- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Писна ми от диети
Щях да ти кажа за същото, за което каза fintiflu6ki.
Имам една приятелка, която я тормозеше такова нещо и отиде, назначиха й лечение - хапчета + диета и спорт. Обаче действа много зле на психиката и тя се отказа. То бяха едни некръснати изследвания, взимане на кръв, пиене на глюкоза, да не говорим за лудата диета, която трябваше да пази.
NE OBRU6TAI VNIMANIE NA ZLOBATA,S KOITATO TE ZALIVAT KELEMENCATA V DASKALO!OTEBI GI I SI MISLI SAMO,4E KATO OTSLABNE6 NIAMA DA TE RAZPOZNAVAT PO ULICATA DAJE
Каквото си градил с години, може да се срине
само за една нощ.
Не спирай да градиш ВЪПРЕКИ ТОВА!
Az kazvam,4e 6tom se e podlagalo momi4eto na 1000 dieti,iavno e gotova na vsi4ko,za da izglejda dobre.I taka triabva =D> Puk i na neia i triabva da svali o6te malko.Samo budi uporita i ne se otkazvai,ne se depresirai i ne kazvai,4e ne ti se jivee,da ne te bia![]()
Каквото си градил с години, може да се срине
само за една нощ.
Не спирай да градиш ВЪПРЕКИ ТОВА!
сичко си е до храненето и до физическата дейност ако увеличиш порциите тоест да ядеш по 4-5 пъти на ден но в малки количества резултат ще има но тряа и да спортуваш.Аз примерно свалих 25 кг(момче съм) кат 5 месеца бях на плодове и салати и почти секи ден ходех да ритам
Точно такаПървоначално написано от Анонимко
...МОЛЯ?? 25 кила за 5 месеца? Ще припадна! Поздравления все пак!
![]()
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.
ох знам какво ти е...и аз така от година и нещо спазвам диети, спорувам и кво ли още не...просто ще трябва да се примириме със съдбата си...аз не искам да отслабна за да ме харесват другите а за да се чувствам удобно в собствената си кожа![]()
vij ne izpadai v takiva sustoqniq na gnqv,qdosvane i ot4aqnie,za6toto te mogat da dovedat prqko do hranitelni raztroistva..a tova ne ti go pojelavam.i az sum na dieti ot kakto se pomnq,ne 4e ima za6to,no tova mi e maniq,koqto mi pri4ini mn zlini,noo.....po temata..vinagi ima momenti v koito ne svalq6 i te moje da sa dosta produljitelni i ponqkoga dori i da ne si hapnala pak moje da ka4i6 nqkoe kilce.....ne se predavai,nai-vajnoto e turpenieto i da ne li6ava6 organizma si ot ni6to ..ne go zabravqi.uspeh mili4ka s teb sum
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***