- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срамота ли е да правя секс със сутиен?
просто не си харесвам зърната,смятам,че са много големи,затова винаги го правя със сутиен. кажете какво мислите,но моля ве не ми се карайте,всеки има неща в себе си,които не харесва
Лошо нема![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Mislq 4e nqma lo6o....az poqnkoga ne sam si svalqla i roklqta,bluzkata...
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
Не ти ли пречи този сутиен?
Иначе лошо няма, ама не мисля, че това за зърната трябва да ти е проблем. Хората от какви други неща се притесняват (стрии, целулит, голям ханш, бирени коремчета, липса на мускули), пък ти...
Срамота е да се притесняваш от каквото и да е от човека, с който споделяш най-интимното. Той по дупките те барника, а ти се притесняваш за едни зърна. Порасни!
Мии малко странно би ми се сторило на мен ама така като искаш така да бъде макар че момчетата много се радваме на женски гърди иии няма от какво да се притесняваш![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
Няма лошо, стига да не е проблем за приятеля ти. Мисля, че не трябва да се притесняваш излишно, ако те обича това няма да е проблем за него.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
лятото по плажа какви баби се разхождат без горнища и с гърди тип ВИС-2 а ти за едни зърна се шашкаш
ААААААА тъкмо щях да ям, а пък тиПървоначално написано от Анонимко
![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
Попринцип не е проблем, но чак да го правиш целенасочено...
Оff vaob6te ne se pritesnqvai!!!!!Ako te obi4a tozi s koito hodi6 6te te priema kakva to si predpolagam![]()
По земята кръв се лее и Смъртта зловещо пее, падат черепи и кости, мрете ,чалгари ,прости!дашт вали дашт вали метала победи,вятар духа вятар духа чалгата да го духа!само метал никои друк всички чалгари са боклук!
{{One Tree HIll}}The best!!{{Breyton}}
ако човека с когото го правиш няма пробелм с това ,значи и ти нямаш проблем![]()
mi nqma ni6to lo6o,no ne mislq 4e trqbva da se podtiska6 ot tova 4e si razli4na,samoto pritesnenie ,koeto izpitva6 ot tqloto si nqma da ti pozvoli da se otdade6 palnocenno na udovolstvieto,ne trqbva da ti puka mnogo mnogo![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ти не си ги харесваш, но представи си момчето, с което си, да харесва точно такива зърна. Дай му шанс да се порадва и той! Иначе няма нищо срамно в това, в крайна сметка щом така се чувстваш по-добре, прави го така.![]()
SMILE FOR ME NOW
ne se trevoji za zarnata si az imah gore doly sa6tiq problem i go spodelih s gadgeto mi a toi kaza 4e vaobshte ne go zabelqzval a vsashnost ne go trevoji dori my haresva.svalqi sytiena ako te obi4a nema da my napravi izobshto vpe4atlenie davai smelo
По принцип проблем няма ...нито за теб...нито за човека до теб...но след време може да му се стори като вид липса на доверие....С него споделяш всички интимни моменти...и не само интимни....предполага се,че е част от живота ти....Засега проблем няма от тфоя срам но за в бъдеще не се знае.....Все някога ще се обвържеш с някого сериозно....И ще трябва да разкриеш всичко свое пред него...телесно...духовно....
Все пак ако можеш ще е добре да се опиташ да се справиш със страха си....За да не го превърнеш в комплекс....При това глупав и незначителен....Запомни че всяко човешко тяло е различно от останалите...Точно в тази индивидуалност...и оригиналност...бих казала...се крие очарованието ма тялото....Тъй че спокс
С умисъл сме били създадени различни
![]()