.

Виж резултатите на анкетата: За ли си за шофиранео в нетрезвено състояние...и ако ,,да,, ЗАЩО?

Гласували
104. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да, защо пък не!

1 0,96%
  • НЕ!

103 99,04%
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 78
    Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново

Поредната трагея в България

http://www.focus-sport.net/?do=n1148764100130
    Знам, че темата не е е за фън, но тук повече хора ще научат-колко е опасно да се шофира в нетрезвенио състояние и, това че си известен няма да ти помогне!Преклон пред загиналият и изказвам съпричастие и към Максим...той и Албена бяха сред хората от кампанията-,,НЕ ШОФИРАЙ ПИЯН,,, но очевидно...Това е шампион на България, но...НЗ

т.1 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3.

Guest
    Против съм, но има ли значение кво казвам аз?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от o.c.
    Да верно, хората така и така ше се натряскат и ше седнат зад волана

Град
    Цитирай Първоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
    КОЕ Е СМЕШНО, ЧЕ МОМЧЕТО Е ЩЯЛО ДА СЕ ЖЕНИ И ДА ИМА СЕМЕЙСТО ИЛИ, ЧЕ ШАМПИОНА НА БГ Е ЗАМЕСЕН, А ? ????????????WTF

Guest
    Цитирай Първоначално написано от the_o.c_girl
    КОЕ Е СМЕШНО, ЧЕ МОМЧЕТО Е ЩЯЛО ДА СЕ ЖЕНИ И ДА ИМА СЕМЕЙСТО ИЛИ, ЧЕ ШАМПИОНА НА НГ Е ЗАМЕСЕН, А ? ????????????WTF
    Кой се е смял бе момиче?

Кое е смешното? Смешното е, че сме кухи лейки цялата нация! Че гледаме всеки ден как измират толкова много хора и не си взимаме грам поука - напротив. ТОВА е смешното ... да се чудиш да се смееш ли или да плачеш.

Явно това, че е шампион не му пречи да е поредния мухльо
    На който му се убива време...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sam90
    Кое е смешното? Смешното е, че сме кухи лейки цялата нация! Че гледаме всеки ден как измират толкова много хора и не си взимаме грам поука - напротив. ТОВА е смешното ... да се чудиш да се смееш ли или да плачеш.

Чакай малко бе, аз не съм шпионин

Цитирай Първоначално написано от Sam90

Чакай малко бе, аз не съм шпионин
    какъв шпионин те гони бе, човек? Говорим за Максим.. нали?
    На който му се убива време...

Guest
    Кфото щете казвайте ама на това викам аз руска работа.

Град
    Кфото щете казвайте ама на това викам аз руска работа.
    НЕ ОБИЖДАЙ РУСНАЦИТЕ И ТОЙ НАИСТИНА Е ШАМПИОН(ТОВА НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ОТРЕЧЕ)1.2 промила са дефакто 2 бири, но и това не е малко...така е, но и това, което е направил за БГ не бива да се забравя!Отново преклон към загиналия!
    И ОЩЕ 1 ПЪТ НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ И, ЧЕ РУСИЯ ВИ Е ОСВОБОДИЛА(ТОВА Е ЗА О.С)

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: Поредната трагея в България

http://www.focus-sport.net/?do=n1148764100130
    Знам, че темата не е е за фън, но тук повече хора ще научат-колко е опасно да се шофира в нетрезвенио състояние и, това че си известен няма да ти помогне!Преклон пред загиналият и изказвам съпричастие и към Максим...той и Албена бяха сред хората от кампанията-,,НЕ ШОФИРАЙ ПИЯН,,, но очевидно...Това е шампион на България, но...НЗ
    Що за тъп въпрос е това. ЗА или ПРОТИВ, отговора е повече от ясен, глупава ли си !?
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    Виждаш ли какво съм написала аз съм против, но ми е инт колко мукльовци са за да и не ме обиждай!бахи и хората сте!ПОГЛЕДЕТЕ В КАКВО ПРЕВЪРНАХЕТЕ ТЕМАТА!

