.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Спаси живота на едно бебче

Не знам дали трябва точно тук да правя тема.Едно двумесечно бебе страда от тежка болест и има много ранички по телцето.Превръзва се, маже се с кремове,но кожата му продължава да пада,а седмичните разходи за превръзки и лекарства за над 1000 лв.!За да помогнете гласувайте тук:http://<a href="http://www.bankazaid...id=1637&s=</a> Не се налага да плащате нещо,просто дайте гласа си за това бебе!Разпространявайте линка,колкото може.

Информация може да намерите и на този адрес: http://<a href="http://forum.bg-mamm...c=211512.0</a>

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Гласувах. Много ме хвана жал за това дете
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Гласувах. Много ме хвана жал за това дете
    И аз гласувах, но освен чрез гласа си с друго не мога да помогна

И аз гласувах. Изчетох всичко за това невинно създание и съм наистина потресена как може така болка да се причинява на бебе. Тези дни с майка ще отидем да внесем пари и дано бебо да се оправи скоро.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Dadoh glasa si

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Току що дадоха по ТВто за това детенце ...
    Наистина много кофти, а и ми е странно защо държавата не дава съгласието си то да отиде да се лекува в чужбина, а и защо им е на хората съгласието на държавата? Това нещо не го разбрах...
    Иначе гласувах, разбира се
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Аз също дадох гласа си,но не разбрах тези пари за какво ще отидат,щом тази болест е почти нелечима...може би ще го стабилизират...горкото ангелче,дано не го боли
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

И аз гласувах...

Ето аз за какво се ядосвам, за глупоста на хората.
    Канпанията на ПИБ е под мотото: "ЛЯТОТО ОБИЧА СВЕЖИ ИДЕИ", което няма нищо общо с идеите от рода на: " Аз съм на 3 годинки и съм куца и саката - помогнете" или "майка ми има нужда от лечение в чужбина" - нова не са свежи идеи, това са живи простотии, има сайтове специално за набиране на помощи на инвалиди, куци и сакати и болни

Цитирай Първоначално написано от thbg
    Ето аз за какво се ядосвам, за глупоста на хората.
    Канпанията на ПИБ е под мотото: "ЛЯТОТО ОБИЧА СВЕЖИ ИДЕИ", което няма нищо общо с идеите от рода на: " Аз съм на 3 годинки и съм куца и саката - помогнете" или "майка ми има нужда от лечение в чужбина" - нова не са свежи идеи, това са живи простотии, има сайтове специално за набиране на помощи на инвалиди, куци и сакати и болни
    За някои хора това е единствената възможност да намерят пари, за да спасят живота на децата си. И със сигурност тези невинни същества заслужават тази сума много повече от някой, който е решил, че му се ходи на почивка на Хаваите. Защото той ще е там за 1 седмица, а от тези пари може да зависи живота на едно дете.
    Да, може и да не е много правилно, но при положение, че държавата почти не се интересува от тези деца, отчаяните родители търсят всякаква възможност, за да спасят живота на детето си. И ако такава идея не заслужава да бъде подкрепена, не знам коя е достойна.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

някой може ли да ми каже, като отворя първия линк, къде точно да дам гласа си, защото не видях такава опция...
    SMILE FOR ME NOW

Цитирай Първоначално написано от JuS7^YourS
    някой може ли да ми каже, като отворя първия линк, къде точно да дам гласа си, защото не видях такава опция...
    Мисля, че вчера е приключило гласуването.

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Цитирай Първоначално написано от JuS7^YourS
    Мисля, че вчера е приключило гласуването.
    Да,приключило е.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Жалко, че е приключило..не можах да гласувам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си