- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде обичате да свършвате?
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
sorry za tupiq vupros oba4e iskam da znam..zna4i na 15 sum i za sega karam samo na vintelaciqa s gajeto mi hoime ot 4 meseca nqkude i do sega na dr mqstno osven v ustata mi ne e svur6val 6oto samo tam mu haresfalo
za tfa pitam vie kude obi4ate
ne 4e ne mi haresfa ama mi umruzna
![]()
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
Кажи му другаде. На дупето е доста възбуждащо - дупето е бъкано с нервни окончания и топлата сперма е доста приятна. На гърдите, на корема, по лицето - което ти се струва възбуждащо.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Милена, без да го приемаш като заяждане, просто ми е интересно - ти само анален секс ли правиш?![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
mersi amaПървоначално написано от Milena_Pld
az pitam kude obi4at mujete i vuprosa mi e kum tqh ina4e thanks problema mi e 4e na dr mqsto ne iska a ima li zna4enie tfa za nego
![]()
Зависи от позата, но все пак дали ще е на задника, корема, гърдите или в устата е без значение. Важното е секс да има.
e ako ste s guma?
na kilima
mane nai me kefi v ustata![]()
Тук преди време един пич беше пуснал една тема ебавка как свършил в устата на женското си куче и питаше дали е забременяло...така де пича не получи особено разбиране по проблема си ...но идеята си я бива![]()
![]()
![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
![]()
![]()
sekfi shestaci ima a sa daje gledah 4e edin si e ebal kotkata