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    няма смисъл да обсъждате и да пускате анкети ,момичето е от моя град познавам я сега трябва да 12 клас невороятно красива е ама тва какво и помогна ?а какво като е световен шампион попречило ли му е да кара след като е пил ?
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Град
    L.A. \ Moscow
    няам книжка и кола и сам на 16 и не моа да шофирам в нетрезво састояние тка че бла бла против съм!
    Raise your fist!

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Можело да му дадът на Максим от 3 до 10 години затвор..Няма значение,че направи толкова много за България,няма значение,че накара българите да се гордеят,защото сега всичко отива по дяволите.Това е срам не само за него...да участва в такава кампания и да се улее по такъв смешен начин...аз лично се възмущавам много и това,че е допринесъл толкова много за България не го оправдава...Поклон пред паметта на загиналия!
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Guest
    Преди години бяха разпространени в нета едни сайтове и снимки е нета и там пишеше доста неприятни неща, оттогава ги намразих.А и миналата година на морето имах проблеми с един руснак,живеещ в България, в една дискотека сс видяхме.но това не засяга темата

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Виждаш ли какво съм написала аз съм против, но ми е инт колко мукльовци са за да и не ме обиждай!бахи и хората сте!ПОГЛЕДЕТЕ В КАКВО ПРЕВЪРНАХЕТЕ ТЕМАТА!
    Ти тъпа ли си верно кой може да е "за"???? И ти сама си направи темата такава...
    Let The BEAT Control Your Body

Guest
    Възхищавам се на Максим принципно,направил е страшно много за България,но е абсурдно,че се е качил в кола след като е пил,макар и малко,особено като беше твърд противник на карането в нетрезво състояние.Искрено се надявам да не е предизвикал катастрофата и ако е,трябва да бъде наказан по всички закони,без значение какво е направил за страната ни,в такива ситуации,е просто човек.И как може темата да е във форум "Фън"!?

Голям фен
    Говорете,говорете...всички на теория сме против,ама колко от вас ще се напият и ще откажат да седнат зад волана някога в бъдеще? Колко от вас ще си спомнят един ден какво са писали сега....Но вие говорете,говорете.А колко от вас знаят наистина каква болка остава след една катастрофа....
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

КОЕ Е СМЕШНО, ЧЕ МОМЧЕТО Е ЩЯЛО ДА СЕ ЖЕНИ И ДА ИМА СЕМЕЙСТО ИЛИ, ЧЕ ШАМПИОНА НА БГ Е ЗАМЕСЕН, А ? ????????????WTF
    Според мен смешното е ,че Максим е участвал в кампанията "Ако си пил слез - искам да стигна жив"

Мега фен
    Град
    Utopia..
    1во лично аз съм на 20 години, шофирам редовно от година и половина и досега съм сядал зад волана, само след употреба на 1 бира в разстояние на час и половина и това се е случвало веднъж..
    2ро - жалкото в случая е, че Максим е лице именно на кампания против шофирането под въздействие на алкохол .. Жалкото е, че преди това полицай го е пуснал ей така .. какво щеше да стане, ако го беше спрял? Щеше да спаси човешки живот...
    Всеки сам си носи кръста, а независимо дали Максим ще влезне в затвора или не, той ще носи този огромен кръст и наказанието да не може да се погледне в огледалото всяка една сутрин

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
    Можело да му дадът на Максим от 3 до 10 години затвор..Няма значение,че направи толкова много за България,няма значение,че накара българите да се гордеят,защото сега всичко отива по дяволите.Това е срам не само за него...да участва в такава кампания и да се улее по такъв смешен начин...аз лично се възмущавам много и това,че е допринесъл толкова много за България не го оправдава...Поклон пред паметта на загиналия!
    по темата за алкохола и закона...над от 1.2 алкохол нагоре се дават от 3 до 10 години т.н.,но понеже той е "шампион" за него вс може сега го изкараха с 1.1 алкохол а там има само административна глоба от 500 лева
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Според мен смешното е ,че Максим е участвал в кампанията "Ако си пил слез - искам да стигна жив"
    Наистина ли?!Не знаех..
    наистина е смешно това

Guest
    оо сто процента ако взема книжка след време ще има повече от един случай да съм карала пияна.Но има време.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си