- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичетата защото гледате толкоз височината на момчето
mi ne e zadyljitelno da e mnogo visoko tfa mom4e ama mi e mnogo kofti da izleza s mom4e koeto e po nisko ot men....rrr......sq edno takova ima 4ustva kum men i prosto neznam kfo da praq s nego.....
На същото мнение съм.Първоначално написано от `Death`Whore``
Добре ами например виж тази снимка долу и си представи, че ти си висока до червената линия. Въпросът ми към теб е: Кой би те защитил по-добре? Високия кльощав "пич" с цайсите или ниския здравеняк?Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
![]()
Написах, че говоря в преносен смисъл. Ниските и набити мъже въобще не ми харесват. Да не говорим...ако са високи колкото мен /1.55Първоначално написано от *~!-TIESTO-!~*
/
Възможно ли е да бъде по-красиво?
искам да го видя тва момче дето ще се сьгласи мацката му да е по висока с 10 сьм![]()
![]()
![]()
Както повечето казаха - смешно е момчето да изглежда мижаво и ниско пред момичето.Затова и именно мацките харесват по-високички...
Аз нямам проблеми - 192см на 14 години(волейболист
)
Аз с това нямам проблем , работата е ,че повечето момичета изглежда имат.Първоначално написано от Анонимко
...а всъщност момичетата над 1.70 са рядкост...както и момчетата под 1.70...природата е измислила нещата - да са съвместими.
И аз не я гледам, не преценявам дали да тръгна с някой според височината. Но все пак всеки си има някакъв установен тертип за това какво харесва. А и не ми допада усещането, че се движа с по-малкия ми брат едва ли не(който всъщност не съществува
)
Защото аз съм 1.68 и ще е смешно да ходя с някой с две глави по-нисък от мен.![]()
Първоначално написано от find_m3
\
/
Искам да съм по-нисък, не искам да съм 183 см. Искам да съм толкова, колкото се чувствах добре - 170-175. Не искам повече, а и се прегърбих.
Ми Ш'ото на по-високите са им по големи пишките, пич....
XhaXHaXha
Еба'ам се...
Аз п1к не с1м срещал момиче, което да гледа височината... ти си сигурно няка'ф к1р1к?
Супер смешно изглежда да ходят по улицата момче и момиче гушнати и момчето да изостава с 10см. Някои нямаме текива проблеми ама също е грозно и някой като мен 195см 19г. да е с момиче под 175см
![]()
Що не каза нещо, което е истина и в което си убедена... например:Първоначално написано от krisi_pisi
На високото кацат гарги, ама на ниското серат!![]()
задължително тр да е по висок от мен!!... а ако то е много... само би ми харесало още повече..нз защо просто се кефя на по високи момченца.. (аа сиг защото обикновено високите са баскетболистчета
)
не е смешноПървоначално написано от ATAKABG
Копеле ти сега си 195 ама аз като стана на 19 ше съм мн повече.Аз сега съм 192 и тренирам волей.Първоначално написано от Soldier_OF_Fortune
![]()
![]()
Аз не се състезавам за рекорд най-високия в БГ, а просто толкова съм пораснал и толкова. Пък и ще си като един приятел висок около 215см и си избира гаджета с плоски глави за да може докато му правят свирки ( прави ) и да му държат бирата. И 500см да станеш =D> твои са си но тогава ще разбереш колко е лошо да си толкова висок. Ех защо ли не съм 185см ( перфектната височина за момче )Първоначално написано от Mitizaro
П.С. аз не съм спрял да раста и съм баскетболист![]()
А аз спрях да раста преди години и съм 1.55 или 1.56. :P
ne nqma zna4enie viso4inata prosto neiskam da e po nisko ot mene 6ot nqma da mi priqtnoa dali 6te e 1 ili 2 sm po visoko ili pak 10 sm nqma da mi puka
" I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein
Аз съм 1.65 на 18г. и какво ли не бих дал да порастна поне още малко...
Колкото и да си говорим истината е, че много голяма част от момичетата искат момчетата да са високи поне с една глава над тях... е аз какво, да се гръмна ли?