.
Отговор в тема
Страница 7 от 11 ПървиПърви ... 34567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 257

Hybrid View

Град
    Nqk1DeE Ff NiShtyTy

Re: Момичета какво ви харесва в момчето?

Цитирай Първоначално написано от 50cent
    koe nai mnogo vi privli4a v edno hubavo mom4e
    Е естествено първо се гледа характера и после външността. То ако е някой простак какъв е смисъла да го харесваш изобщо
    KaK Da Ta ZaBraa, KaT Ne Moa Ta ZaPomNa ?!?!?!?
    www.prize.bg/sweetSalt For mE :P

Eми пък по мои наблюдения момичета гледат ей тва дали имаш що годе външен вид,дали се лигавиш и дали можеш да ги зарибиш с глупавате си но за тях весели приказки ииии..Еми май е тва да се правиш на шут и да ги забавляваш за съжаление.И ся момичетата кажат че не е вярно......Аз това казвам защото виждам как се разтапят пред простотиите на приятелите ми,а мен това мн ме дразни,ама както и да е.Малко се повтаряма,а кво да се праи чак се нервя катт пиша тоя коментар...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pet_14
    Eми пък по мои наблюдения момичета гледат ей тва дали имаш що годе външен вид,дали се лигавиш и дали можеш да ги зарибиш с глупавате си но за тях весели приказки ииии..Еми май е тва да се правиш на шут и да ги забавляваш за съжаление.И ся момичетата кажат че не е вярно......Аз това казвам защото виждам как се разтапят пред простотиите на приятелите ми,а мен това мн ме дразни,ама както и да е.Малко се повтаряма,а кво да се праи чак се нервя катт пиша тоя коментар...
    Прав си, незнам как може така да харесват лигавите. Дано се променят и поумнеят, че ме дразни как се възхищават на идиоти.

Re: Момичета какво ви харесва в момчето?

Цитирай Първоначално написано от PsiHo_PatKa
    Цитирай Първоначално написано от 50cent
    koe nai mnogo vi privli4a v edno hubavo mom4e
    Е естествено първо се гледа характера и после външността. То ако е някой простак какъв е смисъла да го харесваш изобщо
    Е зависи от разбирането ти за простак, и от т'ва, дали случайно пък не се кефиш на простаци, свят широк, луди 'сек'ви.

Да ве, явно всички момичета си падат по мойта компания, ние се правим на идиоти с повод и без повод, с момичета и без момичета, просто ние сме си идиоти по душа, сърце и к'вот се сетите, простотията ни иде от вътре на всите. Елате при нас, даваме уроци.
    Е, поне в т'ва отношение явно нямам проблеми .

If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от pavkata91
    е батка тва беше леко тъп въпрос...ми те много малко гледат на външността...гледат ти сърцето!!!!
    Аве батка, ти от къде знаеш ве, педеруга ли си?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от MostHated
    я са ебете в сарцата е ! сарцето гледали.... шитмейкъри май много обръщат внимание на тфа как изглеждаш! щото колкото и да ти е красиво сарцето ако си клошар...
    Темата е за момичета, ти за момиче ли се самоопределяш? Не се притеснявай, то вече е модерно!

Във всеки човек гледам очите...и в мъжете,и в жените...
    След това гледам лицето,изражението,ръцете, ли по-точно пръстите...И по някой път тялото...
    Най-вече тези неща съм се улавяла,че гледам...
    Let the beats control your soul...

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    я са ебете в сарцата е ! сарцето гледали.... шитмейкъри май много обръщат внимание на тфа как изглеждаш! щото колкото и да ти е красиво сарцето ако си клошар...
    e mn qsno verno ako si nekaf mangal koi she se fane s toq e nekoi drug mangal abe rabrahte me
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

priznavam si purvo gledam o4ite i usmivkata sled tva harakter ,tqlo i tnnnn ama za men li4no vuv vun6niq vid nai vajni sa o4ite

ami purvoto koeto zabelqzvam e liceto i nai-ve4e o4ite i usmivkata, sled tova harektera, no razbira se gledam i vun6nie vid
    Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
    Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!

Супер фен Аватара на Sarabi
    Косматите крака .

Абе тия въпроси са тъпи... всичко... кавото е "най-" в някой - забелязвам него.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Мега фен Аватара на Spider4eto
    усмивката [/b]

Град
    Варна
    Не съм се замисляла .. може би да е висок строен ... ооооо да тва е задължително Обаче разни работи от рода на руса коса сини очи - ей тва въобще не ми е критерий! Няма значение къв цвят му е косата или къв цвят са му очите! И да не се лигави естествено и да е умен .... олях се

Една позната на майка ми гледаше чорапите - тва беше голям майтап Кви изпълнения е имало покрай нея

Град
    Варна
    ааа да и усмивката

haraktera i....mn ne6ta no nai-ve4e dyrjanieto mu s nas(momi4etata)

p.s az predpo4itam moq sledva6t priqtel da ne e zodiq bliznaci

Очите!

Град
    Париж
    Ами аз не знам защо харесвам дадено момче...Просто ме привлича и тфа е
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Град
    Париж
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Мега фен Аватара на Blab
    да не лъха на тъпо

Цитирай Първоначално написано от be_true
    да не лъха на тъпо
    Брех едно умно изказване

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

нищо
    вс момчета са до долу..

обикновено гледам в очите. Те винаги издават най-добре какъв е човекът отсреща. Наблюдавам лицето му, неговоте мимики и жестове.
    Характера.. проличава постепенно

явно никой не си пада по кубинки.
    Войни на Тангра

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    1-во външния вид (колкото и да е добро момчето,ако е някакъв грозен няма да му обърна ни най-малко внимание)
    2-ро как се държи с мен и останалите
    3-то характера му като цяло

ако всички критерии са спазени добре-ХАРЕСВА МИ
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Град
    ~~~В света на предателите~~~
    Характера му,сладък е,готин.
    Трудно е да скъсаш корабно въже,
    но още по-трудно е да разбереш
    истината за едно момче....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си