- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вижте го т'ва и пишете отговорчета...
zdr, na vsi4ki zna4i moq problem e sledniq moita nai dobra priqtelka ima priqteli i vsi4ko be6e ok dokato az ne zaminah na more ,kogato se varnah tq mi kaza 4e haresva edin tezi neini priqteli , a li4e6e 4e kogato toi ne e v negovata kompaniq q haresva i denq v koito tq mi kaza 4e go haresva ve4erta te stanaha gadjeta ,no na sledva6tiq den se darje6e super gadno s neq i ednoto "zdrasti" lipsva6e az go izvikah i te govoriha i tq kaza 4e toi i e kazal 4e vse o6te sa gadjeta vsi4ko ok oba4e na sledva6tiq den istoriqta se povtarq i kogat az i toi ostanahme sami az go pitah dali te o6te sa gadjeta a toi kaza 4e predi6niq den q e srqzal a bfr-to ni6to takova ne znae6e i togava sedim nie na peikata i te po4naha da q bazikat posle toi se zakle i pak stanaha gadjeta i moito fr i zvanaha na tela ba6ta i koito ni gleda6e a tq mu be6e obe6tala celuvka i toidoha i tq 6e mu dava celuvka a toi se obra6ta i vika " yes izbazikah te da ti e gadno " i tq fr-to se razstroi a kogat toi pak i "predloji " az znaeh 4e e bazik i predi tq da prieme az i kazah da mu kaje " ne " ama tq " dobre " sega i e kofti i az q gubq kat bfr 6tot tq ose6tam 4e se sardi to si e prosto vatre6no 4uvstvo a kat govorq s neq za tva i tq mi vika " ni6to ne e stanalo vsi4ko si e kakto predi " a ne e a i v profila i v skype e pisala 4e 6e se promeni kat 4ovek a tva mn rqdko go pi6e samo kogat ima seriozni namereniq be6e pisala takova ne6to predi da stanem bfr i se promeni hora plsssssssss pomagaite ne iskam da q gubq kat bfr *** sry za latinicata ama kirilicata mi se precaka
охх,мила много кофти са постъпили тея с твойта бф,пффф тъпаци..добре,тя обичала ли го е тоя,дето се е избъзикал с нея,че толкова се е разстроила?
а защо се отдръпва от теб?няма какво да направиш,освен да поговориш с нея..сподели и притесненията си и проведете серйозен разговор!успех
ami vaprosa e 4e tq e vlubena v nego i ne iska da se otkaje ot nego i smqta za vsi4ko men vinovna i se otdrapva ot vsi4ki s predloga " az 6te se promenq 6te sam studena i nqma da izrazqvam emocii" a s neq kat se opitam da govorq i tq mi kazva " ni6to ne se e slu4ilo vsi4ko si e po staromu " no ne e otdrapna se or nas no ot nego i kompaniqta mu ne kazah i 4e i e po dobre tama ama tq ne iskam s teb i sega az vinovna za kvooo prosto imam vina priznah q i milion pati i se izviniq ama ne ta ne az vinovna plsssssssss pomo6t[-o<
ами твойта бф явно е в няква криза,депреси нз кво и аз...добре,де..пробвайте да се държите с нея,все едно нищо не е станало,излизайте,купонясв айте,нека тя да не ви е главен проблем и ще видиш ,че в един момент държанието и ще се промени...кажи и нещо от сорта на"виждам,че се отдръпваш от мен и нещата не са като преди,колкот и да твърдиш обратното..имаш право да ми се сърдиш(ако има),но на всеки трябва да сде даде друг шанс,аз осъзнавам вината си и оттук нататък всичко зависи от теб!ако прецениш,че имаш нужда да поговорим,насреща съм и не искам да се караме за глупости!аз не съм виновна,за нещата,които ти върщиш,когато съм могла съм се опитала да те предпазя,но понякога трябва и ти да поемаш вината за последствията!"пфф..ма и аз нз кво да и кажеш!нз характера и ,нито нищо..само ти знаеш каква е бф-то и ...нз,щке видиш как ще се стекът нещагта!айде,успех,сладка!
