- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бельо в гаджето ви?
Не съм го правила. Събувам ги за сега доста преди да ги намокряПървоначално написано от Анонимко
![]()
krem4et0 ne ti li se e slu4valo da se podmokrish kato ste na kafe primerno?
Който го може го прави ... аз си откраднах едни копринени![]()
ne nqma,pak i drehite koito si kopuvam mn si mi haresvat i ne bih mu dala nqkoi ot lubimite si pra6ki naprimer,apak i kak da si hodq sled tova![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от marina star
![]()
mi az bqh s pola... a i jiveq na 5 minuti pe6a ot tqhПървоначално написано от OtherDimension
Офф ясна работата... държиш на прашките повече отколкото на приятеля си.. пфПървоначално написано от marina star
Това действа като афродизиак при момчетата бе момиче))
Моята пък преди да замине за Кипът у нас стана едно еотично бельо у нас.. че покрай тая тема се замислих дали да му обърна малко внимание.. може още да ухае на нея...![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
един съвет : зарежи приятелят си, спести му мъките..Първоначално написано от Анонимко
една дрешка ти се свиди да му подариш
мерси на такава любов..
Абе, човек, случайно да си чувал за пликчета???Първоначално написано от Анонимко
Сега, ако кажеш, че си момче и си фйешън, ще съм познала, само те са такива гнусливи. Ужас, това е нещото, което не мога дапонасям в едно момче... да ми се превзема за глупости, а и в момиче също, ама там съм по-свикнала.
Някои хора се бършат след ходене до тоалетна и гащите им не миришат!
По темата...да не съм луда, че да ходя без бельо по улиците само защото на него му се приискало да има мои гащи...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от Sam90
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ами не няма...и нейно в нас няма...Но като цяло идеята е шантава,само да ги не намери някои от вашите![]()
![]()
Ние с него не ходим на кафе. Обикновено се разхождаме!Първоначално написано от Анонимко
да аз и взех чорапите![]()
Моя веднъж си взе любимите ми прашки,като ги видя и на него му стана любими за това ги и взе де...ама след известно време аз си ги взех сама![]()
А не
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Ми исках да си взема от нея ама тя не ми даде.Колкото до моите боксерки-като види кви дупки имат и ще се откаже.![]()
![]()
Ами още НЕ![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
в смисъл, дали съм си пъхал боксреките в нея ли???
Аз ще стана като този от филма - http://www.imdb.com/title/tt0396171/ ,ще убивам и ще правя парфюм от миризмите на кожите ви,жени къде сте искате ли да ви покажа моя нов парфюм - Усещане за жена (всички прили ки с филма,в който участва Ал Пачино са напълно случайни)Първоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
![]()
da az imam nqkolko 4arpogashtnika za6toto go vazbujdat mnogo kato sa na men i edna poli4ka![]()
4ORAPOGASHTNIKA IZVINQVAM SE ZA GRE6KATA