- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "Сатанинска библия"(Ла Вей)
Аз не съм открехнат в тези работи, но до колкото разбрах от първия линк (където сичко е черно и червено), сатанизма се противопоставя на християнството и това, в което ни убеждава то? Т.е. сатанистите не приемат греха за грях, а напраотив.. нещо такова?
![]()
Уау... наистина леко откачено, но пък интересноМоже да почета малко по въпроса
![]()
![]()
Що се отнася до въпросната Сатанистка библия... мисля, че една позната имаше нещо такова, ама далеееч не съм убеден![]()
Антихристите на веро?Първоначално написано от Totalitarianist
![]()
Няма проблемПървоначално написано от RAWRRR
![]()
Баси вие сте зле ,направо `сичките на
Сатурн!![]()
![]()
![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Аз съм Сатанист и пия кръвта на девици всяка вечер кхъ кхъ.
Ми няма лошо ако се интересуваш, за мен това си е чиста проба простотияЧети световни митологии, ТАМ вече е купонът
Интересни са!
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Като например!?![]()
я препоръчай нещо, верно... аз съм чела ебати глупостите.![]()
Гръцка митология >>> all!!
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Райдъре, метни оня линк с книгата, че не си го спомням...иначе в уикипедия има доста интересни статии за месопотамска , нордическа и всякакви такива митологии
пиши примерно Мардук в уикипедия и ти тръгват всички месопотамски божества с друга странична литература за тяхЯко е
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Тва май всички сме го чели!Гръцка митология >>> all!!![]()
potyrsi v google ama q ima samo na ang
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
1 praitel mi q be6e kupil ot metal shop v sf no nz to4no koi metal shop
По-добре недеееей бате по-добре недееейне се занимавай ,ще си нашълниш главата с глупости
ОК ама май сме повечко от сатанистите, а?Първоначално написано от Schwarz_Blume_B
![]()
И мен т`ва кво ме ебе?Първоначално написано от loyal_88
![]()
Па нищо. тфа е само информативно.Първоначално написано от Schwarz_Blume_B
Е, все пак гледай да не те заебе де...![]()
сатанизъм...
бляяяяяяяяяя!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Айде само ми ела,да ти разкатая мамата!Ела!Първоначално написано от loyal_88
![]()
блек метъли, кво искаш...![]()
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ае стига с тая скандинавска митология (по-която си се запалил от метала предполагамПървоначално написано от TheNightRider
) , че ще те ударя със ботуша-който-се-прави-от-началото-на-времето
![]()
Нещо против скандинавската митология?
Що ? Ако кажа да, всичките fanboys на скандинавската митология, ще ме линчувате?Първоначално написано от ScionOfStorm
Хяхяхяхя, не бе, секси про, няма, просто ми е интересно.
И с какво презрение го казва фенбойс обаче...хубаво е да имаш интереси, нали знаеш? Иначе....съкваш, братко, съкваш![]()
Откога ти, тр00 хеави метал оф стийл & други тежки минерали , който е толкова квлт, се интересуваш от мен? Направо се чувствам поласкан!Първоначално написано от ScionOfStorm
Интереси е хубаво да имаш, да. И аз преди се интересувах от тази митология. Интересно е, ако си на 12-13 и ти се четат приказки
И да, смешни сте ми, като във всяка тема ми пишете КАКВИ ФЕНОВЕ СТЕ НА ОДИН!!! на Тор и т.н. и как ми вярвате в майката природа. Ама, това е хубаво нещо, като ставам сутрин да се разсъня с поредната дозя смях предоставена ми то вас.
Ае, този пост спира тук, отивам да се крия, за да не дойде колесницата на Тор и да ми причинят болка ;-(
Хяххяхя, ама си ми много сладък хъхъ ;p
Обичам живак, не е особено тру, нито пък особено окулт, нито пък метАл ;p
Приказки вика...ми хубаво, така да е. Задълбай малко повече, ако не си го направил преди, и ще си промениш мнението. Открий някои паралели, може би
И да, копеле, майна, братле, йоо, маафака, не съм точно фен, но ми харесва тази митология, харесва ми примерно повече от приказките на попвете за олмайти год ъф хоули лайт енд стъф
Поредният палячо реши да се прави на тех про във форума, повтаряте се, че и почвате да си приличате.
Лошо, бате, лошо, не сте интересни вече
И колесницата идва, да![]()
ТЕХ ПРОПървоначално написано от ScionOfStorm
ТЕХ 1337|\/355
Ех, сори не съм толкова тех про като теб ;-(
Говориш като някое 12годишно лапе, което е играло твърде много Кънтър.
Кой е казал че аз обичам попа да ми говори за "олмайти год ъф хоули лайт енд стъф'.
Не мисля , че е нужно да задълбавам в приказка, пълна с не логични действия.
14 4/\/\ 50 50|>|>Y 50|> /\/07 |}31/\/G 45 1337 45 Y0U
ХЯХЯХЯХЯХЯХЯ, ТЕХ ПРО.
А пък ти на мен си ми много интересенВинаги сте ми били интересни и са ме забавлявали разни фанбоичета.