- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- За българите и национализма
Jaden,така е...От нас,като народ нищо не става,така или иначе!Достатъчно ти е да погледнеш хората,които са писали в тая тема за да ти стане ясно!Куенч - някакъв прототип анархо-комунист,СЛ - имам щастието да не го познавам толкова добре(като пиленцето ми,бате куенчи),но си личи,че той е от 'трутата'(въобще нямам понятие в какъв смисъл се използва тая дума,но той явно спада към хората,които се определят като трута) - новоизаканите варненски пънкарчета(прав ли съм СЛ) или е от създанията,които кръжат в орбита около тях.Дона - вечната опозиция,не знам кой и е казал,че по тоя начин може да покаже каква е непукистка.Леке-ботъм - пример за човешко падение(нищо лично).Мислещ се за интелигентен,като върха на неговата интелигентност е изказването,че честването на Великден е глупост..А да не пропуснем и файър оф сатан...Забелязъл съм,че от време на време цепи монитора с култови съждения,като това,че шовинизмът не било хубаво нещо.Бих я попитал с какво този лош шовинизъм е навредил на Гърция до момента,но знам,че няма да ми отговори...
И така,като се има предвид,че доста голяма част от българите спадат към горепосочените типове сган,може да ти стане ясно защо е такова аположението в България.
За гърците - да определено ги мразя,но пък трябва да им се признае,че наистина си държат на държавата,историята,култур ата,езика и тн.
ПП:просто питам,случайно да си от Македония?
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
И ти не си по-хубав псевдонационалисте.Знам те аз що за стока си.Нали знам какво пишеш във форума на АТАКА и във сайта за националисти на МИШОКА!!Първоначално написано от Ziezi
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
Хаха,не съм влизал във форум на АТАКА откакто влезнаха в парламента,а тоя мишок си нямам никакво понятие кой е..Първоначално написано от Jaden
Явно ме бъркаш с Емил Костадинов - създателят на този сайт www.ziezi.net
Аз нямам нищо общо с него,но както и да е...Здраве да е..
Сам се оплете в лъжите си!Атакистите нямаха форум преди да влязат в парламента ,а го направиха дъъъъъъъълго след това.Знам кой си-боклук!!!
Елементарно Уотсън!!!![]()
![]()
Аз съм Жаден!!!
Не. По-скоро това:Значи според тебе обичтта към родината и народа е неактуална и отживяла идеология ,така ли?
И, ако не сте разбрали още, метълите са войните на еврейската конспирация, а китарата е известна още като "Меча на Цион".Евала на момчетата.Крайно време е негрите и мангалите да разберат ,че няма място в прекрастната ни родина и ако не искат да се махат от тук-ние ще ги накараме.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Факт е, че всички са върха на човешкото падение когато имат различно мнение от това на Зиези.![]()
Да бе да му се невиди как така всички дето бягат в чужбина стават такива националисти изведнъж?!?!?!!?
А според мен тоя тип е некъв сърбоман...вижте го как е написал Gcija...точно по сръбски.
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Георги(Жаден),знам,че се чувстваш добре като се правиш на разбиращ,но не си уцелил човека,пич.Самият факт,че смяташ,че форумът на вестника е единствения ме навява на тая мисъл...Форуми на и за АТАКА имаше години преди да се създаде партиятаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Initial_D,защото хората като отидат в чужбина разбират,че в България си е най-добре![]()
ПП:Не е сърбоман,македонец е...
Българите не зачитат собствената си култура,а националисти ще са ХА ХА ХА Оня ден ми се присмиваха , защото на мп3-ката си съм качила И народна музика(най-тъжното беше ,че ми се присмиваха мои приятели- българи,а присъстващият негър - не). Изглежда за българската младеж родното е нещо срамно,противно и смешно. Е има изключения разбира се.
^...слушаш го щото е българско?
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
хм, по отношение на музиката съвременните малдежи не могат да са критерии - тъжните, бавни български песни са много добри, но равнинните са в по-голямата си част прекалено всели за моя вкусПървоначално написано от Шишарка
това, което СЛ-чо иксаше да каже, е, че не бива да даваш "6" на песен, само защото е българска - макар аз да не мисля, че ти харесваш абсолютно всичко в еднаква степен
Lake Bodom каза:Ей мухлю мръсен национализма винаги е бил жив и винаги ще бъде и кое не е актуално българските традиций-ако няма български традиций ще се обезличиме като народ .Но нека да се уповаваме на актуалното и всички да почнеме да се друсаме ипочитаме сатаната или да подражаваме на негрите от американските гетата ,или да се отдадеме на извращения като хомосексуализъм и педофилия .И национализма е възникнал много преди 19 век ,защото ако нямаше национализъм дали щяхме да се съхраним като народ. Ако ти не искаш да бъдеш българин си обирай крушите и се махай от България ,но не плюй национализма бе лайно скапано!!!Много добре познавам всеки аргумент, който сега ще хвърлиш по мен и нито един от тях не мога да взема достатъчно насериозно, така че да стана един от вас и да робувам на неактуални идеологии от 19 век и да бъда обсебен от миналото.
Слушам ги, защото са ми най-близки до сърцето.Чак прди година и нещо почнах да търся корените си.Когато не познаваш собствените си корени си точно едно дърво безкорени.За това България загива - защото за българина днес българското е нещо смешно,демоде.
А иначе харесвам и фолклора на Каказките народи,имам и любима персийска песен.
Това е тъжната истина.За съжеление.Първоначално написано от Шишарка
Така е братя ,така.О ,неразумний учуде.Поради що се срамиш да слушаш народни песни(перифразирано от мен)?
Защо е този срам ,а що се отнася до другото!
Първо ме изкарахте србин ,а после македонец.Аз разбирасе не съм нито едно от двете ,но ако искайте ме наричайте македонец ,защото македонците са българи и
МАКЕДОНИЯ Е БЪЛГАРСКА!!!!
Никой не умира девствен ,животът преебава всички