- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Как да кажа на братовчед си, че го обичам?
vlubena sym vyv vtoriq si bratov4ed ? opitvam se daje da ne mu govorq? predi bqhme dobri priqteli i v edin klas ,sega sme v razli4ni u4ili6ta ,no se razminavame po avtobusite ,toi si ima gadje ,a az spqh da mu govorq i toi se 4udi za6to .Kakvo da pravq ? kak da mu kaja
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Просто е - не му го казвай!
Боже, Боже колко "мъка" има тоя свят...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Не му казвай, не мисли за него. Просто забрави, че го обичаш и го приеми като твой втори братовчед. Ще видиш, че много скоро чувствата ти ще се променят.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Не е нужно да спираш да му говориш, но просто се опитай да подтиснеш чувствата си, да го забравиш, защото така определено не е гот.
dobre de ami ako i toi me obi4a za6toto predi godina edna moq priqtelka go pitadali me haresva i toi i kazal 4e da ama mi e bratov4ed i ni6to nemojelo da se polu4i mejdu nas
dobre de ami ako i toi me obi4a za6toto predi godina edna moq priqtelka go pitadali me haresva i toi i kazal 4e da ama mi e bratov4ed i ni6to nemojelo da se polu4i mejdu nas
Еми прав е братовчеди сте и неможе да има нищо м/у вас, просто се примири.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Недей да храниш напразни надежди?И дори и да те харесва, какво, ще тръгнете ли?Вие сте втори братовчеди, за Бога!
Една година е много време и не ми се вярва да изпитва някакви чувства, нали и си има приятелка?
brat4ed ti e i nqma 6ans da stane ne6tynameri si dr
znam 4e e lesno da se kaJe ama se postarai
![]()
There are 6 billion people in the world ..
6 billion souls..and sometimes..
all u need is 1..
А бе ей момиче я се стегни.Знам, че е трудно, но се опитай да теглиш чертата на чувствата си.Да няма да е последния който ще обичаш.Я по решително
![]()
Не живей в миналото, не мечтай за бъдещето, концентрирай се върху настоящия момент!
zabravih da spomena 4e sym osinovena
Кво ви става, бе хора ? Тука вече всяка втора-трета тема е "Харесвам братовчед си"Аре спрете се вече !
Има достатъчно мъже на тоя свят.
Спри да мислиш за него и си намери друг !
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Свободен съм.![]()
Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here
добре постъпваш...позабрави го !
JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!
Еми като не се виждате често не му казвай тва е гадно въпреки ,че и на мен ми се е случвало ама бях малка см мн малка.Ще го преживееш ,но не се дръж гадно с него не е виновен
Наистина има много момчета на тоя свят.Що точно на брачеда си се спряла?Тъпо е да не му говориш-той не е виновен.![]()