.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49
    Guest

Бельо в гаджето ви?

ima li va6e belio v gadjeto vi? moq edin pat mnogo go izkefiha pra6kite mi i gi svali i si gi pribra v 6kaf4eto ta interesno mi e pri ostanalite kak e

Guest
    според мен това не е нормално,че той може да си вземе всички твой прашки и всички твой гащи
    бтв плс пичи на български език

Guest
    В последното ми има. Скъса ми ги и му ги подарих (след като ги изпрах), за спомен.

Мммм мен супер би ме изкефило.. дали да не й подскажа
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

интересно..

Преди няколко дни намерих боксерки на бифшото гадже Беше хубаво, че ги намерих аз, а не мама
    На който му се убива време...

Guest
    е аз не съм ги прала... то това е идеята ... т.е не са били и мръсни де.. от нас до тях не са се нацапали

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    е аз не съм ги прала... то това е идеята ... т.е не са били и мръсни де.. от нас до тях не са се нацапали
    Схванала си правилно идеята. Ваното е да са носени ама малко.. просто да остане мириса на кожата ри по тях, а не да прайш реклама на прах за пране ;д.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Да, има мое бельо в тях и не само това. Аз имам дрехи в тях, той в нас също.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не, няма мое бельо у тях, но идеята звучи готинка ...
    Може и аз някой път да му отмъкна някои боксерки
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ami ima edni moi 4erveni pra6ki koito my podarih predi da zamina za BG predi mesec

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    според мен, това не е нормално,че той може да си вземе всички твой прашки и всички твой гащи.
    бтв, плс пичи на български език
    Господине(?), след 3 часово издирване на думата "пичи" във всички налични речници в клиниката, мога да кажа напълно отговорно, че такава дума не съществува! Дори попитах няколко колеги.
    Също така, думата "плс" не ни е много ясна в клиниката. Младото поколение видимо разширявате езика ни. Похвално!

Guest
    moe belio pri gajeto mi nqma. za kvo mu e da mi nosi pra6kite? ina4e negovo pri men ima. obi4am da nosq mujki boxerki a i toi kazva 4e na men mi sedqt po dobre

Мега фен Аватара на koalka
    Не, нямам.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Мии не, няма мое бельо,нито пък аз негово-но идеята не е лоша
    f@nt@zi@

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Pomnq vednyj che se izbazikah che she mu podarq kolana mi za spomen... i toi vika.. "Ne mi trqq toq kolan.. Iskam prashkite ti za spomen!" ... Ama... Ne mu gi dadoh.....

tva e gotina ideq radva me 6te naviq moita mi podari ne6to takova za 9tiq mesec (iskam da ima nqkuv povod se pak), ako se navie de, 6tot moje i da ne iska no vse nqkoga 6te gi otmukna, ili puk kato otideme v nas kato gi svala i 6te gi skriq nqkade i posle kato trqbva da si hodi i kvo.... nqmaaaaaaaaa i 6te si trugne bez tqh ama posle 6te si gi vzeme

ammm...na6to nee mnogo belio....toi mi dade 1 negova rizka predi da zamine za sf....a az mu dadoh...am.. ...a da... edno takova za ruka,,, hihik in4e mi iska6e i boksrekite...bla bla...sutien... 4orapki amm... ne mu gi dadoh :[
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Това което е направил е малко тъпичко не мислиш ли? За какво му са сигурно иска да ги души :P

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Peshito
    Това което е направил е малко тъпичко не мислиш ли? За какво му са сигурно иска да ги души :P
    Пешкоо, остави камиончето и лягай да нанкаш..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Peshito
    emi da... edin den bqhme celiq den razdeleni i toi kaza 4e si e igral s tqh i si e mislil za men

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    много бих се радвала да намеря вкъши слипчета на приятеля ми,ама едва ли има такава възможност
    няма любов

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не, няма. Мислила съм много пъти да оставя 1-2 чифта, че като ме подмокри да има как да се прибера. Ама ако свекървата ги сбара? За сега по-върви идеята да си нося 1 чифт в дамската чанта.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не, няма. Мислила съм много пъти да оставя 1-2 чифта, че като ме подмокри да има как да се прибера. Ама ако свекървата ги сбара? За сега по-върви идеята да си нося 1 чифт в дамската чанта.
    kvo? nosi6 si ga6ti v 4antata i kato se podmikri6 obuva6 4istite a mrasnite si gi slaga6 v 4antata ? blqk

Град
    Plovdiv
    Засега не , имаше такава идея амааа и наще и техните ако намерят чужди дрехи ще направят проблем и ще има кръстосан разпит Пууу че консерви са
    Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.

Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си