- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво постигнахте до сега?
Може да прозвучи ламерско..но и аз се гордея че преди години взех FCE & CAE все пак нашите толкова години даваха пари...и мисля че донякъде инвестицията им се върна.
Гордея се че съм примерен шофьор и че в деня на изпита ми бях първия когото даяджията пусна (въпреки че се опитваше да ме шашка за да ме скъса)...гордея се и със семейството си въпреки че понякога съжалявам че нашите не са крали от държавата когато е трябвало...
Гордея се и че .... съм такъв какъвто съм!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Още съм малка ,за да говоря за големи постижения.
Гордея се ,че се впускам във всяко едно изпитание или състезание с голям хъс макар да знам,че не винаги имам големи шансове.Мога да кажа,че се гордея и със себе си.Никога не изневерявам на принципите си - винаги съм такава каквато съм - директна,истинка,решителна и бързо ядосваща се (хъх)Участвала съм в мн състезания и конкурси било то свързани със спорт,рисуване или нещо др ,може да не съм винаги побеждавала ,но се гордея с това,че поне съм опитала!
Ами, успях да подредя приятелите си.
Смисъл - най-важните хора за мен в момента са до мен и мога да си разчитам на тях. Заебах всичко що не му пука за мен, и аз нз как![]()
оф, абе мачок, много сложен въпрос, тцтц. И без това съм си лиготийка и много рядко успявам да кажа нещо сериозно, иначе за сега всичко си ми е наред, дано и за напред, живот и здраве, да е така....
хаха.. с кое право ме наричаш дебил, а с кое ми забраняваш да влизам в Спорт ?Първоначално написано от ATAKABG
какво трябва да разбирам?
как да удрям хората, или как да пея песни на телешки отбор?
не ме разсмивай
на кой съм смешен - на тебе и още 2ма известни побойника - емо ултрас и латинеца.. това ли са "всички" ?
ооо, как ме интересува, че съм неприятен на 2 телета и един имащ се за по-интелигентен от 95% от хората, а сложил в подписа си животни, дето се млатят..
извинявай, интелектуалецо, изобщо не ме бърка какво ти и другите заблудени сини фенчета мислят за мене
И все пак, ако това са правилата за влизане в Спорт, нека някой модератор ми забрани
Vanity... definitely my favorite sin.![]()
знам, знам
много съм ти смешен.. явно речника не ти е толкова богат, колкото твърдиш..
кааакто и да е - хой си гледай как се бият чужди агитки и не се занимавай с глупости, "батенце"
Не се занимавай с тоя боклук бе братле, много под нивото ти е!![]()
Ти пък кво се обаждаш бе?!?Първоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
Върви хващай речника, за да може да се похвалиш, че поне можеш да пишеш на български език!!!
![]()
Знам английски, немски, на които съм се научил сам, имам добри спортни постижения, грамотен съм, за разлика от повечето хора, уча интересна специалност.
Аз не вярвамПървоначално написано от _donna_
в твоя "смъртен грях"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нека да чуем автора какво има да каже за своите постижения![]()
Ами... гордея се с това, че скоро снимките ми ще са по билборди.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ти ли говориш за ниво, хиеноПървоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
бягай да си играеш и не влизай в сериозни теми недорасляк
на тебе ти дай да целуваш момите по интернет и да говориш за аватари
мърша с поведение на п*тка
АТАКБГ, филм е хубава дума, но опитай да използваш и друга..
а и ти си се "филмирал" по кежуъл простотиите.. не забравяй![]()
ni6to
gordeq se 4e vlqzoh v nemskata gimnaziq v pld prieha me v amerikanskiq kolej v sf ma se otkazah,bqh parva na evropeisko sastezanie po angliiski i nz li4ni pobedi sreshty roditelite mi kato po-kasno pribirane po-malko obqsnenie gordeq se 4e imam istinski priqteli i 4e sam namerila 4ovek koito me obi4a istinski.za kratkiq mi mi 15-godi6en jivot sam dovolna ot sebe si
евалаПървоначално написано от By_MaSTeR_
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
гордостта не е никакъв грях.Първоначално написано от _donna_
горделивостта е грях.
опази,Боже,ако греша.
Права си, за съжаление хоратя рядко правят разликаПървоначално написано от RAWRRR
![]()
На 15...мм хм
1-влязох в Ег и и зкарах една доста интерсена година.
2-горедея се с взетите решения.
3-много неща съм направила за любими хора.
4-дала съм съвети, които са обърнали живота на хората.
5-не пуша.
6-не съм поредната хлапачка на 15...
7 АМБИЦИОНЗНА СЪМ!
Това с което най-много се гордея в момента е, че ме приеха в университета специалността, която исках. Поне положените усилия си струваха...
Конкурси,концерти,продукци и,приеха ме там където исках,но в общи линий нищо особено...като се замисля има много още какво да се желае!!!
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
нищо не съм постигнал...![]()
MOZE BI NE ZNAM S KAKVO TO4NO SE GORDEQ O6TE NE SAM NAPRAVIL KOI ZNAE KAKVO V ZIVOTA SI NA 14 GODA SAM VSE PAK NO PREDI BQH MUZIKANT SVIRIH NA GADULKA IZNASQHME DOSTA KONCERTI NO SEGA IZGUBIH INTERES I RE6IH DA STAVAM KOMPUTAREN SPEC MOZE BI GORDEQ SE 4E ME PRIEHA OT PARVO KLASIRANE V TARGOVSKATA GIMNAZIQ V PLD S IKONOMIST-INFORMATIK IMAM DOSTA DIPLOMI ZA ZASLUGI KAM U4ELI6TETO ZA IZQVQVANE ZA OTLI4EN USPEH ZA PROSLAVQNE NA DASKALOTO I T.N. SEGA SAM V NOVO DASKALO I SE NADQVAM I TAM DA SE IZQVA PONE SRED U4ENICITE I NE ISKAM AZ DA SE GORDEQ SAS SEBE SI ISKAM DR. DA SE GORDEQT S MEN TOVA E ISTINSKOTO PRIZNANIE GORDEQ SE 4E O6TE NE SAM SE SAMOUBIL AMA KARAI SRY![]()
![]()
![]()
=D>
А аз научих, че си един мръсен фашистПървоначално написано от _Becko_
![]()
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !