.
Отговор в тема
Страница 5 от 11 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 257
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    В началото впечатление ми прави външния вид, а след това и характера.
    точно така, и аз първо гледам на външен вид после и характера ако ми е харесал
    Obi4am your eyes,za6toto te sa very nice.Vednuj look at me,posle don't forget me.Moeto surce tick-tack for you za6toto I LOVE YOU!!!

hah mi haraktera i posle na van6en vid.a na van6en vid trqbva da e hubav i da v krak s modata ,kato mene hahah

hah mi haraktera i posle na van6en vid.a na van6en vid trqbva da e hubav i da v krak s modata ,kato mene hahah

Цитирай Първоначално написано от pavkata91
    е батка тва беше леко тъп въпрос...ми те много малко гледат на външността...гледат ти сърцето!!!!
    ти може от тоя тип да си,ама за унея надувки дето ти гледат само парите не мога да кажа че ти глезат сърцето

Някой го беше казал вече:

1. Външност
    2. Пари
    3. Характер

3-те могат да се компенсират едно с друго.

Град
    40 Miles from the Sun
    Абе, стига да може да ме изтърпи, другото е лесна работа.

Хах стига е имало момичета/жени който се заглеждали в характера,душата и прочие да не повярваш в нащо град момичетата се заглеждат в това дали имаш кинти и кола за да ги глезиш и разкарваш на ляво и дясно

Мене никой не ме заглежда,а защо ли?Гледам има момичета гледали очите е па мойте очи са сини
    Сорка дами не се обиждайте,но и да имам пари няма да ги харча за фусти =D> =D> =D>
    П.С. Това е моето мнение по темата макар,че се отнася до момичетата =D>

добре е искам да ви питам аз вас сички момичет адет пишете че най важното за вас е характера,да е добричат и т.н. защо кат викате тай защо има толкоз мн момчета без гаджета,а тай наречените ФЕШЪНИ имат по мн искам да ви питам само туй?щот съм напълно сиг че има мн момчета с добар характер а са без гадже.

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от azzz666
    добре е искам да ви питам аз вас сички момичет адет пишете че най важното за вас е характера,да е добричат и т.н. защо кат викате тай защо има толкоз мн момчета без гаджета,а тай наречените ФЕШЪНИ имат по мн искам да ви питам само туй?щот съм напълно сиг че има мн момчета с добар характер а са без гадже.

Щот фешъните са надути и взимат квото искат, а останалите добрички са си просто добричките приятели на хубавите момичета.
    Спрайт : "животът - такъв, какъвто е."
    Got that?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Цитирай Първоначално написано от azzz666

Щот фешъните са надути и взимат квото искат, а останалите добрички са си просто добричките приятели на хубавите момичета.
    Спрайт : "животът - такъв, какъвто е."
    Got that?
    оо къде си бе, кво става како

Град
    40 Miles from the Sun
    Хееей, ти си от фамилията, нали?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Хееей, ти си от фамилията, нали?
    бях едно време, ама ходих на гурбет и не съм влизал от бая време тука

Град
    40 Miles from the Sun
    Не си изпуснал много, щот формацията ни се разпадна като почнахме даскало. Бате Васко още си търси жена, бате Данчо и Чачо още са на първо място в класацията " Кой от родата ще умре първи ", а останалите не ги знам к'во правят. Имаме само един нов член, но за жалост и' забравих името.

П.П. К'ва съм приказлива

Супер фен
    аа добре
    айде лека нощ от мен

Град
    40 Miles from the Sun
    Хуху, лека нощ.

Т'ва,че сичкки гледат само външноста и дали има пари не е вярно поне за мен.!
    според мен:Характерa му,да ме разбира,да може да ме разсмее,да ме отеши в гаден момент,а външноста не е от голямо значение важна е любовта

П.П. общо зето т'ва е

Амии хората са направили песен за тая тема казва се "Респект - Женски Работи" колкото и гадно да звучи .. така са повечето момичета
    Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да ! Skype: love_sexy_girls

Усмивката ест
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Ами аз съм си казвала мнението по този въпрос на много места из форума... Харесвам високи, ако са дългокоси още по-добре, забавни, добрички, силни...Общо взето това е, няма да описвам всичко което вече съм казала поне 3-4 пъти...

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Цитирай Първоначално написано от MostHated
    я са ебете в сарцата е ! сарцето гледали.... шитмейкъри май много обръщат внимание на тфа как изглеждаш! щото колкото и да ти е красиво сарцето ако си клошар...
    Много правилно !

Град
    KYUSTENDIL

Re: Момичета какво ви харесва в момчето?

nemojesh da se ogranish v nqkakv to4no opredelen kontekst...pri vseki e razli4no na men mi haresva tova koeto ne moga da vidq s prosto oko..

Оф..еми нормални мом4ета по възможност..а ако даже има и такива които да имат поне мъничко мозък ще са златни...
    A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...

Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..

Цитирай Първоначално написано от Love_me_
    Нормално ,тези които казват искам да е добър и дрън дрън- глупости ...първо външният вид естественно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си