- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Moderated:Баща ви казва ли ви, че ви обича?
не неми го е казвал,пък и не искам![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
никога не ми го е казвал и едва ли ще ми го каже...
Изгори, за да светиш!
Първоначално написано от Aleandra
^^^
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Yf ami ba6ta mi mi go kazva vseki put kato mi se obajda(2-3 puti v godinata) a kogato sum my na gosti v BG po 15 puti na den.Az ne my viarvam mnogo za6toto nai-malkoto ne me poznava a i ne e napravil ne6to koi znae kakvo za meneIna4e pastroka mi mi kazva 4e me obi4a vseki den i naistina go e dokazval mnogokratno i produljava da go dokazva.Az oba4e riadko my go kazvam prosto za6toto mi e trydno da gi izreka teia dymi
![]()
не съм виждала баща си от 2 години и ми е забранено да му се обаждам(даже му нямам номера вече)
но и като малка не помня да ми го е казвал...
не не ми го е казвал,но не сме в лоши отношения с него даже ме защитава от майка ми кат изпадне в някоя от поредните си нервни кризи след 40те...
WHAT I AM IS MY OWN BUSINESS.
ами честно казано НЕ... освен на рожденния ден и Коледа ( и то не винаги )
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
na men nikoi ot roditelite mi ne mi go kazva nz 6to![]()
![]()
![]()
ЕдНи мЪъ мРазЯтТ .. вТорИ мЪъ нЕнАвИжДъЪт .. тРетИи нЕ мЪъ тЪрпЯяТ.. аЕ вСиЧкИтЕе КомПлЕкСирАнИи ЗлОобАрИ зНаЯт дЕ дА сИ Го HAврЪъТ !!!
Да..И няма значение, че родителите ми са разведени (да де, то т'ва к'во пречи на любовтаа)
![]()
С баща ми сме на здрасти как си и айде чао ... Гадно е защото все пак ти е родител , но явно при повечето семейства е така . Баща ми никого не ми е казвал "Обичам те "!
АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]
Всъшност не е така в повечето семействаПървоначално написано от SLaDKu_mOmIChEncI
![]()
ъъъ...ми най-много 3 пъти да го е казвал![]()
![]()
да, често ми го казва, за разлика от майка ми![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
не ама той много ме глези![]()
за разлика от мама рсеки ден ми казва,че ме обича,че съм й слънчицето,обаче с нея винаги се караме
![]()
![]()
той вчера не ми се обади за именният ми ден пък изводите си ги пайте сами![]()
Da
ами мисля че ми е казвал да. Като бях в Испания и му се обадих и накрая му казах "обичам те" и той каза "и аз теб". Следващият път кат се обадих и му казах "айде обичкам си ви цялото семейство" и той каза "и ние теб". Иначе ми е казвал обичам те на рождените ми дни и когато бях малка и ги пропускаше и ми се обаждаше от чужбина. Толкова помняабе стига ми и само "и аз теб" да каже.
![]()
Ами веднъж като му бях писала смс на края написах "Обичам те" и като говорихме по телефона преди да затвори ми каза,че ме обича и от тогава така няколко пъти ми е казвал,иначе преди това не..
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
Нямам детски спомени да ми го е казвал,но сега няма със сигурност желание да ми го кажеНе,аз знам,че ме обича,макар и мълчеливо
![]()
Просто тате не е човек,който се жалва,прегръща те,казва ти,че те обича.
Walk go home boy...
mn 4esto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Прекалено често, а не е нужно, виждам го и без да го казва.
мда...Първоначално написано от Sssssssssss
и не ми е казвал никога обичам те
интересно какво ли е да се чувстваш и да ти показват ,че си момиченцето на татко?
На баща ми обичта се изразява в това да ми дава по някой лев и да ми купува ядене и така си мисли че ми урежда живота. Ама въобще не ми дреме за него.
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..