- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секса за една нощ...
Какво мислите за секса за една нощ
s dve dumi nemam dumi
ami mislq si 4e 6te se izkefq da te opuna i posle nikoga da ne ti vidq o4iteПървоначално написано от fdream
![]()
![]()
Секс за една но6т е яко...
ама и секс за един ден става..![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
o4ite e sigurno 4e nqma da mi gi vidi6 taka 4e si naprai smetka i za drugoto![]()
s dve dumi nemam dumi
амиии задоволяване на нуждите... нИЩО Друго...![]()
JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!
ami mnogo e qko i vazbyjda6to oobeno ako e s nepoznat![]()
Против съм.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от find_m3
Защо да е курвенско... Това, че искаш да си направиш кефа за една вечер, няма нищо лошо... Е, само да не ти стане навик, че...
![]()
Ок приемам забележката не е курвенско тъпо еПървоначално написано от Sexapilna_kukla
Не е забележка, просто уточнениеПървоначално написано от find_m3
![]()
Но все пак- всеки с мнението си![]()
Ами няма лошо ,трябва да утоляваме жаждата си за секс![]()
Това въобще не е толкова лошо за колкото някой хора го мислят това е нещо нормално разберете хора ако например момиче и момче са заедно от дълго време на тях ще им писне с един и същ човек да правиш секс не е ли така?На тебе ще ти писне 2години с един и същ човек ето затова е секса за една нощ поне малко разнообразие незнам вие какво мислите но аз съм ЗА секса за една нощ защото това е съвсем нормално![]()
Не съм правила и не искам. Секс-хм за мен значи себеотдаване, любов и интимност. С непознат човек няма да мога да го направя!
Ela da go pravime obeshtavam ti che nema da e za edna nosht :P samo da mi padnesh
ponqkoga e nujno malko raznoobrazie
mnooogoooooooooooooooooooo ama stra6no mnogo protiv!!!! posle pak pi6e6e plsss bremanna sam hellppp.... bolna sam ot edi kvo si....da kaja li na mama a? ujas. to4no ot sexa za edna no6t se polu4vata teq ne6ta! nqma po hubavo spored men ot sex s postqnen partnior. no se pak seki si ima mnenie
Първоначално написано от ™G-Baby™
Секс са една нощ е супер ,обаче са нужни предпазни мерки!!!
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
zavisiiiiiiiiiiii![]()
Съгласна съм. Сексът изразява чувствата на двамата влюбени! Не съм против,не съм за... НО ако трябва да избирам между двете,бих избрала сексът с чувства!Първоначално написано от krem4et0
![]()
Nqm nishto losho.. samu che da ne se povtarq mn chesto shtot stava losho![]()
Never again will I hear you
Never again will I miss you
Never again will I fall to you
never
Never again will I kiss you
Never again will I want to
Never again will I love you
Never!
за мен тва е пълна глупост!ме си ли е да знаеш че си имаш човек до теб и кат ти се прииска знаеш каде да отидеш..пък така все ново тряя да си търсиш
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
az li4no pove4e se vazbujdam ako e za edna no6t![]()
Никак не съм съгласен.Мнооо ама МНОГО против![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.