- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета какво ви харесва в момчето?
точно така, и аз първо гледам на външен вид после и характера ако ми е харесалПървоначално написано от Aleandra
Obi4am your eyes,za6toto te sa very nice.Vednuj look at me,posle don't forget me.Moeto surce tick-tack for you za6toto I LOVE YOU!!!
hah mi haraktera i posle na van6en vid.a na van6en vid trqbva da e hubav i da v krak s modata ,kato mene hahah![]()
hah mi haraktera i posle na van6en vid.a na van6en vid trqbva da e hubav i da v krak s modata ,kato mene hahah![]()
Първоначално написано от pavkata91
![]()
ти може от тоя тип да си,ама за унея надувки дето ти гледат само парите не мога да кажа че ти глезат сърцето
![]()
Някой го беше казал вече:
1. Външност
2. Пари
3. Характер
3-те могат да се компенсират едно с друго.
Абе, стига да може да ме изтърпи, другото е лесна работа.![]()
Хах стига е имало момичета/жени който се заглеждали в характера,душата и прочие да не повярваш в нащо град момичетата се заглеждат в това дали имаш кинти и кола за да ги глезиш и разкарваш на ляво и дясно![]()
Мене никой не ме заглежда,а защо ли?Гледам има момичета гледали очите е па мойте очи са сини![]()
Сорка дами не се обиждайте,но и да имам пари няма да ги харча за фусти=D> =D> =D>
П.С. Това е моето мнение по темата макар,че се отнася до момичетата =D>![]()
Първоначално написано от Aleandra
добре е искам да ви питам аз вас сички момичет адет пишете че най важното за вас е характера,да е добричат и т.н. защо кат викате тай защо има толкоз мн момчета без гаджета,а тай наречените ФЕШЪНИ имат по мн искам да ви питам само туй?щот съм напълно сиг че има мн момчета с добар характер а са без гадже.
Първоначално написано от azzz666
Щот фешъните са надути и взимат квото искат, а останалите добрички са си просто добричките приятели на хубавите момичета.
Спрайт : "животът - такъв, какъвто е."
Got that?
оо къде си бе, кво става какоПървоначално написано от AFT
![]()
бях едно време, ама ходих на гурбет и не съм влизал от бая време тукаПървоначално написано от AFT
![]()
Не си изпуснал много, щот формацията ни се разпадна като почнахме даскало.Бате Васко още си търси жена, бате Данчо и Чачо още са на първо място в класацията " Кой от родата ще умре първи ", а останалите не ги знам к'во правят. Имаме само един нов член, но за жалост и' забравих името.
![]()
П.П. К'ва съм приказлива![]()
аа добре
айде лека нощ от мен![]()
Т'ва,че сичкки гледат само външноста и дали има пари не е вярно поне за мен.!
според мен:Характерa му,да ме разбира,да може да ме разсмее,да ме отеши в гаден момент,а външноста не е от голямо значение важна е любовта![]()
П.П. общо зето т'ва е![]()
Амии хората са направили песен за тая тема казва се "Респект - Женски Работи" колкото и гадно да звучи .. така са повечето момичета![]()
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
Усмивката ест
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Ами аз съм си казвала мнението по този въпрос на много места из форума... Харесвам високи, ако са дългокоси още по-добре, забавни, добрички, силни...Общо взето това е, няма да описвам всичко което вече съм казала поне 3-4 пъти...
Много правилно !Първоначално написано от MostHated
nemojesh da se ogranish v nqkakv to4no opredelen kontekst...pri vseki e razli4no na men mi haresva tova koeto ne moga da vidq s prosto oko..
Оф..еми нормални мом4ета по възможност..а ако даже има и такива които да имат поне мъничко мозък ще са златни...
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
Първоначално написано от Aleandra
![]()
![]()
Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..
Нормално ,тези които казват искам да е добър и дрън дрън- глупости ...първо външният вид естественноПървоначално написано от Love_me_