.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Guest
    mss mnogo (hug)

-Първо след тежък ден почисти добре лицето си със изпипан тоник,на качествена марка
    -после може да сложиш на акнето или пъпките коректор против пъпки
    -и накрая слагаш някакъв крем против тях

Изпипано.

Vichy си е най добре

гледам тук главно момичета пишат ама да кажа и аз
    майка ми е дерматалог има един сигурен начин за премахване на пъпки къпане по 1-2 пъти дневно първо горещ душ (хубаво напарване) после се натарквате хубаво с сапун после задалжително студен душ накрая си почистване лицето със спирт и си слагате сички ония работи дето си ги слагате

ЛБ
    Guest

ПЪПКИ

А ЗАЩО НЕ ОТИДЕТЕ НА КОЗМЕТИК ? АЗ СЪМ НА 15 И ДО ПРЕДИ МЕСЕЦ ЛИЦЕТО МИ БЕШЕ НАИСТИНА ОТВРАТИТЕЛНО , СЕГА ХОДЯ НА КОЗМЕТИК - РАБОТЯТ МЕ СЪС СПЕЦИАЛЕН УРЕД СЪС СВЕТЛИНА И ИСКАМ ДА ВИ КАЖА ЧЕ ПЪПКАТА ЗА ДВА ЧАСА Е ЗАВЯХНАЛА, А ТЕНА НА ЛИЦЕТО СТАВА НАИСТИНА СУПЕР , ЦЕНИТЕ СЪЩО НЕ СА ВИСОКИ , АКО РЕШИШ КАЖИ ЩЕ ТИ ПУСНА КООРДИНАТИ , НО НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ МЪЧИШ С ТЕЗИ ГАДИНИ , А И ОТ ОПИТ ЗНАМ , ЧЕИ ЛОСИОНИТЕ ИНАТ МНОГО КРАТКОТРАЕН ЕФЕКТ

Guest

KOZMETIKA I DIETI

MOGA DA TI PREPORA4AM KATRANEN SAPUN,KOITO E ZA PAPKI I 4ERNI TO4KI,AZ GO POLZVAM I SE IZ4ISTIH,MOJE DA GO NAMERI6 NA APTEKITE I V NQKOI MAGAZINI,NO V NIKAKAV SLU4AI NE SE LAJI DA SI KUPUVA6 LEPTEN,AZ SE IZLAGAH,I SEGA SAJELQVAM.ABSOLUTEN BOKLUK!

Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Guest
    Азимам проблем с пъпките от доста време. Сега съм на 16. Какво ли не съм пробвал и нищо не помага, дал съ около 600 лв най малко за процедури, от които има ефект, но за кратко и през тези 2 год осъзнах, че пъпките могат да бъдат и хубаво нещо. Ще прозвучи странно,но... Пъпките запазват приятелите. Истински близките хора не се интересуват от външния вид и пъпките ми помагат да отсявам приятелите от тези, които се смятат за мои приятели и след пресяването останаха само 2, но истински, за цял живот. Така че, голяма работа, 2-3 години пъпки, нали после няма да ги има,и не външният вид е важен, важен е характера.

DoomShadow
    Guest
    men tezi pypki me pobyrkvat. ne sa golemi no izlizat mnogo 4esto osobeno po 4eloto , okolo nosa i na bradi4kata. maxam gi s visoka xigiena ili nqkoi drug kozmeti4en produkt no izlizat mn 4esno. pitam se nqma li na4in da sprat da izlizat vyob6te!!!

Acne out много помага тва кремче.А си слагам сутрин и вечер.
    What Goes Around Comes Around

аз също имам проблем с пъпките-използвала съм прдукти на ЕЙВЪН(не действат)-накрая фанах и отидох в една аптека и попитах фармацевта какво имат против пъпки и жената ми предложи лосион,крем и сапун-не си спомням имената им защото беше отдавна,но ако случайно се сетя ще драсна някой ред

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си