- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета какво ви харесва в момчето?
em purvoto vinagi e vun6en vid.. posle dali e zabaven , pekan .. to haraktera ne moje da se poznae vednaga.. ama sled vreme i na nego mu idva vremeto :P
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Ми...... първо ми прави впечетление външния му вид, после характера и така... Гледам да не е голям простак, да има чувство за хумор,мускулида ме кара да се усмихвам, да е добричък и да си призная честно високи момченца с дълги вратленца и красиви очички ме влудяват!
![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
+1 и аз съм същата..Първоначално написано от KimBerLy1912
![]()
хм иначе..истината е,че много се интересувам от външността..но това е и от възрастта ми..на второ място може би поставям характера..![]()
![]()
Странно , но при мене нослетои характера де
Summer (h)
Ако момчето е хубавоо гледам чувството за хумор. Ако може да ме разсмее това направо ме влудяваааа![]()
da ne luha na pot![]()
ALL KnOw Is Pain, ALL FeeL Is RaIn {!]
Ami mnogo e vajen harakter1t i interesite. E, to e qsno 4e i v1n6niqt vid ne e malovajen, no nqma ni6to po-vajno ot du6ata na 4oveka do teb!!!
Трите удивителни ме подразниха.Първоначално написано от valolady
Къде в днешно време хора с открити души бе, лейди?
Във филмите, да!('щото книги знам, че е остаряло да се четат)
оф мързи ме да гледам дали съм писала та да се повторя
90% душата 10% външен вид ( итея 10 са много )![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
mi po princip kato vidi6 nqkoi za purvi put estestveno e vpe4etlenie ti napravi vun6niq vid, no ne milsq 4e toi e nai vajniq ...![]()
хубавия външен вид може само да ми привле4е вниманието но не може да ми привле4е сърцето!!ина4е първо гледам о4ите,устните и косата(падам си по рошлиовци щото)
Emi az 1 parvo kato go vidq primerno vanshnosta... a posle i xaraktera
.... abe i vpro4em i dvete
![]()
:P
Първоначално написано от MostHated
![]()
![]()
![]()
![]()
e tva e istinata!!!!!! razberete go!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Riot
Харесваш ли някой.... просто от самосебеси го приемаш такъв какъвто е....![]()
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
Ами не ме приуличат някакви мусколести нз защо... Държанието с добро и мило държание може да ме заплени, а не толкова с външният си вид...![]()
НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!
Ествествено, първото, което мога да забележа в него - отношението към мен. Пък който ня'а отношение към мен... ми не ме привлича.
Първоначално написано от dark_angel_7813
+1![]()
![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
аз лично не харесвам ония дето се правят на ''гъзарчета''по скоро ми харесват ония сладичките момчета
... съдя по характера а след това по външния вид
аа ето сетих се нещо което бях чувала: Никой не е идеален докато не се влюбиш в него!
![]()
Всички момичета сте надути,и искате най- най- еми,няма ! Характер,сърце,глупости...п лни глпости ! Гледат как си на външен вид,как реагираш,имаш и чувство за хумор,обичаш ли я...е те такива работи ! За малка част от момичетата- сърце и тем подобни,ама я ми кажете,кое момче по-ви кефи:
- Тоя дето си седи на чина,не говори,не се облича модно,не се държи като другите,изкарва слаби оценки,затворен е,няма нет,няма комп...а същевреммно МНОГО СИЛНО ВИ ОБИЧА![]()
![]()
![]()
И НЕМОЖЕ ДА ви защити когато дойде някой друг да ви бие ннапаример ?
-Тоя дето е отворен,харесва ви,и вие го харесвате,бяга от час,псува даскалите,изкарва и слаби и силни оценки..има комп,нет и всичко останало..
А,кажете,кого избирате ?
Ако двете различни момчета са точно такива, каквито ги описваш... аз, като момиче, което много - много не се интересува кой как изглежда, кой мислиш, че ще избера? Май си си задал отговор!Първоначално написано от Sixxkiller
V edno hubavo momche me privlichat usmivkata,ochite i razbira se hardkter1t...
OFF:da se oplacha samo che neshto mi se precaka bgto v momenta trqbva da pisha na latinica...mrazq da pisha na latinica po forumcheto...
Значи искате да кажете че примерно имате 1 пълничко момче което не е особенно красиво но пък за сметка на това е страшно ителигентно , с невероятното чувство за хумор , вианги е там когато ви трябва и винаги се държи мило с вас , никога не ви изневерява наранява обаче има проблем примерно не е някакъв богаташ но пък за сметка на това прави всичко което може . И имате един невероятния красавец със страхотно тяло "леко" глупав майка му и баща му богаташчета най-харесваното момче в училището и т.н . И искате да ми кажете че ще изберете 1-вия ? Да, да 90% от вас който напишат че ще харесат 1-вия лъжат ! Но просто тук няма как да се докаже за това просто от видяното през живота съм видял отношението към пухкавите .... И честно да ви кажа остналите който наистина нямат претенции за това че е пълен и т.н са просто едни ИСТИНСКИ Хора (да с главно Х) И просто за такива хора си струва да живееш и дай Боже всеки да намери поне 1 такъв човек в тоя живот и да е шастлив![]()
De-Phazz - Anchorless
мен най-много ме привли4а,ако мом4ето има специфи4ен характер![]()
аз лично не държа да е чак някой фото модел... ама да е горе-долу прилично изглеждащ и ЧИСТОПЛЪТЕН (това е задължително) и да е забавен.. ,някой който може да ме развесели когато ми е тъжно
![]()
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!