- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Това правили се в Б-я??
Nikaoi znae li dali tova se pravi u nas i kade? I kolko struva?
Vzeh go ot dira
Венета Райкова даде 1400 лева за специална диета
03 август 2007 /
Венета Райкова даде 1400 лева за специален кръвен тест. Резултатите от него ще й подскажат коя е най-добрата за нея диета.
Това споделя самата тя в новият брой на списание „Всичко за жената”. „Много се грижа за здравето си", откровеничи чаровната водеща – "Когато разбрах, че има тест, който показва какво е полезно и какво е вредно за организма ми, нямаше начин да не си го направя.” Блондинката признава, че никак не обича да спортува, затова единственият начин да подържа фигурата си е чрез хранителен режим. Венета дава кръв, която се изпраща в чужбина за специални изследвания. Цената е 1400 лева. Водещата стриктно спазва режима, защото се твърди, че храненето според кръвния тест е много полезно не само за моделиране на фигурата, но и за доброто здравословното състояние.
Сигурно не се прави тук,щом са й изпращали кръвта в чужбина ...
Но ти от къв зор ще даваш 1400 лв за да ти измислят диета като можеш да започнеш да спортуваш и да се ограничаваш от разни храни.Толкова ли те мързи,бе ?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Някъде четох същото нещо и пишеше че в софия и варна се правело вече.Идеята е че има храни към които сме алергични и алергията се изразява в напълняване.Чрез кръвния тест се установяват кои са тези храни и като ги избягваш не напълняваш.за мен това са глупости.Всички знаем че има храни от които се пълнее.Достатъчно е да ти ги посочат че си алергичен към тях и ти като спреш да ги ядеш да не пълнееш.
Тъпо и да бях 200 кила няма да дам 1400 лв да ми кажат нещо толкова просто
Венета Райкова пък какво има да слабее.И кой нормален човек ще даде толкова пари,за да му кажат спортувай,не яж тестени изделия и ограничавай сладкото?
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Proto mi e interesno. Nadiavash se, che u nas, shte e po-evtino.![]()