.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Guest

И при другите момчета ли е така?

с приятеля ми си правим съвсем редовно секс, почти всеки ден, а понякога не пропускаме и ден. Мога да кажа, че съм абсолютно сигурна, че много му харесва, но защо не спира да си бие чикии?? Понеже си говорим за тези неща, често го питам и той всеки път казва, ми да, днес го правих.. Защо се получава това: нали би трябвало като си имаш партньор желанието ти да се самозадоволяваш да намалее драстично? Аз ли не мога да го задоволя докрай или какво?

Град
    Пловдив
    Бе може да е някъф секс-маняк

Супер фен
    Ами, изпитва нужда момчето
    Не че, не го задоволяваш сигурно, но просто му харесва, знам ли...

Това че го прави, не означава, че не му е приятно с теб.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

:)

Лау , странно ,аз и моят приятел също си говорим за това и съм го питала и ми е казвал,че си е правел само когато още не бяхме започнали да правим любов ,а това е преди около 8 месеца. Странно ми е,че след като казваш,че е задоволен си прави ч...и ... ами ако ти грешиш ?
    Защо не го попиташ? Така ще си най сигурна
    Късмет!

Едва ли не го задоволяваш. Явно му харесва да прави секс и да мастурбира.

Цитирай Първоначално написано от cocaine_girl
    Бе може да е някъф секс-маняк

Град
    BG SOFIA
    Emi shoto mu se iska oshte

Град
    Русе
    просто е...или обича да блъска (хем да те обича) или както горе са написали...не го задоволяваш..
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Просто е в пубертета,тресат го хормоните иии иска още и още =D> Задоволяваш го,споко...Просто мъжка психика И все пак ако виждаш проблем в самозадоволяването му поговори с него Успех

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Spored mene go prai.. za da e vinagi zadovolen i smisul da moje da izdurja po-dulgo kogato pravite sex..

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Guest
    i moqta jenka se 4ukame 4esto i mi duha ama si prodaljavam s 4ikiite

Guest
    i moqta jenka se 4ukame 4esto i mi duha ama si prodaljavam s 4ikiite

Guest
    primernoo...prai6 edna predi seksa a-y..da sa nacepi6...da moi po-bavno da svar6i6 pri sexa..6oto 4esto i pri golqma vazbuda...parviq tek moi mn barzo da doide.. \/

Мега фен Аватара на machoka
    Сексът и онанирането са 2 коренно различни неща, с много различно удоволствие - нищо, че на практика си приличат.

А и може да го прави нарочно - защото когато онанираш, след това като правиш секс можеш да 'задържиш' повече време, а не веднага да 'изстреляш белоногите пътници във влака'

Нямаш основа за притеснение.

Град
    lubimec
    naprotiv,tolko mnogo go kefi6 4e samo da se seti za tebe i se vazbujda,ne se pritesnqvai,normalno e.
    i az sam taka osobenno kogato go napravih za parvi pat,posle edna sedmica me bolq .... ot cikii.

Град
    Lindau, Germany
    според мене човека се е пристрастил към самозадоволяването. Човек свикне ли един път трудно е да спре

Guest
    Chikiata e za udovolstvie,jenata e za prestij

Re: И при другите момчета ли е така?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    с приятеля ми си правим съвсем редовно секс, почти всеки ден, а понякога не пропускаме и ден. Мога да кажа, че съм абсолютно сигурна, че много му харесва, но защо не спира да си бие чикии?? Понеже си говорим за тези неща, често го питам и той всеки път казва, ми да, днес го правих.. Защо се получава това: нали би трябвало като си имаш партньор желанието ти да се самозадоволяваш да намалее драстично? Аз ли не мога да го задоволя докрай или какво?

оооо и на мен тва ми беше гаден филм със бившия... в смисал..баси шита е... ааааа мн е дразне6то...но когато момака си е свикнал няма отърване, не е "незадоволен" а просто му е навик... и като го питаш "защо"

"еее кво бе, няма мъж който не си бие чикий"..ебаси боя
    yo yo yo

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Какво значение има? Абе вие на тези момчета още малко ще им направлявате и дишането... Ако ще и по пет чекии на ден да си бие, какво лошо има. Нима ви е гадно, че си доставя удоволствие.
    Ако скучаеше по цял ден, щеше да има "Защо скучаеш", ама като си доставя удоволствие, пак негодувате. Бъди уверена в себе си, ако му доставяш наиситна удоволствие, определено няма причина за притеснение!

Град
    LoveTown
    Чекист си е пича и тва йе!!
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

chikidjiqta
    Guest
    ami da vi kaja az redovno si udrqm po 2-3 chikii na den vypreki che go pravq s moqta vseki den, naistina na neq i e golqm problem che si praskam chikiiki no kakvo da pravq i seksa i chikiqta me kefqt pyk i ne propuskam den bez chikiq, pone ot 2-3 godini na sam nqmam spomen da ne sym si udrql

Guest```
    Guest
    Абе я вместо да задаваш тоя въпрос.. ходи и ти му го прави..досега вянги ми е било яко при секс или орална любов.. и бившата ми приятелка еидн път като реши на ръчна.. направо и душевен оргазъм получих може пък и да иска да ти покаже какво иска да му правиш така поне няма да задаваш въпроса що... ми номфоман си е човека кфо лошо има

Guest
    съвсем нормално си е, удоволствието е различно при двете, така че няма място за чуденки и притеснения, както има и моми който постоянно въртят сречове и си правят секс с приятеля така има и момчета който се самозадоволяват макар да водят постонен полов живот, освен това си е вид тренировка, така че дишай спокойно

странен човек явно

Craig David-Walking Away

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си