- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Просто искам да споделя за "семейството" ми
Ох хора отчаяна съмДопреди малко плаках за това,че пак останах неразбрана
Проблема е в това,че не се чувствам на мястото си в моето семейство.Вярно е,че не сме бедни и винаги са ми купували това,което искам,но напоследък ми е гадно даже да искам нещо от родителите ми.Майка ми работи по график 2 дена работи,2 почива.И в тия 2 дена ,в които почива,това,което прави е да яде нещо,тук-таме да почисти,колкото да не е нищо и да спи,ама спи цял ден
Готви по 1-2 пъти в седмицата,а когато я питам какво да ям , тя ми отговаря "върви да си купиш кренвирши"Писна ми с тия кренвирши на 13 съм и не мога да готвя,но скоро се опитах да си сготвя сама ,защото не исках пак кренвирши.После мама не ме подкрепя за нищо.Тая година бях 7 клас ,но тя веднъж не ми е казала "Ще успееш ти си умна ще те приемат"Добре,че бяха госпожите в даскало,които ми вдъхваха доверие и аз успях.Също така постоянно гледа да ми намери кусури и даже нещо като съм почистила се нещо му намира дето не е добре.Колко ме боли от това,а така се старая.Обвинява ме също,че съм имала само 1 приятелка
Аз съм доволна ,някои нямат и толкова,но тя не пропуска да ми го натякне.А имам само 1 приятелка,защото не ходя по дискотеки,не си правя пиърсиги и такива ,а се забавлявам със съвсем скромни неща и моята приятелка ми стига.Баща ми пък по цял ден работи даже Събота и Неделя така че с него нямам какво да си кажа.А повечето пъти ,когато има 15 мин свободно време разговорите ни се състоят в това той да ми задава въпроси ,на които аз мога да отговоря само с "да" и "не",а и нямам особено желание да казвам,каквото и да било.Той мисли само за работата си даже и да му кажа "тате днеска имам 2"
А като му кажа,че мисли само за тва той ми вика "Знам тате знам,ама няма пари" Няма пари ли!?Стига с тия пари!На мен не ми е хубаво в собственаа ми къща,а той гледа да вземе парите на хората
Купихме си нов голям апартамент,ама защо ли?Само на тях двамата им харесва тук.Аз не мога да седна , да си прочета нещо и да ми е уютно.Седя затворена в стаята си и понякога излизам с приятелката си.Писна ми баща ми да е толкова алчен заради пари.Хора разберете щастието не се купува с пари и аз най-добре го научих това
Аз имам желание да уча и да работя,това което ми харесва,но на майка ми й писна да ми купува книги.Нали могат да се купят по-полезни неща
![]()
Аз исках само да излея всичко,което ми е на главата тъй като в момента приятелката ми я няма а и не искам да я заимавам с товаЕдинствения "човек",койте ме разбира в това жилище и котката ми,а много често се успокоявам като си казвам,че поне имам себе си
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
съжелявам че имаш такива родители но..извинявай че го казвам но...явно вашите не са учили и т.н. да си намерят хубава работа и т.н....та мисълта ми беше...че вашите не са си подредили мозайката когато им е било времето..ако искаш да си полафим пиши по скайп и ще ти помогна по някакъф начин
имаш късмет че баща ти не профуква парите за алкохол и т.н....даже и на мен ми стана толкова тъжно и т.н. докато го прочитах..че..чак успях да си го представя какво е ...
