- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Подарявам готин ник ама женски в unibg
Ника беше на една моя приятелка която не използва чата вече от години но тъи като тя ми каза да го пазя по точно или да го подаря на някого или да флизам с него ........... а аз не мога да флизам с него не за друго ами ми е неудобно не съм момичеи реших да го подаря на някоя жена ако го иска ника е на англииски ако ви интересува може да ми пратите меила си да ви дам всичките дани пароли там кото ви тряа
Изключително хубав е като звучене великолепно или прекрасно момиче се превежда.
Това е много тъпо... се едно използваш чужда самоличност ли деа знам и аз...![]()
на някой му е притрябвал твоя ник всеки може да си направии не смятам,че ника е хубав като видях как се превежда ясно ми стана
bojeee![]()
![]()
великолепно момиче или страхотно глупаво ли звучи?????Първоначално написано от miminia
По-скоро банално и втръсва... изтъркано е едно такова...Първоначално написано от миркуу
Нещо като... бебитУууУ... СеКсИ... и секви такива...
Pretty girl?..... казах ти...
![]()
казвай колко пара искаш !!!!!!!!!1111111111111
дам по - точно банално ... ама си е и глупавоПървоначално написано от Manic_Panic
![]()
не е прети гърл а гриит![]()
на кого му е притрябвал твоя ник? особенно като ти и твоите познати вече го знаете, а и всеки може да си направи свой собствен...
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
^ Момче, усещаш ли как моя аватар и твоя подпис се допълват![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Специално за това го сложихПървоначално написано от ScionOfStorm
![]()
![]()
![]()
Казах че ника е женски а аз не съм жена за това не мога да го използвам........ ако някоя иска да го ползва да пише тука и стига с тези оффтопици.
ЕеееПървоначално написано от Octofunk
Ето това е \m/
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
moje da si go mushnesh otzad toq nick
Продавам хипер яки чорапи (шаренки такива), ама носени!![]()
^ Ааа , не брато, на Алекс ше са й прани винаги.
Факт!![]()
ако не са запазили уникалната фолма на крака не ги щаПървоначално написано от TheNightRider
![]()
![]()
Гриит гърл било...Първоначално написано от Whisskas