofti
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Hah, da be vsichki taka kazvat. Purvoto prechatlenie e naj-vajno.Първоначално написано от Ice
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Еми предполагам че едно момиче се чувства по-сигурно ако е с някое момче което е по-високо от нея. Някак си по-сериозно изглежда. Иначе това не е най-важното нещо. Височината е само общо впечатление за човека, ако сае държиш готино никой няма да ти гледа височината :P
На високо нищо не вирее.
Най-отвратителното нещо е момиче да ти каже "прекалено си нисък за мен" и да не те иска заради това.
Защото мъжът е силното начало...и трябва да е мъжествен. А ако мъжът е колкото жената, когато го погледне тя, дали ще изглежда мъжествен в нейните очи? Поне за мен е така.
az sam 2.30 i sam palen pi4, da mi qdete kureca![]()
Death_Whore е много права - мъжът трябва да е мъжествен! НО мъжественността далеч не се определя от височината и мускулатурата...![]()
Никой не е споменал мускулатура...аз даже се заглеждам все по кльощави...![]()
И аз знам за какво говоря...мъничко същество съм и е доста приятно да погледна нагоре и да се почувствам защитена...в преносен смисъл, разбира се...това е просто някакъв женски инстинкт. Но разбира се...е малоумно изказване като от началото на темата, че мъж 1 глава по-висок от момичето не бил достатъчно висок...
аз гледам личноне ми трябва нисък
![]()
Значи за другите казвам - хубаво е да си висок. Обаче аз се харесвах повече като бях нисък (5-6 клас) и светът ми изглеждаше по-красив някак си. Като си висок и е гадно в превозните средства като вървиш да виждаш всички, а като си нисък няма да забелязваш всеки. И да си висок си има предимства, но предпочитам да не бях пораствал, защото се прегърбих. Искам да съм нисък пак!Първоначално написано от Мухамстер
ми аз предпочитам момчето да е по високо от мен но не с повече от 2 глави.. аз съм 163 и ми стага много готино като ме гушне някой по голям ... (на ръст де) .. чувствам се сигурна ...![]()
![]()
Наистина би било по смешно по ниско момче . За мен не че не бих тръгнала с такова но бих се замислила много преди това . не мога да дам някакво точно обяснение просто ....