.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    ksjsjs
    Guest

Moderated:Опасна ли е френската любов?

Ima li opasnost kato momi4e pravi svirki na momche kato toi svarshva v ustata i tq da ne useti nishto i ima li veroqtnost da se zarazi ot ne6to kato mu e galtala sp****ta pls help zarazena li sam

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Guest
    Заразена си и то от една неизлечима Болест - Улигофрефия

ksjsjs
    Guest
    ne srz kajete mi vaop6te neznam ni6to za tiq raboti moje da vi izglejdam mn prosta no se strahuvam

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    ако той е болен и ти ще се заразиш а ти какво искаш да усетиш като ти се изхвърли в устата
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Guest
    Споко д екво си се паникьосала ?! Първо прочети Мъъъничко литература после почни да правиш секс

Нищо не може да ти стане като гълташ сперма В спермата има голямо количество протеини , натрий, цинк, фруктоза, спермин, аминокиселини, простагландини, простациклини, ензими, гликопротеини или протеогликани - общо взето неща , които не могат да ти навредят ( даже обратното )

Цитирай Първоначално написано от ksjsjs
    ne srz kajete mi vaop6te neznam ni6to za tiq raboti moje da vi izglejdam mn prosta no se strahuvam
    Еми като нищо не разбираш как можа да му дадеш да му лапаш патката ма... ееей прости келеши...

ДА, има опасност да си заразена и то голяма... (напълно съм сериозен). Отивай веднага на лекар,к че като те гледам каква си неука няма и да се усети ако се разболееш от нещо... пфф
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Споко д екво си се паникьосала ?! Първо прочети Мъъъничко литература после почни да правиш секс

Нищо не може да ти стане като гълташ сперма В спермата има голямо количество протеини , натрий, цинк, фруктоза, спермин, аминокиселини, простагландини, простациклини, ензими, гликопротеини или протеогликани - общо взето неща , които не могат да ти навредят ( даже обратното )
    Тя пита друго според мен. Пита ако оня е заразен с нещо дали може и тя да се зарази... Ако е чист - нищо няма да й стане. Ама ако оня има некоя болест по него - може да я лепне на лапето...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Някой обаче е накарал лапето да гълта...

ne srz kajete mi vaop6te neznam ni6to za tiq raboti moje da vi izglejdam МН-ПРОСТА no se strahuvam
    Истина е

Guest

Re: Pls helpppp

Ima li opasnost kato momi4e pravi svirki na momche kato toi svarshva v ustata i tq da ne useti nishto i ima li veroqtnost da se zarazi ot ne6to kato mu e galtala sp****ta pls help zarazena li sam
    ako iskash na men da mi gultash ... az ne sum bolen

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Заразена си и то от една неизлечима Болест - Улигофрефия
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

ОМФГ
    Любовта е сърбеж, от които не можеш да се отървеш ако не се ебеш

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Маое да се заразиш с всичко, ако имаш ранички в или около устата. Няма начин да не усетиш дали той е свършил в устата ти!

Цитирай Първоначално написано от BoneSh :-k aker
    Някой обаче е накарал лапето да гълта...
    i az taka mislq...ma nqma stra6no we az do sa da sum umrqla
    Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си