mersi mn sexy_devil4e pomogna mi mn ama i az nz nie s neq 4esto se karame za gluposti mn rqdko za ne6to seriozno i prez kvo li ne en sme minavali zaedno prez vsi4ko ot "dobrojelateli" do mom4eta vsi4ko ama sega tva e super gadno i tq se sardi a komaniqta vaob6te nz tva e m/u 4 4oveka m/u men bfr-to "gadjeto" na bfr-to i bfr-to na gadjeta na moito fr a drugite nqmat ni6to ob6to nz tva si e ujasno gadno no nz ko da praq ako imate o6te ideiki plssssssssssss pi6ete
Кофти! Гледай да изпозваш препинателни знаци, че така е много объркващо - всичко в едно голяяямо изречение.![]()
Т'фа не можах да го разбера![]()
Аре плс, някой тийн да го преведе на бг ... а т'фа bfr к'фо ше рече
Баф му мамата ... а вие кой клас те ... 2-ри за 3-ти
![]()
![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
Kато се мисли за толкова голяма и умна, че да не приема съвети, остави я да си троши главата. Колкото и да се опитваш да помогнеш на един човек, ако той не желае това няма как да стане. Като онзи продължи да я унижава, тя ще разбере, че не трябва да е с него, дори и да го обича. Тогава ще разбере, че ти си правата.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Za LO6IQ iskam da pod4ertaq, 4e kirilicata mi se precaka ina4e 6tqh da pi6a na neq ,a za young_rich_famous 4e bfr zna4i best friend ili nai dobra priqtelka/priqtel . Po temata tq ne iska da 4ue i pravi gre6ka ama kak da q spra ,i az go osaznavam ,a tq -ne tolkova mn li e vlubena v toq idiot koito tolkova q unijava ,i ima li takava stepen na vlubvane mi e vaprosa .
здр, на всички значи моя проблем е следния мойта най добра приятелка има приятели и всичко беше ок докато аз не заминах на море ,когато се върнах тя ми каза че харесва един тези нейни приятели , а личеше че когато той не е в неговата компания я харесва и деня в които тя ми каза че го харесва вечерта те станаха гаджета ,но на следващия ден се държеше супер гадно с нея и едното "здрасти" липсваше аз го извиках и те говориха и тя каза че той и е казал че все още са гаджета всичко ок обаче на следващия ден историята се повтаря и когат аз и той останахме сами аз го питах дали те още са гаджета а той каза че предишния ден я е срязал а бфр-то нищо такова не знаеше и тогава седим ние на пейката и те почнаха да я бъзикат после той се закле и пак станаха гаджета и na мойто фр и званаха на тела баща и които ни гледаше а тя му беше обещала целувка и otидоха и тя ше му дава целувка а той се обръща и вика " yes избъзиках те да ти е гадно " и тя фр-то се разстрои а когат той пак и "предложи " аз знаех че е бъзик и преди тя да приеме аз и казах да му каже " не " ама тя " добре " сега и е кофти и аз я губя кат бфр щот тя осещам че се сърди то си е просто вътрешно чувство а кат говоря с нея за тва и тя ми вика " нищо не е станало всичко си е както преди " а не е а и в профила и в skype е писала че ше се промени кат човек а тва мн рядко го пише само когат има сериозни намерения беше писала такова нещо преди да станем бфр и се промени хора плссссс помагаите не искам да я губя кат бфр
Вие разумни същества ли сте...щото ако сте на по 11,12 добре...ама ако сте на повече .....по-добре не ми казвай че да не се излагате....
ami na 13 sme opssss tva sam az kinder4e_f zabraih da vlqza sry
Vob6te ko da kaja nz .Ei zarad takiva kele6i ni e izlqzlo lo6o imeПървоначално написано от kinder4e_f
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!