.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 164
    аз съм много доволна от стимуланта за коса на Икаров както и от хининовия шампоан и водата аз ти препоръ4вам Стимуланта мн е добър .... Успех
    :P

и аз да си кажа мнението в момента ползвам тривитаминол и хининова вода около 3 седмиции вече ама маи няма голям ефект въпреки 1е косата ми става невероятно мека ще продължавам да ги ползвам пък дано стане чудо защото за след 5 месеца ми трябва дълга коса

...

Добре деее аз използвах хининовата вода но нямаше ефект колебая се дали да си взема този ТРИВИТАМИНОЛ аа и как се използва всмисъл къде се нанася в корените ли ... преди къпане... на суха коса.. ?

Аз ползвах хининова коса и имаше ефект, но го спрях, защото все забравям да си купя...

Повече от фен Аватара на sian4eto
    хининова вода
    `only God can judge me!

Тривитаминол (незнам дали го написах като хората) чувала съм, че помага.. Но не съм го пробвала.. все забравям да си купя
    Сега казваш на нея колко я обичаш..Забрави ли тази без която ти не можеше.., която всеки ден ти липсваше ..на която в любов ти се вричаше !! ;(

Кирилица!
    kalpazanka

Наистина няма по-добро от хининовата вода.След като си измиеш косата, с памук я втриваш в корените.И не струва повече от 2лв.
    А,за чесъна може да те предпази само от вампири.

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Това с чесъна наистина помага, но не е ли когато оплешивяваш?

Да ви помоля да предложите някакви маски!За обем,блясък и по-бърз разтеж.Искамм да опитам от тях!Но и също така искам да опитам от хининовата вода но се притеснявам че може да ми се омазни косата .
    Не е важно колко коня има под капака, важно е какво магаре седи зад волана!
    --------------------------------------------------------
    Не карай пил !

за да ви порасне по-бързо косата използвайте хининова вода. 100% гарантирам (по-точно 200%), че ще забележете разликата за около две седмици. може да я намерите в аптеките. струва 1лв.

.

аз не съм доволна от хининовата вода никак !!!!!!!!!!!!! ...... започна да ми пада косата от нея.. и започнах да използвам тривитаминол ии от него за 2 месеца ми порастна с 4 см косата и стана мн здрава и мека и гъста.. сега почивах един месец ии май отново ще го започвам !!!

И аз не съм доволна от хининовата вода, но при сестра ми пък действаше.Явно за всяка коса е различно.Аз имам гоооооооолям проблем, преди 2 дена се постригах доста късо и прическата ми е ужасна искам да ви попитам знаете ли някаква маска, която наистина ще ускори растежа, защото неискам на 15.09 да изглеждам ужасно.. и исках да ви попитам за този стимулант - колко струва, от каде да си го купя и действа ли ?и за този тривитаминол, като уж е за офце има ли някакви странични ефекти върху косата, защото съм чувала че "конските" витамини също помагали но на всеки действало различно..

И аз днеска си взех тази хининова вода и бадемовото олио ... Дай боже да има ефект..

Голям фен Аватара на xSANYAx
    ЕЕЕ АЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ,НЯМАЛО ТАКАВА ТЕМА..... навсякъде има.. отговорът: ТРИВИТАМИНОЛ ИЛИ ХИНИНОВА ВОДА!
    • Обичай,за да те обичат! •

Цитирай Първоначално написано от evernight
    И аз не съм доволна от хининовата вода, но при сестра ми пък действаше.Явно за всяка коса е различно.Аз имам гоооооооолям проблем, преди 2 дена се постригах доста късо и прическата ми е ужасна искам да ви попитам знаете ли някаква маска, която наистина ще ускори растежа, защото неискам на 15.09 да изглеждам ужасно.. и исках да ви попитам за този стимулант - колко струва, от каде да си го купя и действа ли ?и за този тривитаминол, като уж е за офце има ли някакви странични ефекти върху косата, защото съм чувала че "конските" витамини също помагали но на всеки действало различно..
    ами стимуланта на икаров можеш да си го купиш от аптеката, чувала съм че действа ...
    а за тривитаминола категорично НЕ няма никакви странични ефекти виж на овцете и конете тривитаминолът се ИНЖЕКТИРА ти няма да го инжектираш в себе си а ще го МАЖЕШ върху главата ! Когато си го купуваш от ветеринарната аптека даже към него ще ти дадат и едно листче с примерна маска за коса която съдържа тривитаминола, защото вече почти само за това се купува ! Но и да използваш тривитаминолът не очаквай чудеса !!! днес сме 26 до 15 има 18 дни а средно косата расте със сантиметър и половина (1,5) на месец !!!!!!!

vIKToriYa мерси за информацията А дали нещо ще стане ако използвам хининова вода, стимуланта и тривитаминол на един път понеже косата ми е в ужасно състояние пък съм в ново училище и искам да напрая добро първо впечатление ама с тая коса ;х

Град
    Stara Zagora
    На мен когато косата ми е каса апак изглежда гадно ми помага като след като я измия я сплета на плитки.и тя седи добре.
    иначе по темата-аз използвах хениновата вода и ми растеше по барзо но също и ми цъфтеше по бързо и аз я спрях. имам 4 месеца за които искам косата ми да порасне с около 1 педя.
    ама това дето е за офцете ме е страх да го използвам щото незнам..се пак е за офце.апак те имат някакви такива бъухнали козини апак моята коса е с малко повече обем и не искам да ми стане по бухнала.
    ..I'm waithing for the moonlight,so I can find you in this perfect dream..!!

водата също засилва растежа на косата , ако стоиш с мокра коса повече време косата расте по-бързо може да се мокриш през час и да чакаш да изсъхне .. глупаво е , но има ефект

аз съм ползвала хининова вода и на мен ми подейства (:

Град
    Stara Zagora
    dali heninovata voda zasilva i cafteja na kosata?
    ili samo pri mene be6e taka 6toto polzvax edna maska deto mai ne be6e za moq tip kosa....

Фен Аватара на sweetybebi
    Град
    Благоевград

Изправяне на косата с ютия .. ?

Zdraveite, iskam da vi popitam shte se iztoshti li mnogo kosata mi ... ako vmesto presa izpolzvam utiq [ dori za edin den ] .. :)

I ♥ machoka Супер фен
    пиши на кирилица
    а колкото до въпроса ти,за 1 ден нищо няма да стане обесних ти в предната тема

Супер фен
    Град
    София
    А някой може ли да ми каже за какви цени става дума, относно хининовата вода!?

//Ако има друг такъв пост - моля да ме извините, прочетох само 1ва страница!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Град
    Stara Zagora
    Ми аз мойто си я купих за около 1-2 лева май...незнам не помня ама не е толкова скъпа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си