- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Поредната трагея в България
http://www.focus-sport.net/?do=n1148764100130
Знам, че темата не е е за фън, но тук повече хора ще научат-колко е опасно да се шофира в нетрезвенио състояние и, това че си известен няма да ти помогне!Преклон пред загиналият и изказвам съпричастие и към Максим...той и Албена бяха сред хората от кампанията-,,НЕ ШОФИРАЙ ПИЯН,,, но очевидно...Това е шампион на България, но...НЗ![]()
![]()
т.1 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3.
Против съм, но има ли значение кво казвам аз?![]()
Да верно, хората така и така ше се натряскат и ше седнат зад воланаПървоначално написано от o.c.
![]()
КОЕ Е СМЕШНО, ЧЕ МОМЧЕТО Е ЩЯЛО ДА СЕ ЖЕНИ И ДА ИМА СЕМЕЙСТО ИЛИ, ЧЕ ШАМПИОНА НА БГ Е ЗАМЕСЕН, А ?Първоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
????????????WTF
Първоначално написано от the_o.c_girl
Кой се е смял бе момиче?
![]()
Чакай малко бе, аз не съм шпионинПървоначално написано от Sam90
![]()
Кфото щете казвайте ама на това викам аз руска работа.
НЕ ОБИЖДАЙ РУСНАЦИТЕ И ТОЙ НАИСТИНА Е ШАМПИОН(ТОВА НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ОТРЕЧЕ)1.2 промила са дефакто 2 бири, но и това не е малко...така е, но и това, което е направил за БГ не бива да се забравя!Отново преклон към загиналия!Първоначално написано от o.c.
И ОЩЕ 1 ПЪТ НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ И, ЧЕ РУСИЯ ВИ Е ОСВОБОДИЛА(ТОВА Е ЗА О.С)
Виждаш ли какво съм написала аз съм против, но ми е инт колко мукльовци са за да и не ме обиждай!бахи и хората сте!ПОГЛЕДЕТЕ В КАКВО ПРЕВЪРНАХЕТЕ ТЕМАТА!
няма смисъл да обсъждате и да пускате анкети ,момичето е от моя град познавам я сега трябва да 12 клас невороятно красива е ама тва какво и помогна ?а какво като е световен шампион попречило ли му е да кара след като е пил ?
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
няам книжка и кола и сам на 16 и не моа да шофирам в нетрезво састояние тка че бла бла против съм!
Raise your fist!
Можело да му дадът на Максим от 3 до 10 години затвор..Няма значение,че направи толкова много за България,няма значение,че накара българите да се гордеят,защото сега всичко отива по дяволите.Това е срам не само за него...да участва в такава кампания и да се улее по такъв смешен начин...аз лично се възмущавам много и това,че е допринесъл толкова много за България не го оправдава...Поклон пред паметта на загиналия!
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Преди години бяха разпространени в нета едни сайтове и снимки е нета и там пишеше доста неприятни неща, оттогава ги намразих.А и миналата година на морето имах проблеми с един руснак,живеещ в България, в една дискотека сс видяхме.но това не засяга темата![]()
Ти тъпа ли си верноПървоначално написано от the_o.c_girl
кой може да е "за"????
И ти сама си направи темата такава...
Let The BEAT Control Your Body
Възхищавам се на Максим принципно,направил е страшно много за България,но е абсурдно,че се е качил в кола след като е пил,макар и малко,особено като беше твърд противник на карането в нетрезво състояние.Искрено се надявам да не е предизвикал катастрофата и ако е,трябва да бъде наказан по всички закони,без значение какво е направил за страната ни,в такива ситуации,е просто човек.И как може темата да е във форум "Фън"!?
Говорете,говорете...всички на теория сме против,ама колко от вас ще се напият и ще откажат да седнат зад волана някога в бъдеще? Колко от вас ще си спомнят един ден какво са писали сега....Но вие говорете,говорете.А колко от вас знаят наистина каква болка остава след една катастрофа....![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Според мен смешното е ,че Максим е участвал в кампанията "Ако си пил слез - искам да стигна жив"Първоначално написано от the_o.c_girl
1во лично аз съм на 20 години, шофирам редовно от година и половина и досега съм сядал зад волана, само след употреба на 1 бира в разстояние на час и половина и това се е случвало веднъж..
2ро - жалкото в случая е, че Максим е лице именно на кампания против шофирането под въздействие на алкохол .. Жалкото е, че преди това полицай го е пуснал ей така .. какво щеше да стане, ако го беше спрял? Щеше да спаси човешки живот...
Всеки сам си носи кръста, а независимо дали Максим ще влезне в затвора или не, той ще носи този огромен кръст и наказанието да не може да се погледне в огледалото всяка една сутрин
по темата за алкохола и закона...над от 1.2 алкохол нагоре се дават от 3 до 10 години т.н.,но понеже той е "шампион" за него вс може сега го изкараха с 1.1 алкохол а там има само административна глоба от 500 леваПървоначално написано от ^BAD_GIRL^
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Наистина ли?!Не знаех..Първоначално написано от Dark_Angel_F
наистина е смешно това
оо сто процента ако взема книжка след време ще има повече от един случай да съм карала пияна.Но има време.