![]()
![]()
![]()
успокой се дигни главата и гледай да забравиш за всичко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
айде късмет
ПП. Ако искаш пиши по скайп s7ormas7er![]()
![]()
![]()
КЪСМЕТ
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Mnogo tajno.Ne znam.Az ako bqh na tvoeto mqsto nqma6e da izdarja i 6tqh da se mahna.No kakvo li 6tqh da postigna?Ami pogovori s tqh.Potarsi si rabota ako moje6.Uspeh.Ne dadoh mnogo iz4erpatelen otgovor,ama prosto nqma kakvo da kaja
6te se opravi6
как ще си намери работа като е само на 13-14г. бе??Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
то едва мене ме взеха да бачкам в един ресторант като съм на 16...пък представям си при нея какво ще бъде...иначе не е лоша идеята да бачка някаде ама...сега са много стриктни правилата
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BobMarleyForever
Misle che si baq razligavena... ne ti obrushtali vnimanie roditelite... nqkoi i roditeli nqmat... qla si samo kremvirshi.. nqkoi i tva nqmat..
Gledai realno... jivei si jivota...
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
ненен малко си объкал май..ясно е че нямат пари и имат само пари за кренфирши...и вече на момичето не й се ядат...(то логически ако ям само кренвиршиПървоначално написано от DjBaloon
![]()
ще изтрещея)
BobMarleyForever
баща й бачка всеки ден от седмицата и т.н. и...не смогват..едва намират пари за учебници и т.н. което е супер кофти..както минаваш всеки клас така и учебниците поскъпват...ти ако искаш си мисли каквото искаш за нея но..ти ако беше така?нали щеше целия (или не целия форум) да ти казва че си разлигавен и т.н. НАКРАТКО НЯМАТ ПАРИ ХОРАТА!!!
BobMarleyForever
Ne si proche kakvo e napisala podrobnoПървоначално написано от pavkata91
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
много подробно го прочетох...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BobMarleyForever
![]()
![]()
gorkata ti no pone si ima6 kotka a mama daje i tfa ne mi dava da si imam
ako iskash day skype pone da si govorime
мхм дай скайп, че не ми се пишат цели романи тука..
дай скайпче...
Когато нещата не вървят и тъгата е изпълнила сърцето ти, когато сълзите напират в очите ти само ми кажи и ще дойда при теб. Аз проодавам салфетки!
az sashto ne se 4yvstvam dobre v sobstvenoto si semeistvo zashtoto maika mi i bashta mi znaqt samo da mislqt za pari da spqt i da se karat.az se interesyvam ot neshta koito tqh ne gi valnuvat az sega shte y4a v nemskata v pld i se valnuvam ot neshta kato nemskata medicina nemskite voenni postijeniq,pravosadieto im.osven tova boqdisvam fiurki ot voinata.shtom za govorq za neshto podobno maika mi zaqvqva 4e tva bili nekvi snobski neshta i az ne trqbvalo da bada takava.ne sam snobka prosto tova mi e interesno.osven tova me yprekvat s kogo se sreshtam .az si gi obi4am mn no tehnite interesi sa prostovati.vinagi sa mi kypyvali kakvoto jelaq no tova ne stiga.az namiram yspokoenie pri lelq mi i 4i4o mi koito spodelqt moite interesi.nameri nqkoi koito te razbira.yspeh
Много е лошо така.. Сигурну се чувстваш много самотнаВярно, че на тези времена не може без да се работи много, но е много лошо, че ващи не ти обръщат никакво внимание, а ако го направят ще те накарат да се чувстваш още по- зле. Но ги разбери - те го правят заради теб. Искат да ти усигурят възможно по- добър живот... Мисля, че най- добре е като видиш, че имат малко време да седнеш и да поговориш с тях. Да им кажеш, че ти липсвар, че имаш нужда от малко повече внимание.. даже не много, но да общувате малко повече..
![]()
МммМм кво да ти кажа кофти раота ,омитайте се с котето и тва е![]()
хХуахаху не ве сорка ,знам че ти е много гадничко ама виж кво земи си поговори с ваште за тва което ти е трудно ,а не го казвай на нас.Кажи на майка ти да не спи по цял ден ми да си намери и друго занимание и да ти обръща повече внимание.Кажи й ,че имаш нужда от подкрепа и стимул в всичко ,мойта също не ми дава мноо подкрепа ама не е така както при теб.Кво да ти кажа...нз ,странни птици са тея твоите
![]()