.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    dasey
    Guest

Moderated:Как да кажа на братовчед си, че го обичам?

vlubena sym vyv vtoriq si bratov4ed ? opitvam se daje da ne mu govorq? predi bqhme dobri priqteli i v edin klas ,sega sme v razli4ni u4ili6ta ,no se razminavame po avtobusite ,toi si ima gadje ,a az spqh da mu govorq i toi se 4udi za6to .Kakvo da pravq ? kak da mu kaja

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Просто е - не му го казвай!

Боже, Боже колко "мъка" има тоя свят...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Не му казвай, не мисли за него. Просто забрави, че го обичаш и го приеми като твой втори братовчед. Ще видиш, че много скоро чувствата ти ще се променят.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на koalka
    Не е нужно да спираш да му говориш, но просто се опитай да подтиснеш чувствата си, да го забравиш, защото така определено не е гот.

avtora
    Guest
    dobre de ami ako i toi me obi4a za6toto predi godina edna moq priqtelka go pitadali me haresva i toi i kazal 4e da ama mi e bratov4ed i ni6to nemojelo da se polu4i mejdu nas

avtora
    Guest
    dobre de ami ako i toi me obi4a za6toto predi godina edna moq priqtelka go pitadali me haresva i toi i kazal 4e da ama mi e bratov4ed i ni6to nemojelo da se polu4i mejdu nas

Град
    Там, където е сърцето...
    Еми прав е братовчеди сте и неможе да има нищо м/у вас, просто се примири.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на koalka
    Недей да храниш напразни надежди?И дори и да те харесва, какво, ще тръгнете ли?Вие сте втори братовчеди, за Бога!
    Една година е много време и не ми се вярва да изпитва някакви чувства, нали и си има приятелка?

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Предложи му да се ожени за теб , за да запазите рода ( от кое племе сте ? )
    ТОЛКОВА МАЛКО МОМЧЕТА ЛИ ИМА ОКОЛО ВАС ЧЕ НАМЕРИ КОЙ ДА ХАРЕСАШ БЕ ? Къде живееш ? В кое село . ? ( само не ми казвай -> София ! )

brat4ed ti e i nqma 6ans da stane ne6ty nameri si dr znam 4e e lesno da se kaJe ama se postarai
    There are 6 billion people in the world ..
    6 billion souls..and sometimes..
    all u need is 1..

А бе ей момиче я се стегни.Знам, че е трудно, но се опитай да теглиш чертата на чувствата си.Да няма да е последния който ще обичаш. Я по решително
    Не живей в миналото, не мечтай за бъдещето, концентрирай се върху настоящия момент!

ot avtora
    Guest
    zabravih da spomena 4e sym osinovena

Кво ви става, бе хора ? Тука вече всяка втора-трета тема е "Харесвам братовчед си" Аре спрете се вече ! Има достатъчно мъже на тоя свят.
    Спри да мислиш за него и си намери друг !
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Свободен съм.
    Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
    Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here

Супер фен Аватара на rakiQ
    не му признавай чувствата си!

добре постъпваш...позабрави го !
    JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!

Град
    София
    Еми като не се виждате често не му казвай тва е гадно въпреки ,че и на мен ми се е случвало ама бях малка см мн малка.Ще го преживееш ,но не се дръж гадно с него не е виновен

Наистина има много момчета на тоя свят.Що точно на брачеда си се спряла?Тъпо е да не му говориш-той не е виновен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си