.
Отговор в тема
Страница 3 от 10 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 241

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    mi ne e zadyljitelno da e mnogo visoko tfa mom4e ama mi e mnogo kofti da izleza s mom4e koeto e po nisko ot men....rrr......sq edno takova ima 4ustva kum men i prosto neznam kfo da praq s nego.....

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Защото мъжът е силното начало...и трябва да е мъжествен. А ако мъжът е колкото жената, когато го погледне тя, дали ще изглежда мъжествен в нейните очи? Поне за мен е така.
    На същото мнение съм.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Никой не е споменал мускулатура...аз даже се заглеждам все по кльощави...

И аз знам за какво говоря...мъничко същество съм и е доста приятно да погледна нагоре и да се почувствам защитена...в преносен смисъл, разбира се...това е просто някакъв женски инстинкт. Но разбира се...е малоумно изказване като от началото на темата, че мъж 1 глава по-висок от момичето не бил достатъчно висок...
    Добре ами например виж тази снимка долу и си представи, че ти си висока до червената линия. Въпросът ми към теб е: Кой би те защитил по-добре? Високия кльощав "пич" с цайсите или ниския здравеняк?

Цитирай Първоначално написано от *~!-TIESTO-!~*
    [color=green][b]Добре ами например виж тази снимка долу и си представи, че ти си висока до червената линия. Въпросът ми към теб е: Кой би те защитил по-добре? Високия кльощав "пич" с цайсите или ниския здравеняк?
    Написах, че говоря в преносен смисъл. Ниските и набити мъже въобще не ми харесват. Да не говорим...ако са високи колкото мен /1.55 /
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мъжът трябва да е едър и мъжествен - не случайно повечето модели са високи и мускулести. Естествено, това не трябва да е кой знае колко важно за момичето, но в много случаи е.
    Аз съм към 1.75 и до сега не съм имал проблем с момичета (особено не заради ръста... )
    На който му се убива време...

Guest
    искам да го видя тва момче дето ще се сьгласи мацката му да е по висока с 10 сьм

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Както повечето казаха - смешно е момчето да изглежда мижаво и ниско пред момичето.Затова и именно мацките харесват по-високички...
    Аз нямам проблеми - 192см на 14 години (волейболист )

Мухамстер
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    искам да го видя тва момче дето ще се сьгласи мацката му да е по висока с 10 сьм
    Аз с това нямам проблем , работата е ,че повечето момичета изглежда имат.

...а всъщност момичетата над 1.70 са рядкост...както и момчетата под 1.70...природата е измислила нещата - да са съвместими.

Град
    София
    Не я гледам кой го казва пък и мн високи

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    И аз не я гледам, не преценявам дали да тръгна с някой според височината. Но все пак всеки си има някакъв установен тертип за това какво харесва. А и не ми допада усещането, че се движа с по-малкия ми брат едва ли не (който всъщност не съществува )

Защото аз съм 1.68 и ще е смешно да ходя с някой с две глави по-нисък от мен.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mid_get
    И аз не я гледам, не преценявам дали да тръгна с някой според височината. Но все пак всеки си има някакъв установен тертип за това какво харесва. А и не ми допада усещането, че се движа с по-малкия ми брат едва ли не (който всъщност не съществува )

Цитирай Първоначално написано от find_m3
    Цитирай Първоначално написано от mid_get
    \/

Guest
    Искам да съм по-нисък, не искам да съм 183 см. Искам да съм толкова, колкото се чувствах добре - 170-175. Не искам повече, а и се прегърбих.

Град
    РЮАР

Re: Момичетата защото гледате толкоз височината на момчето

Ми Ш'ото на по-високите са им по големи пишките, пич....

XhaXHaXha
    Еба'ам се...
    Аз п1к не с1м срещал момиче, което да гледа височината... ти си сигурно няка'ф к1р1к?

Фен
    Град
    В Лудницата
    Супер смешно изглежда да ходят по улицата момче и момиче гушнати и момчето да изостава с 10см . Някои нямаме текива проблеми ама също е грозно и някой като мен 195см 19г. да е с момиче под 175см

Град
    Behind You... BOO o_O
    Цитирай Първоначално написано от krisi_pisi
    Акъл на високо не вирее
    Що не каза нещо, което е истина и в което си убедена... например:
    На високото кацат гарги, ама на ниското серат!

задължително тр да е по висок от мен!!... а ако то е много... само би ми харесало още повече.. нз защо просто се кефя на по високи момченца.. (аа сиг защото обикновено високите са баскетболистчета )

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Аз много се чудя що некви тапи си падат по некви по 2 метра... Са... Ако момичето е високо - разбирамо е да си търси по-високо момче... Ама иначе ми е супер смешно няква 1,60 примерно да ходи с някъв,който е 1,85...
    не е смешно

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Soldier_OF_Fortune
    Супер смешно изглежда да ходят по улицата момче и момиче гушнати и момчето да изостава с 10см . Някои нямаме текива проблеми ама също е грозно и някой като мен 195см 19г. да е с момиче под 175см
    Копеле ти сега си 195 ама аз като стана на 19 ше съм мн повече.Аз сега съм 192 и тренирам волей.

Фен
    Град
    В Лудницата
    Цитирай Първоначално написано от Mitizaro
    Цитирай Първоначално написано от Soldier_OF_Fortune
    Копеле ти сега си 195 ама аз като стана на 19 ше съм мн повече.Аз сега съм 192 и тренирам волей.
    Аз не се състезавам за рекорд най-високия в БГ, а просто толкова съм пораснал и толкова. Пък и ще си като един приятел висок около 215см и си избира гаджета с плоски глави за да може докато му правят свирки ( прави ) и да му държат бирата. И 500см да станеш =D> твои са си но тогава ще разбереш колко е лошо да си толкова висок. Ех защо ли не съм 185см ( перфектната височина за момче )

П.С. аз не съм спрял да раста и съм баскетболист

А аз спрях да раста преди години и съм 1.55 или 1.56. :P

ne nqma zna4enie viso4inata prosto neiskam da e po nisko ot mene 6ot nqma da mi priqtno a dali 6te e 1 ili 2 sm po visoko ili pak 10 sm nqma da mi puka
    " I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein

mm
    Guest
    Аз съм 1.65 на 18г. и какво ли не бих дал да порастна поне още малко...
    Колкото и да си говорим истината е, че много голяма част от момичетата искат момчетата да са високи поне с една глава над тях... е аз какво, да се гръмна ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си