.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 164 от общо 164
    ima ot govo na vaprosa ti probvala sam edna masko koqto sam acki dovolna ot neq sega shte ti kaja sastavkite i kak se izpolzva zana4i za smesta sa ti nujni dve s.l. gor4ica na prah (ima v magazinite i az za parvi pat bqh 4uvala) dve s.l. goreshta mineralna voda edin qi4en jaltak i dve 4.l. kafqva zahar (produktite sa lesni pove4eto ot tqh bez gor4icata sigorno shte gi otkriesh v kashti)
    zna4i smesi vsi4ko tova i gi vtrivai v kojata na glavata si oba4e ne dei da raznasqsh po cqlata kosa sled tova si ovii glavata v torba i otgore na glavata si valnena shapka (po vazmojnost da e po zatoplena) taka s maskata se sedi ot 15 min. do 1 4as no praviqt pat zadaljitelno trqbva da se dish 15 min. da te predopredq 4e malko pati i shte ti se struva 4e glavata ti e plamnala no trqbva da izdarjish 15 min na vtoriqt pat ve4e shte si sviknala i nqma 4ak tolkoz da ti pari a taka maskata se izpolzva vednaj sedmi4no i nqma nikakva veroqtnost kosata ti da se povredi ili neshto takova ili pak kojata na glavata ti kosata ti raste s 4 sm. na mesec tova go kazvam ot li4en opit zashtoto sam q probvala i e istina shte vidish rezoltata sled vtorata ili tretata sedmica az ve4e q izpolzvam ot 2 meseca i kosata mi e porasnala s 8 sm. i neshto i deistvie moqta kosa poprincip e meki4ka i i puhkava no iskah da mi porasne barzo shtot malko me bqha podstrigali i iskah da si varna do kraq na lqtnata vakanciq stariq rastej e na dqvam se da sam ti pomognala

а колко струва хининовата вода ?

стимулант за коса на икаров няма да съжаляваш

Дам и аз ползвах тримитавинол и наистина действа

Повече от фен Аватара на qsiii
    Цитирай Първоначално написано от iva.stoyanova17 Виж мнението
    а колко струва хининовата вода ?
    около 2лв
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

Град
    *battLe-fieLd!*
    interesuva me dali ot trivitaminola i ot stimulanta na ikarov boqta za kosa pada (otmiva) po-byrzo??

Цитирай Първоначално написано от angelss_love Виж мнението
    стимулант за коса на икаров няма да съжаляваш
    можееш ли да ми кажеш с колко сантиметра расте косата от него
    0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]

Ima edni ampyli na Loreal.. edna ampula e 6-7lv. purvata trqbva da se izpolzva na vednuj,a sledvashtite moje na po dve kupaniq.. sled kato si izmiete kosata se slaga v korenite. Kosata opredeleno raste mnogo po-burzo otkolkoto s hininova voda..izpolzvala sum predi ampulite hininova voda okolo 8 meseca i postignah sushtiq razstej s 4 ampuli !

Цитирай Първоначално написано от miminka__94 Виж мнението
    еми тривитаминола се използва главно при животни овцете например да им порастне по-бързо козината,но и при хората става и няма странични ефекти(спокойно като го сложите няма да се превърнете в овце) питала съм лекар купува се от ветеринарната аптека без рецепта и то е като олио подобно в шишенце моето е 100 мл и е 8 лв. действа ама просто удивена съм много съм щастлива,че го почнах освен,че ми расте косата става по-гъста косъма става по-здрав и по-дебел и направооо пробвайте няма да съжалявате
    Това звучи странно, че е за жиивотнии ;ооо но ефектаа добър ли е смисъл да не ми опада случайно косата от него ;оо ?!

А горе долу колко струва хининовата вода ?!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Never back down Виж мнението
    А горе долу колко струва хининовата вода ?!
    1 лев и нещо.

Smile

do kolkoto znam hininovata voda e 1 levche .. a travitamminola kolko pyti sedmichno se slaga samo v kraishtata na kosata li ili v korenite ... izmivali se sled tova ??
    Последно редактирано от smile3_sun1 : 11-04-2012 на 16:53

ama stavali s normalna gorchica ?? o.O

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от smile3_sun1 Виж мнението
    do kolkoto znam hininovata voda e 1 levche .. a travitamminola kolko pyti sedmichno se slaga samo v kraishtata na kosata li ili v korenite ... izmivali se sled tova ??
    Слага се само 2 супени лъжици!2 пъти седмично най-много.Не прекалявай да няма обратен ефект!Слага се в корените преди да си измиеш косата.Стой колкото можеш повече с него.Няколко часа.Може да добавяш към него жълтък и други неща.Има много маски.Не можа ли да провелиш в и-нет? И кирилицата е задължителна!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си