- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Несподелена любов, или просто приятелство,нз...
Sega shte vi razkaja edna istoriika, malko sapunena, ama jivot (kakvo da s epravi) Ta znachi zapoznah se az s tui momche "X" minalata godina i to v mIrC, po4nahme da poddurjame vruzka i t.n.Vidqhme se hodihme na kafe i vsi4ko tei si prodalji.Nai - loshoto e , 4e na momenti tui sa6testvo iz4ezva i nqmam i sleda ot nego.A kato se poqvi s nova priqtelka, nz si kvo otvrat! I az qvno sam mu rezervata, a mn dobre znai, 4e mrazq takiva raboti i sq april meec pak hode6e s nqkva, dokato bee6 iz4eznal.Skusaha i to q mn ma obichashe, postoqnno me turseshe, nqkvi takia i sq pak izchezna sled prochutoto si hodene na more s fr-4etata si, koito mn me mrazqt, a daje i ne me poznavat! I 'X' pak izchezna i nishto ne se znae, onaq vecher se qdosah i go bloknah v skype, shtoto mi pisna naposleduk se az da go tursq, se az d apisha purva i t.n., btw nqam zor za nego
(E, ne che bih otkazala,ama nali...
) I seki put kato iz4ezne toq az po4vam da se tormozq i nqkvo takova i ve4e ne znam ... To kvo li mu puka na nego ... to takuv nepokis, che ne e istina! A da....zabravih.. izvinete..onaq ve4er mi sa obajda negova fr i mi sa kara det sam mi bila prizvanqla (i pone da be6e naro4no mi bez da iskam mu prizvanqh
) i ottogava sleda ot nego nqmam ama sum reshila, che i da go vidq shte go podmina...
p.p.1 Sry, ako sum pisala na dosta mesta nerazbiraemo, aam kakto kazva edin fr "pishesh kato indianec"
p.p.2 Pishete kvoto reshite, ako iskate ne pishete se taqnqmam pretencii, puk toi ako go vidi tva sluchaino, dano razbere , che stava vapros za nego i mi pisna veche i da si naprai nqkvi izvodi (koeto edva li shte stane
) Nqma da se razsurdq i ako dadete nqkoi savet za perfektnoto ubiistvo
nqma nqma za sega shte jivee
Moderated by Aleandra
т. 1 от Правилника!
Koito ne me ponasq da se iznasq!
ahahah shtoto ne mi se spii triq snimkite na eitoq "krasavec"
Ххаха ми маце, бих ти помогнал ама ме мързи да дишам, камоли да го прочета тоя текст дето си го написалаПървоначално написано от chance_baby
Така че, успех там с квото не ти достига и до СкиВ![]()
Interesna istoriq..no ti sama si go kaza-ima te samo za rezervna..taka che nqma smisal da se zanimavash s nego. I shtom ne ti e na zor, po-dobre taka kakto si go blokirala, ne mahai blok-a i si go zareji![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
daaa ne sam mahala blokaiztrih si4ko svurzano s nego i ot nego
6totto prosto ne e pzonal ! vse pak vi razkazah
![]()
Ami macka...tva mom4e moje da go duha!6toto nqq ni6to po-jalko ot myj s deviz "S teb sym...dokato namerq po-qka"...toi qvno e to4no takyv i ne zaslujava dr osven da mu tegli6 1 maina i da tyrsi6 4oveka koito 6te znae 4e iska to4no tebUspeh!
"Be the change you want to see in the world!"Mahatma Ghandi
Извинявай, ама той на колко години е?(не че има кой знае какво значение, но все пак питам) М?
Toi e na 15, az sum na 14![]()
az su6to taka mislq za tva ve4e ne iskam da imam ni6to ob6to s nego, puk i ne e edinstveniqПървоначално написано от ferendzia
![]()
Попитах на колко е, защото обикновено момчетата на тази възраст са меко казано неориентирани и за тях важна е само бройкатаЕ, има и изключения, но горе-долу това е положението
Така че, ако не желаеш да се превърнеш в поредната, просто се откажи от него, не те заслужава.
Първоначално написано от mid_get
mi az poprincip ne se otkazvam lesno, no i ne iskam da sum porednata, za tva re6ih 4e prosto si4ko trqbva da spre, po prostata pri4ina 4e nqma smisal![]()
Tochno taka..ne trqbva da se otkazvash po princip no vinagi trqbva da si ima edna granica, koqto da ne prekrachvash..Първоначално написано от chance_baby
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