.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Къде обичате да свършвате?

Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL

Re: Къде обичате да свършвате?

sorry za tupiq vupros oba4e iskam da znam..zna4i na 15 sum i za sega karam samo na vintelaciq a s gajeto mi hoime ot 4 meseca nqkude i do sega na dr mqstno osven v ustata mi ne e svur6val 6oto samo tam mu haresfalo za tfa pitam vie kude obi4ate ne 4e ne mi haresfa ama mi umruzna
    Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL

Кажи му другаде. На дупето е доста възбуждащо - дупето е бъкано с нервни окончания и топлата сперма е доста приятна. На гърдите, на корема, по лицето - което ти се струва възбуждащо.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Милена, без да го приемаш като заяждане, просто ми е интересно - ти само анален секс ли правиш?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Милена, без да го приемаш като заяждане, просто ми е интересно - ти само анален секс ли правиш?

Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest

Re: hi

Цитирай Първоначално написано от Milena_Pld
    Probvai v zadnika sa6to 6te ti haresa.
    mersi ama az pitam kude obi4at mujete i vuprosa mi e kum tqh ina4e thanks problema mi e 4e na dr mqsto ne iska a ima li zna4enie tfa za nego

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Зависи от позата, но все пак дали ще е на задника, корема, гърдите или в устата е без значение. Важното е секс да има .

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Guest
    e ako ste s guma?

Guest

hypariX

na kilima

mane nai me kefi v ustata

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Тук преди време един пич беше пуснал една тема ебавка как свършил в устата на женското си куче и питаше дали е забременяло...така де пича не получи особено разбиране по проблема си ...но идеята си я бива
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Guest
    sekfi shestaci ima a sa daje gledah 4e edin si e ebal kotkata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си