.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Pri momichetata e razlichno za bolkata, za tova dali s prysti moje..no i da si otvorena s prysti kakvo ot tova?kakvo si usetila ot samiq seks?nishto..taka che mani gi tiq prysti i si go pravi kato horata
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Да му еба майката! /Доколкото помня, казах, че ако още някой каже, че ципата не е на входа на влагалището, ще започна да псувам /

Да, ще боли. Немалко жени ги боли в началото на всеки акт, дори да правят секс от години.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от lqlqlqlqlqlqlqlqlql
    Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    Цитирай Първоначално написано от crazy_girl4e
    ъъъ как ше се отвориш с пръсти бе моме ?!? аз за такова не см чула некой да обади ако може.....па и съм чела че девствената ципа е на 8-9 см дълбочина , ако пруста ти е 10 см може и да стане
    8 9 см грубо е дължината на влагалището бе "моме"! А ципата е на самия му вход! Иначе съм съгласна,че с пръст е трудна работа да се "отвориш"!

abe ti luda li si cipata da e na vhoda be eiii, otvori nqkoe enciklopediq da pro4ete6 malko, a po vuprosa s prust e izkliu4eno da se otvori6!
    Ей честно ми писна от такива нещастници,които хем не знаят,хем уверено втълпяват простотиите си... И не ме съветвай аз да чета,а по-добре вземи го направи ти,щото единствения,който приказва глупости си ти в момента! И тъй като не приказвам,а обичам да си служа с аргументи се постарах да ти намеря и картинка да го видиш нагледно,както и всички други "разбирачи като теб"!
    http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Hymen_virginal.jpg

Абе, вие не сте ли се гледали между краката и не сте ли се пипали?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си