- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хора, сега вече като няма ..?
Здравейте, съжалявам ако вече има такава тема, ама не съм разглеждала този раздел от отдавна и просто не знам.. искам да ви питам, понеже дочух, че няма вече Постинор Дуо, да ви питам сега какво се пие за спешна контрацепция? За сега не ми се е налагало.. с новия ми приятел да пия противозачатъчни, но искам информация просто.. Какво да се пие.. колко пари е, как се пие, колко често? такива неща, моля да ми поясните, защото съм малко поизостанала в тази част с противозачатъчните (пак казвам до сега не ми се е налагало.. в близкия един месец почти, дано не се и лагада де), ама информацията е важно нещо.. затова моля за пояснение![]()
Вода
postinora ne e protivoza4atu4no, a hap4e za spe6na kontracepciq. ako ne znae6 kvo e spe6na kontracepciq bagai da pita6 maika ti! vmesto postinor sega se vzima escapelle, samo deto tva e 30 kinta a postinora be6e 10
da de, znam kvo e protivoza4atu4no, imah predvid hap4e z spe6na kontracepciq.. 6ot protivoza4atu4ni vsu6tnost ne piq..
сок от банани![]()
LoVe LiFe ResPeCT DEaTh!!!
Ескапел![]()
![]()
FUCK EMO !Първоначално написано от Whisskas
ESKAPEL, to moje da se pie do tretiq den,ot samiq sexualen kontakt. struva 32 lv.... pone edna fr si go ze za tolko,no ne vqrvam da ima korena razlika v cenata.![]()
jalko za prostinora.....
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Mda.. tui neshto ESCAPEL.. nasqkade go reklamirat
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Пий повече ракия от маркуча.![]()
Ескапел, цената му е между 25-35 лв.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Най-ефикасното противозачатъчно е преспивателното. Сега сериозно-мацките ти отговориха. В крайна сметка ако ползваш презерватив и той не свършва във влагалището ти няма да имаш нужда от хапче. Ако често се налага спешна контрацепция, по-добре премини на регулярна!
преспивателно!? а аз мислех душче и лимонче.... :P
Ами до сега не се е късал презерватив, а винаги използваме такъв, но лошото е че той свършва в мен.. в презерватива де.. до сега не е имало гаф, ама то веднъж да стане.. не знам, трябва да поговоря с него за това.. защото е опасно..Първоначално написано от krem4et0
eskapelle oba4e e okolo 30 lv
е и аз да повторя Ескапел към 30 кинта е
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
a osven escapel imali drugo takova hap4e?
Лично аз не знам за момента да има друг хапче за спешна контрацепция.
eeeexxx mnogo kofti 4e gi sprqha ot proizvodstvo za6toto 10 lv lesno se namirat ama 30-35...![]()
Кога са спрели производството на Постинор?И защо??
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
И аз тфа исках да попитам...а също и има ли некфа надежда да се възобнови производството му...ако някой знае...да драсне....То дано не се налага де ама...се пак да питам..важно си еПървоначално написано от siXt_senSe
![]()
SpAcE_LaDy защо се страхуваш, нали ползваш противозачатъчни?![]()