- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета какво ви харесва в момчето?
Е естествено първо се гледа характера и после външността. То ако е някой простак какъв е смисъла да го харесваш изобщоПървоначално написано от 50cent
![]()
KaK Da Ta ZaBraa, KaT Ne Moa Ta ZaPomNa ?!?!?!?
www.prize.bg/sweetSalt For mE :P
Eми пък по мои наблюдения момичета гледат ей тва дали имаш що годе външен вид,дали се лигавиш и дали можеш да ги зарибиш с глупавате си но за тях весели приказки ииии..Еми май е тва да се правиш на шут и да ги забавляваш за съжаление.И ся момичетата кажат че не е вярно......Аз това казвам защото виждам как се разтапят пред простотиите на приятелите ми,а мен това мн ме дразни,ама както и да е.Малко се повтаряма,а кво да се праи чак се нервя катт пиша тоя коментар...
Прав си, незнам как може така да харесват лигавите.Първоначално написано от pet_14
Дано се променят и поумнеят, че ме дразни как се възхищават на идиоти.
Е зависи от разбирането ти за простак, и от т'ва, дали случайно пък не се кефиш на простаци, свят широк, луди 'сек'ви.Първоначално написано от PsiHo_PatKa
Да ве, явно всички момичета си падат по мойта компания, ние се правим на идиоти с повод и без повод, с момичета и без момичета, просто ние сме си идиоти по душа, сърце и к'вот се сетите, простотията ни иде от вътре на всите. Елате при нас, даваме уроци.
Е, поне в т'ва отношение явно нямам проблеми.
If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.
Аве батка, ти от къде знаеш ве, педеруга ли си?Първоначално написано от pavkata91
Темата е за момичета, ти за момиче ли се самоопределяш? Не се притеснявай, то вече е модерно!Първоначално написано от MostHated
Във всеки човек гледам очите...и в мъжете,и в жените...
След това гледам лицето,изражението,ръцете, ли по-точно пръстите...И по някой път тялото...
Най-вече тези неща съм се улавяла,че гледам...
Let the beats control your soul...
e mn qsno verno ako si nekaf mangal koi she se fane s toq e nekoi drug mangal abe rabrahte meПървоначално написано от MostHated
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
priznavam si purvo gledam o4ite i usmivkata sled tva harakter ,tqlo i tnnnn ama za men li4no vuv vun6niq vid nai vajni sa o4ite
ami purvoto koeto zabelqzvam e liceto i nai-ve4e o4ite i usmivkata, sled tova harektera, no razbira se gledam i vun6nie vid
Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!
Косматите крака.
Абе тия въпроси са тъпи... всичко... кавото е "най-" в някой - забелязвам него.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Не съм се замисляла .. може би да е висок строен ... ооооо да тва е задължително![]()
Обаче разни работи от рода на руса коса сини очи - ей тва въобще не ми е критерий! Няма значение къв цвят му е косата или къв цвят са му очите! И да не се лигави естествено и да е умен .... олях се
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Една позната на майка ми гледаше чорапите - тва беше голям майтапКви изпълнения е имало покрай нея
![]()
![]()
haraktera i....mn ne6ta no nai-ve4e dyrjanieto mu s nas(momi4etata)
p.s az predpo4itam moq sledva6t priqtel da ne e zodiq bliznaci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами аз не знам защо харесвам дадено момче...Просто ме привлича и тфа е![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
да не лъха на тъпо
Брех едно умно изказванеПървоначално написано от be_true
![]()
нищо![]()
![]()
вс момчета са до долу..![]()
обикновено гледам в очите. Те винаги издават най-добре какъв е човекът отсреща. Наблюдавам лицето му, неговоте мимики и жестове.
Характера.. проличава постепенно
1-во външния вид(колкото и да е добро момчето,ако е някакъв грозен няма да му обърна ни най-малко внимание)
2-ро как се държи с мен и останалите
3-то характера му като цяло
ако всички критерии са спазени добре-ХАРЕСВА МИ![]()
![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
Характера му,сладък е,готин.![]()
Трудно е да скъсаш корабно въже,
но още по-трудно е да разбереш
истината за едно момче....