- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- НОЩУВКИ КРАЙ МОРЕТО. МОЛЯ ВИ ПОМАГАЙТЕ
Искаме да отидем с приятелят ми на море (Китен, Обзор, Поморие, Приморско и т.н.) но на някое по-евтино място (до 10лв на човек). Търсим из Нета, но почти нищо няма и само лъжат. Не че чакаме всичко наготово, но искрено ви моля ако знаете за някакви евтини нощувки на хубаво място, пишете тук.
Предварително мерси.
Регни се, ако ще ти свърши работа за 12, 50 на нощ /с хубави стаи/.
До оня ден бях на море и да ти кажа навсякъде има свободни стаи.. Повечето са по 15, обаче трябва просто да се разтърсиш, щото на едно място видях и 8.. знччи има и изключения. Така че няма да останете навън, ако отидете без да сте намерили нищо![]()
Наименование: ВАКАНЦИЯ - ПОЧИВКА НА МОРЕ В ПРИМОРСКО
Описание: ВАКАНЦИЯ - ПОЧИВКА НА МОРЕ В ПРИМОРСКО РЕЗЕРВАЦИЯ НА ХОТЕЛ, ЧАСТНИ КВАРТИРИ – 8 лв. през юни; стаи с TV и WC;
Нова пет етажна сграда на брега на морето, 50м. от плажа, стаи с TV и самостоятелен санитарен възел. Приморско е малък курортен град отдалeчен на 55 км.южно от Бургас. От двете страни на полуострова се намират два плажа, с много дюни, кристално чиста вода, спокойно море и ситен кехлибарен пясък с лек наклон към морето. Плажовете с обща дължина около 8 км. завършват към сушата с дъбови гори.
Регион: Южно черноморие
Вид обект: Семеен хотел
Нощувка в лв.: 8 лв.
Пощенски код: 8290
Телефон: 0887/677 167;0550/334 62
Факс: skype:eng.Stoichev
GSM: 0899/358432
Лице за контакт: Георги
Наименование: Къща за гости
Описание: В къщата се предлагат 4 двойни стаи (за 2+1 човека) и 2 апартамента (две отделни спални, всяка за 2+1 човека). Всички стаи и апартаменти са със самост. санит. възел и собствени тераси. Обзаведени са уютно и приятно и разполагат с хладилник, cable TV, масички и гардероби. Намира се на тихо и спокойно място в новия квартал на Приморско, на около 400 м. от морето и плажа. Има затревен двор с цветя, барбекю и място за паркиране на автомобили.
Регион: Северно черноморие
Вид обект: Ваканцонно селище
Нощувка в лв.: 10 лв.
Телефон: 055033467
Лице за контакт: Мима
Наименование: Къща за гости в Приморско
Описание: стайте се намират в старата част на гр. Приморско Всяка стая е стилно и модерно обзаведена със собствен санитарен възел ТВ-САТ и хладилник! Разполагат с уютен двор за почивка и релакс!
Вид обект: Къща
Телефон: 0889566907
GSM: 0897856685
Наименование: Луксозни стаи
Описание: луксозни стаи със собствен санитарен възел супер лукс обзавеждане ниски цени! Всяка стая със спалня и две допълнителни легла. Новата част на Несебър
Вид обект: Апартамент
Телефон: 0887514160
GSM: 0887514160
Лице за контакт: василев
E-Mail: Направи резервация !
Уеб сайт: http://nesebreturist.hit.bg
***Наименование: Луксозни стаи и апартаменти
Описание: Стаи и апартаменти намиращи се в новата част на град Несебър,частни къщи в които и стаите и апартаментите са обзаведени с кухненски бокс, хладилник и телевизор.
Вид обект: Къща
Телефон: 0554 4 34 09
GSM: 0888225341
E-Mail: Направи резервация !
Уеб сайт: http://bankovholiday.com/
Дано съм помогнала!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Дори и сега да нямаш нищо определено като отидеш там ще намериш. Под път и над път има бабки,които предлагат квартири.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Имай предвид, че само така пише по обявите, а всъщност 8-10 лв е юни и след 30-ти септември. То и в първата, която я е дала Алеандра си го й пише, де. Но успех
http://www.kraimorie.holidayinbulgaria.info/prices.aspx
Иначе виж и това, изглежда хубаво.