.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Guest
    А и bonboneno^mace, ако наистина тази приятелка е с 5,80 на ЕПИ и 6,00 от дипломата - няма начин да не е вътре! Разбираш ли.....

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от bonboneno^mace
    v UNSS i 5.50 da ima6 nqma da vlezne6...imam edna priqtelka iskara na testa 5.80...diplomata i e 6.00 i ne q prieha....a istinata e 4e nqkoi sa si platili za predvaritelniq test koito ne e anonimen i sega 6te pla6tat po 2 hilqdarki....za tva ne ni priemat...deeba korumpiranite ne6tastnici

Приятелката ти или няма диплома 6.00,или 5.80 на изпита.Иначе е абсурдно да не е вътре.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    v UNSS i 5.50 da ima6 nqma da vlezne6...imam edna priqtelka iskara na testa 5.80...diplomata i e 6.00 i ne q prieha....a istinata e 4e nqkoi sa si platili za predvaritelniq test koito ne e anonimen i sega 6te pla6tat po 2 hilqdarki....za tva ne ni priemat...deeba korumpiranite ne6tastnici
    Ако е написала само Финанси, разбира се, че няма да влезне! Балът й е 29,20, което е много добър бал и с него може да влезне в 23 от 29 специалности. Стига сте говорили наизуст, има хора справили се по-добре от нея на изпита и те заемат местата в първите специалности, но тя на второ класиране ще й стигне и за Политология и за Бизнес администрация, дори и Счетоводство, евентуално, а те са си много добри специалности.
    Второ се плаща по три хиляди, но ти ако не можеш да влезеш със собствения си умствен багаж и разчиташ на това...... Не се заблуждавай, че тези хора са ти попречили, защото така доникъде няма да стигнеш. Винаги ще има хора, които да минават по този начин, не само в университета, а и в работата и в данъчното и тн, но животът ни въобще не зависи от това. Хората, които си плащат се внедряват в системата след първо класиране.

Относно оценките, просто за това УНСС оценките се гледат м/у 5 и 6. 5-цата си я считайте за двойка, защото не може да се влезне с такава оценка. Просто така е направена системата, тестът има и много лесни въпроси, които всеки да може да покрие. Поразгледайте форума на УНСС и вижте, че всички имат високи оценки /над 5/.

Голям фен
    Град
    sofia
    dobre de...za6to da si izmislqm..kato vi kazvam 4e ne e prieta zna4i ne e....za6to trbva6e da ni zablujdavat kato kazaha 4e 6te priemat studenti s 3ki.. nakraq vzimat hora koito imat samo 6-ci....a sme6noto e 4e SU(koito e nad UNSS)zimat hora s 3ki...
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Град
    София
    Написала е само най-добрата специалност и затова не е злезнала и никой не й е виновен за това. Ебахти, винаги другите са ви виновни.
    Ето ти и линк да видиш: http://priem.unwe.acad.bg/index.php?m=4&p=8&show=1
    Балът се смята 4*изпита+оценка от диплома=4*5,80+6=29,20

А сега виж за колко от специалностите й стига този бал! И ако пак спориш.....

А за оценките ти четеш ли въобще..... 3-ка да имаш на теста в УНСС отговаря на -5 сигурно на изпита в СУ. Тестът е такъв, че повечето хора да имат над 4,50. Така е направен да има въпроси, на които всички да могат да отговорят. А и в момента УНСС вече е на първо място. За него кандидатстват близо 15 хиляди човека за 3 хиляди места, а в СУ кандидатстват 13 хиляди /доколкото си спомням/ за 5000 и нещо места и в момента много от специалностите не са запълнени и остават празни места. Не говоря за Право разбира се. Ако не ми вярваш, ще ти намеря и статиите и проучванията. СУ е много добър за хуманитарните специалности. Жалко, че на мен не ми вървят, защото живея близо до СУ, а сега ако успея догодина да влезна в УНСС, щесе мъкна до гадния Студентски град.

Голям фен
    Град
    sofia
    aghahaha awe kvo mi govori6 we....3to klasirane i nikude ne e prieta....bala e dignat izkustveno....sestra i otide da se razpravq i ednata rektorka i kazala 4e prosto taq godina decata sa mnogo umni....a kaji mi kak ima umnici samo v unss...???!!!
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Guest
    aghahaha awe kvo mi govori6 we....3to klasirane i nikude ne e prieta....bala e dignat izkustveno....sestra i otide da se razpravq i ednata rektorka i kazala 4e prosto taq godina decata sa mnogo umni....a kaji mi kak ima umnici samo v unss...???!!!
    Ти чуваш ли се какво говориш? Половината ми клас са приети в УНСС и нито един от тях не е плащал на някой, а са седнали и са учили. Това, че има 5.80 нищо не означава...тя може да има и 5.99, ама ако 1000 човека имат 6.00 няма да и стигне много ясно... Естествено, че има и корупция, то навсякъде я има, ама не може абсолютно всички, които са приети сега в УНСС да са си платили. По-скоро има голяма конкуренция..всичко опира до нея, а не кой къде и какво е бутнал. И няма умници само в УНСС...има умници там, където има хубави специалности с добра реализация. Е..в УНСС са такива. Никой "умник" няма да тръгне да кандидатства нещо, което после за никъде няма да му послужи. Замисли се малко преди да пишеш глупости.

Град
    София
    .......
    И аз ти казах, че балът е изкуствено вдигнат. Всички имат високи оценки. Честно казано с нещата, коиот говориш изкараваш приятелката ти глупава. По принцип е възможно да стане грешка и компютърът да я е пропуснал, но в моментът, в който отиде там и се направи справка директно влиза. А ти я изкарваш изключително малоумна, щом е чакала трето класиране. Но според мен просот е направила грешката да не напише всички специалности, явно не е била наясно с нещата, че тази оценка влиза във всяка специалност както е в другите у-нита.
    Има и корупция, те заемат местата след 3-то класиране. Затова и таксите на останалите са по 100 лв, ако я нямаше, на всички щяха да са много високи.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от class
    Я дайте препоръки за преподавател по математиката , поне в това ме бива... ( май е само то )
    моята препоръка - Иван Симеонов(СМГ), пък и нас ще ни "оправя" тази година, като за последно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си