.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Просто аз :)
    Guest

Нормално ли е да съм нормален при употребата на алкохол?

Пробвал съм се да пия алкохол, но не ме хваща чак толкова.... Не съм от хората, които пият всеки ден... На 15 съм и скоро направих един експеримент... Аз и приятел засякохме за колко време мога да реша няколко (десетина) прости системи, когато не съм пил алкохол. След литър Водка (за мен тва е мноого), единственото различно нещо в мен, което чувствах, е че залитам и смърдя ужасно... Пробвах да реша още няколко, но всичко си беше нормално... Смисъл от литър водка всичко което чувствам е, че почвам да залитам.... Иначе не усещам нищо различно в начина ми на мислене!?! Питам се аз дали това е нормално?

П.С. Не си правете извод, че съм някъв алкохолик, напротив, не ми харесва, но просто искам да знам нормално ли е...

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    mi lek ko da ti kaja litar vodka sam nemoje6 da izpie6 ne moje6 ama nqma da si v syznanie az nemoga da go povqrvam tva za litar vodka az na amfeti ako izpiq litar vodka sa napiq i 6te pripadna sig ti ei tai mi pie6 litar vodka kade otiva6 moje bi
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Guest
    Еми човече има хора, които по няква причина са устойчиви към дадени субстанции... Вероятно ти си така спряма алкохола... Защото и аз съм горе-долу така... Като цяло е супер ужасно това... Не е икономически изгодно, тровиш се повече, излиза ти име... Пълна глупост... Тъй че като цяло е нормално...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    при себе си съм открила някаква зависимост - ако не съм в настроение, колкото и да пия пак не се напивам, просто все едно не съм пила, друг път от половината алкохол съм адски зле - психическа нагласа е поне при мен
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    oba4e na men se o6te ne mi qsno kak piete po litar vodka i ne se napivate ???
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Аз литър вода не мога изпия ве... :P Може да пробваш как ще ти се отрази чист спирт

Супер фен
    ела да видя как изпиваш 1 литър водка и не ти става нищо.. ако успееш ще ти изпълня 1 желание..
    ..тъпо келешче..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

1 литър и решаваш сисмети надявам се от Агрупа щото иначе ще те взема да ми решаваш задачите . Явно носиш на алкохол според мен ... или просто си бил в някаква такова настроение .... килограмите и височината също имат някакво значение .

А такова между другото интересно ми е ти нещо с матемитика да не се занимаваш щото това да се напиеш и да решаваш задачи това е изкривение което само математик може да допие въпреки че твоето си е било експеримент !

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    И аз се зачудих за същото. Аз съм правила всякакви експерименти със математически задачи... Пияна, трезва, по време на секс, друсана, недрусана, какво ли не.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си