Цитирай Първоначално написано от Whisskas
Да...Мама му деееба,когато не уча и не пътувам нанякъде дните ми са суууупер еднакви.
Когато съм си в моя град...Всеки ден е един и същи.
Вчера например беше един обикновен ден.
Е сега ще го разкажа...
Не съм ставала,защото не си лягам.Аз не спя нощем.
Така че...Като се съмна си направих едно зверско силно кафенце,изпих го, заедно с традиционното сутрешно козче.
Към 10h ходих на друго,не толкова силно кафенце с една мацка,която извади от нейния джойнт и се напушихме.
Стана ми едно такова размазано и уморено,прибрах се вкъщи,обадих се на приятеля ми,той дойде, гушкахме се докато ми беше размазано и уморено, после правихме секс,а след това се напушихме.
Той тръгна към Дружба,да пазарува стаф за морето,а аз си легнах.
Спах някъде до... 19h.
Като станах ходих да пия кафе с едно приятелче в барчето,където си губя цялото време...
Той извади,аз извадих, направихме си меееега-якия микс,надрахме се и после аз си отидох вкъщи.
Мама и тате още не си бяха легнали, помотах се с тях,пих кафе с баща ми,майка ми ми нарисува ноктите на краката, после те си легнаха,аз отциклих няколко часа на нета, писах тук някакви простотии, после четох книжка, после се напуших и изгледах две филмчета.
Ииии...Към 7-8h днес заспах, станах в 14...И натам деня е същият.
Един обикновен ден, в моя обикновен квартал...
С малката разлика,че днес съм на рожден ден на една мацка,която става пълнолетна.А рожденните дни на хора,които стават пълнолетни винаги са аааадски забавни. :P Днес денят ще бъде с една единичка по-необикновен.
Найс...
ave ti ako seki den prai6 tui trqa si milionerka otde namira6 pari za koz4e blaze ti btw